SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

13.08.00  15:56

« Koupim

Kamarad by rad koupil nejake Subaru Legacy, asi tak do 200tis. Nevite nekdo o necem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.00  08:34

« Re:

To Subarista:
    Abych potom z toho Huberta nevypadl jak hruska svetla vyska 24 cm to uz je neco :-) Jeste to rozmyslim, jinak ten vyfuk asi koupim....Ale zrovna setrim na novou, na laminatou.....Imprezu GT 2001 :-) Je strasna, ale snad si na to zvyknu.
    Jen tak mimochoden, kolin stoji "N"kova GT?
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.00  20:59

« Bez nadpisu

No s tím výfukem - zajdem tady do jednoho tuničského obchůdku a tam pořídíš. A k té výšce, zkusil bych ti udělat podložky mezi tlumiče a kar. - stejně je zvednutá Impreza Pirsch. Jen musí být kudy protáhnout hadička stlačeného vzduchu pro měchy. Ale ještě tak 3 - max. 4 cm uděláme.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.00  09:10

« Re: Ferrari

To je tezky jednoznacne odpovedet, Ferrari je Ferrari a Porsche Porsche, ale kdo se sveze v GT tak zjisti, ze GT je SUPER auto i pro bezne jezdeni....
    To Subarista, zajimalo by me snad jen zvetseni svetle vysky, ale jak to udelat kdyz je to Hubertus.?...Jinak uprava vyfuku-zvuk by me zajimala u GT.Asi se za tebou budu muset stavit, pojedu do Phy na DI, nebot sem agresivni jizdou ztratil SPZ, no nemuselo to byt jizdou, taky mi ji mohl nekdou cmajznout :-)
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.00  03:23

« Ferrari

Cisto hypoteticky si predstavme , ze mame 2 mil. Sk na kupu sportiaka. Co by ste uprednostnili :

- Novu ImprezuGT

- 5-rocne Ferrari(Porsche)

(alternativu "c" 5-rocna Impreza za polovicnu cenu, som zamerne vynechal)

Zaujimalo by ma porovnanie pre a proti uvedenych 2 alternativ. hmmm..... ??
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.00  00:00

« Bez nadpisu

Jestli ti ten starý motor zůstal, tak ten šroub z kliky půjde vyndat, a můžu ti udělat 2.35 l. A pak k tomu ještě vačku, výfuk, kratší řazení, zvýšení, čalounění interiéru, brzdy, ap.
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.00  22:57

« Motor

Pred par dny jsem psal jak se mi trosicku porouchalo Legacy, nakonec to diky zlomenemu srobu na uchytu remenice odnesl motor, no a dnes jiz nemam 2,0 , ale 2,2 :-) za 600 DM, no nekupte to .... Tahne to opravdu lepe, ale stale tomu "trosku" na GT chybi :-).Prihlaseni probehne snad bez problemu a na hranicich to bylo OK, az na to cekani s kamionakama na celnici...:-) A mohu opet do terenu.Pro ty co jeste nevideli co Legacy dokaze [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.00  12:32

« Pěkný věci na Imprezu

...alespoň pro inspiraci:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.00  21:50

« Re: Mazda, jaxe vám líbí? ;-)

No to je jasný, že to je úplně jiný, než to tvoje, obyčejný bych sem nedával :-).

Petr Opočenský (Dragrace - Myšák) ho prý bude kupovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.00  18:41

« Re: Mazda, jaxe vám líbí? ;-)

To Cokes: dobry, podobny mam doma :-) Jen znalec vsak pozna, ze moje je vlastne uplne jiny...
    Uz si videl [odkaz] ??? Je tam me Legacy v akci a New Impreza...
    Mimochodem dnes se mi polamalo Legacy, upadlo mi kolo napinajici remen.Domu jsem dojel-100 km:-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.00  13:30

« Mazda, jaxe vám líbí? ;-)

• 00 Reagovat !

foto

02.08.00  00:00

« Bez nadpisu

Já se musím přiznat, že jsem sice už v pár Foresterech jel, ale žádný můj zákazník ho zatím nemá. Takže důvěrné informace žádné nevím. Ale zlepším se.
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  19:06

