SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Nechci tu dělat reklamu, ale včera naprostou náhodou můj soused, který vykupuje auta za hotové, koupil Imprezu 2.0 l/97 sedan stříbrný, klima, atd. 40000 km. Je bez airbagů, ale byl jsem příjemně překvapený, jak je opravená. Dokonce jsou ve předu světla z modelu 99 - čirá optika. Je na elektronech. Prodávat jí budou za 300 000,-, za což doporučuji koupit. Jestli chceš, můj tel. je 0608/365555. Ale asi by to chtělo dost rychle, protože on ty auta docela točí. -
"-- skrytý --" 13.07.00 06:24
« Motor 1.6
Pro Subaristu: díky za info, ale já se pro motor 1.6 rozhoduji ne proto, že bych měl v lásce slabé a málo výkoné agregáty, ale jen z pozice peněz. Rozdíl mezi Imprezou 1.6 a 2.0 je značný, hlavně když nechci auto staršího ročníku než 97. Přiznám se, že teď mám Feldu 1.6 a tak jsem si myslel, že to bude přinejmenším to samé, protože technologicky starý WV motor má sice velký točivý moment a táhne krásně odspodu, ale s výkonem 55 kW to není to pravé ořechové. U Imprezy je v tech. parametrech uveden výkon 70 kW a 143 Nm/min., což jsem doufal bude pro těžší, čistokrevnou čtyřkolku adekvátní svezení jako u Feldy 1.6. Jestli tomu tak není, tak rozčarovaně kroutím hlavou, ale finance hovoří stále jasnou řečí. Rozhodující beztak bude ten fakt, že budu mít čtyřkolku a hlavně moji milovanou Imprezu. -
« Bez nadpisu
Motor 1.6 je pro všechny fandy GT beznadějně slabý. Ale vážně. Má klidný chod, ale stálá čtyřkolka mu sebere moc výkonu a na kola už tolik nezbude. Jede asi tak stejně jako Felicia 1.3/50 kW a o poznání hůř než Felicia 1.6/55 kW. Navíc nežere výrazně méně než 2.0l -
"-- skrytý --" 12.07.00 06:13
« Re: Re:
pro Pohodu: díky, ten AutoHit jsem si koupil a ceny prostudoval. 300 000 za 1.6 ročník 97 je schůdné, takže pravděpodobně rozšířím Vaše řady Subaristů. Jen se chci ještě zeptat "Subaristu", proč 1.6 každopádně nebrat ? Je tam špatný motor ?
Pokud je tady někdo, kdo 1.6-ku má, byl bych rád za jakoukoliv zkušenost.
Díky
-
« Re: 2.35 Litru
Je to tak. Klika z 2.5l + ojnice by byly tak drahé, že by to nemělo význam, ale takhle by to mělo jít. Já si asi udělám teď jeden motor pro sebe - jenom ten objem, dám ho do auta a pak budu řešit ostatní. Zřejmě udělám na Jarově docela tržby za brzdu, ale třeba to bude stát za to!!! A k těm otáčkám. Já se právě bojím, že dát nějaký ten kónusový filtr a vyřadit tak většinu toho šíleného sacího potrubí bude znamenat možná mírné zvýšení výkonu ve vysokých otáčkách, ale ztratí se ten krásný tah odspoda, který je u nepřeplňovaných Subaru moc pěkný. Tak mi zavolej a probereme to. -
« Re: 2.35 Litru
subarista:
To jsou pisty z 2.5L se standardni 75mm klikou? Kolik je to vrtani? 100mm? To je dost podctvercovy - pak by to chtelo kratky sani a ostry vacky a muze to mit tak 150-180 koni pri 7-8000rpm. Vydrzi to klika? Utahne to standardni EFI?
Pokud bys shanel nejake pisty tak mam kontakt na lidi co delaj maloseriovky pro zavodni auta. Driv delali jen mensi vrtani, tusim do 86mm, ale ted snad cokoliv, musel bych se jich konkretne zeptat. -
« Bez nadpisu
Vím o jednom SVX za 160 000,-. Je to r. 92, najeto 115000 km a je to ve Švýcarsku. Samozřejmě je automat v háji, ale ty se opravují tak do 50000,-. Pak je třeba okolo 10000,- - za přihlášení přes "výzkumák". Jestli máte někdo zájem, dám vám telefon, na člověka, který mi ho nabídl. Mě to vrtá hlavou, ale mám Leg. Turbo a už jsem do něj nacpal hodně peněz. -
« Re:
pro subaristu: (mé min. login- brouk) Dík za upřesnění! Myslel jsem si, že to tak je, jen jsem někde četl název "Subaru Impreza 2+2 SVX" a to doslovně takto. Napsali to asi blbě a já se toho hlupák chytl. Imprezu samozřejmě znám a je to můj sen. (rád bych 2.0Turbo) Ale zaujala mě ta SVX, protože je to designově naprostá bomba (teda pro mě). Na Imprezu si ale budu muset počkat, až bude tak za 200. Do tý doby si snad pořídím "aspoň nějaký" Legacy, protože mám takový tušení, že moje Leone do tý doby nevydrží. -
« Re:
To Subarista:
Opet Ti opakuji, ze jsme nic nezalhali, auto jsme ze spoda nevideli a netvrdili jsme, ze je vse OK.
TO, ze jsi se "pridal" na stranu 3A a podal jsi to takovou formou, tak jsi u me znacne klesl. Zrejme je Ti to fuk, me je to vsak lito, povazoval jsem Te za inteligentniho cloveka.Ja i bratr mame urcite moralni zasady, ale lhani a podvody mezi ne nepatri.
Subaru Zdar! -
« Bez nadpisu
Pro Radek G: Tak mi zase někdo udělal radost!!! V nějaké rubrice jsem se dočetl, že tvůj bratr dostal v AAA přes hubu. Ze srdce mu to přeju a ty dobře víš proč. Aspoň něčím u mě AAA stouplo v ceně. Pochybuju, že jsou větší lháři, než je on. (možná větší co do množství)