SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

01.07.00  21:51

« Bez nadpisu

1) Impreza a SVX jsou dva dost rozdílné modely. SVX se vyrábělo 91-98, kupé, 3.3 l, automat, 230 HP, 1610 kg, dělená boční skla, CD changer, dig., klima, el. sed. řidiče a je to úžasná kára. (a u všech do r. 94 se sraly automaty, ale u všech!!!)
    2) Imprezu 1.6 nekupovat. Mezi 1.6 a 2.0 je obrovsky rozdil. Vyhř. zrcatka Impreza neměla, ale umím je dodělat. Jinak za 300 000,- kobmík 97 s klimatizací 2l je úplně perfektní cena (pokud má 2x airbag, jinak ne!!!)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.00  11:57

« Re: jazdena Impreza

Klimatizaci ma...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.00  09:41

« jazdena Impreza

2RadekG: prosim prosim, pozri aj vybavu, hlavne ma zaujima klima a vyhrievanie zrkadielok... Napis mi to pliz na rado@novycas.sk, idem na dovolenku (dvojlitrovou cervenou Imprezou kombi, r.v. 1997 :-))), a za ten cas by som na to zabudol... Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.00  09:19

« Re: Re:

Ted jsem tam byl,
    Je to cervena Impreza Combi 2.0 `97, vybava jako normalne, koupena v CR najeto 57000 a udajne tukla jen na LP blatnik, ale vypada vlmi dobre.
    a cena 300 000, tak sem se moc nespletl...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.00  08:05

« Re:

Pred barakem stoji jedna v bazaru tak se Ti na ni kouknu, ale sem napisu cenu az v pondeli.
    Ja ji odhaduji na radove 300 000,-Kc Zalezi na stavu potom + i -, pockej na SUBARISTU, ten Ti rekne vic (snad)Jinak inpreza je dost dobra, a za kazdou cenu bych netrval na 1.6, 2.0 je mnohem lepsi...Zalezi jen na Tobe :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.00  07:05

« Bez nadpisu

Ahojte,
    nevíte za kolik by se dala sehnat tak 3 roky jetá Impreza 1.6 ?? Na novou nemám, ale Impreza je můj sen a tak bych se spokojil i s tímto motorem. Hlavně, když ji budu mít :o)
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.00  17:36

« Impreza 2+2 SVX

Zdravím všechny! Mám takovej dotaz, nemá někdo zkušenosti s Imprezou SVX a dá se u nás vůbec sehnat? Viděl jsem v ČR snad jen dvě od tý doby, co si značky Subaru všímám (asi tak 3 roky). Samozřejmě GéTéčko je taky super a v budoucnu bych si nějaký chtěl pořídit. Teď mám zatím Leone 1.8 Turbo- sedan. Taky na něj sháním komplet ospojlerování, kdybyste někdo o někom nebo něčem věděl. Můžete mi dát vědět na xBroukJ@seznam.cz.
    Dík!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  15:41

« Re: 4cars

Omlouvám se. Překlep.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  14:38

« Re: 4cars

Trošku jsi mě zmátl, je to bez S. www.4car.co.uk
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.00  12:59

« 4cars

Na 4cars.co.uk je test Outbacka 3.0 l, 6 válec, 24 ventil...Pokochejte se taky.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.00  00:00

« Bez nadpisu

1) Musel bych ten tvůj kus vidět a rád Ti odpovím na všechny tvé otázky a opravím všechny tvé problémy. 2) Občas se dá koupit Legacy Turbo v celku a ne po kusech (minulý týden jeden můj zákazník prodal r.93 za 200000,-) a když ke mě přijedeš tak Ti vyjmenuju, čím vším se liší. Pak Tě přejde chuť experimentovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.00  00:00

« Re: Legacy Wagon

To: Subarista, ale i ostatni

Proc doporucujes tak husty oleje? To quli tem hydrostelum? Nebo je pak problem s tlakem? Jakej je nejlepsi olejovej filtr?

Zjistil jsem ze mi hluci prevodovka kdyz je motor v tahu. Pri brzdeni motorem nebo kdyz vyradim je v klidu. Zitra budu menit olej v motoru, takze asi i v prevodovce, uvidime jestli se to zlepsi. Jakej olej do prevodovky?

Predni tlumice jsou na odchodu. Co radite? Original? Preferuju spis tvrdsi. Zkusenosti/ceny?

Vibrace od motoru se prenasi pomerne silne do interieru, zejmena na radici paku ale i volant. Mozna je to normalni? Kdyz seslapnu spojku tak se to mirne zhorsi. ??? Silentbloky?

S tim turbem - predpokladam ze je jiny sani, svody, elektronika, vejfuk, pribude turbo, IC, chladic oleje a hromada trubek. To ze je jinej stalej prevod (o 15%) by asi az tak nevadilo, mozna je to spis lepsi, akorat by se musel vymenit i predni diff (musej bejt stejny, ze jo :). Pak by to melo maximalku nekde kolem 220-230, coz turbo ma, nebo ne? Samozrejme pak bude lhat tachometr, ale na to jsem zvyklej. Jaka je orientacni cena toho motoru + diff + prevodofka (pokud ji mas)?

Pokud nekdo mate nejake konkretni nabidky tak mi muzete i psat na hop@mirage.cz. Diky.

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.06.00  18:56

« Re:

ako sa ju snazili ukradnut?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.00  10:05

« Re:

Smrt zlodejum GT!!!!
    Nebyla to Zbysova Impreza?
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.00  00:00

« Bez nadpisu

1) Subaru Legacy 2.0 r.92 je fajn, když je v dobrém stavu. Klima se špatně shání, ale když už jí máš, tak buď rád. Problémy s ní nejsou, jen jednou jsem viděl zadřený kompresor (a navíc na modelu 95, který má jiný typ) 2) Turbo se liší tolika věcma, že si to nedokážeš představit. Takže motor i zadní dif. bych měl a rád ho prodám, ale dáš si ho doma tak do skříně. Třeba jen ten di¨f. má stálý převod 3.545 a 2.0/92 má 4.111, takže musíš vyměnit i převodovku (atd., atd.) 3) Zapomeň na oleje 5W nebo dokonce 0W!!!. 5W až od r. 97 (už Subaru nepoužívá hydroštely). Naprosto nejlepší olej je 10W 60. Takové jsou u nás zřejmě jen dva: Castrol RS (zjisti si kolik stojí) a potom ten, který používám já (značku tady neprozradím) za 300,- Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.00  00:00

« Bez nadpisu

POZOR všichni s GT: dnes se v noci snažili v Praze 6 na Petřinách ukrást Imprezu GT/2000, ale naštěstí se jim to nepovedlo. Tak si je hlídejte!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.00  13:54

« Re: v blave

V Blave nejsem, ale pred barakem mam take krasne modre GT :-)
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.06.00  08:47

« v blave

nieste niekto v bratislave? pred hotelom mame krasne modre gt turbo
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  07:53

« Re: Legacy Wagon

no tak na tohle auto nedám dopustit! klima může být v +30 st.C užitečná, ale benzín neušetří a je to další součást, která se teor.může porouchat; pokud se s motorem slušně zacházelo, tak do najetých 500tis. můžeš být úplně v klidu; doporučuju kvalitní plnosynt. olej s viskoz. čísle. 5W40, příp. 0W40 (např. CastrolTXT) - vydrží déle a hlavně v zimě sníží spotřebu benzínu (o cca 0,5 l/100km při městském provozu a krátkých trasách - vyzkoušeno); vrakoviště?? - tak to bych hledal v kopcích sousedních států (Šumava až Krušné h. a Alpy), tady snad není nic; tam lidi s těmihle vozejky fakt věděj, proč jezděj, tak jich tam je.....
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.00  19:04

« Legacy Wagon

Tak jestli zitra vse dopadne jak ma, tak budu mit Legacy Wagon 1992 2.0 bez turba :-( ale zato s klimou. Mozna si me tu nekdo pamatuje jako zavilyho toyotaka (coz taky zustavam, mam jeste dve) ale Camry Combi bohuzel neexistuje s AWD, tak proto Legacy. A taky proto ze se mi Subaru vzdycky libily (hlavne zvukove :-) a chci je zkusit.
    A ted chci poprosit o radu: existuje v cechach nebo blizkem okoli vrakoviste Subaru? Shanim nejake drobnosti jako LP plastovy podbeh, PP blikac atd. A do vzdaleneho budoucna jeste mozna takovou drobnost jako motor 2.0 Turbo vc. elektroniky a zadni samosvornej diff. a .... :-))) Tak jestli nekdo neco vite tak sem s tim.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…