« Forester

Zdravim vsechny pratele Subaru :-)

To all ale zrejme hlavne to subarista:

Pokud mate nekdo osobni (= jezdeni) nebo dokonce duverne (= provadite servis) zkusenosti s Foresterem, zajimalo by me nekolik veci:

1.) Je vykon motoru u atmosfericke verze odpovidajici pohotovostni hmotnosti 1345 kg? Mam osobni zkusenosti s Imprezou 2,0 ´96 (85kW/5600, 170 Nm/4500) a vzhledem k bezmala o 200 kg tezsimu Foresteru mi 92kW/5600 a 184/3600 (u nove verze) pripada z hlediska dynamiky jako "krok zpet". Nebo to nize polozeny kroutak zvladne stejne/ lepe?

V jednom cisle nemeckeho casopisu Auto Moto und Sport (dale AMuS), kde Forestera testovali, psali cosi o 2,5 z Legacy. Zatim ale "kdenic_tunic" :-(

2.) Brzdy. Ve zminenem AMuS dost sjeli brzdy Forestera. Brzdna draha ze stovky 42,7 m u studenych brzd a 50,1 m u zahratych brzd (pri urcitem nalozeni) mi pripada DOST blba hodnota. I kdyz je pravda, ze u Hondy CR-V namerili 46,9/ 46,5 m a u Toyoty RAV4 dokonce 45,9/ 64,3 metru (!). Ma nova verze Forestera koutouce na vsech kolech, nebo jen vepredu?

3.) Jake je - ehm, tak casto diskutovane (ale u jinych modelu :-) - pospojovani pristrojove desky a ostatnich plastu? Drzi vse tak, jak ma, i po X desitkach tisic km?

4.) Celkove Vase dojmy z Forestera, zjistene vyhody i nevyhody. Vse, co Vas napadne.

Diky - a hodne skvelych zazitku ve Vasich soucasnych i budoucich Subaru :-)
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  15:36

« Obrazky

Tak uz je to hotove, kvalita obrazku je nevalna, ale hloubka je poznat :-)
    Navstivte prosim [odkaz]
    Tesim se na vase nazory :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  14:08

« Re: první zkušenost

:-)))) nebylo to v 60ti a neměl jsem tam 5ku :-)))) ...... tím nechci říct, že jsem hrdina, ale jen to, že jsem se zapotil o poznánání míň, než jsem čekal :-) . Příště si dám určitě větší pozor. Je to, řekl bych , o tom, že zdánlivě jinak nepotřebné věci ( 4wd ) často rozhodují.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  13:42

« Re: první zkušenost

:-) V kriticke situaci jde hlavne o vysoke otacky, ono to moc na 5 ku v 60kmh nepridava :-)A to ani u GT....Ja jsem si zase vyzkousel kvalitu 4wd v narocnych podminkach s Legacy jsem tahal cca 700kg karu po trave do 10-12 % stoupani- bylo mokro a temer bez problemu v takove situaci si clovek uvedomi proc subaru.O 4WD nekdo rika, ze se nevyuzije, ale je to jako s pneumatikama, kazdy snad uzna, ze kvalitni pneu zlepsi jizdni vlastnosti, stejne tak i 4WD.
    Dnes uz snad budou ty fotky z jizdy ve vode...
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  11:31

« první zkušenost

dobrý den přeju
    taxem si poprvé užil aktivní bezpečnost se svým outbackem : takhle o o víkendu jsem si užíval jízdu - a v jednom nepřehledném esíčku jsem udělal chybu : nepočítal jsem s tím, že se do mého pruhu v protisměru nacpe někdo další, tedy jsem uhnul, ale trošku mě to rozhodilo ( měl jsem najetej původně jinej poloměr zatáčky ) - no, ten řidič audi, který mě uviděl, až když jsem jsem klikatě vybíral předchozí chybu, musel být poněkud překvapen - ale čtyřkolka zafungovala .... jen jsem si pořád musel opakovat : MUSÍŠ pořád šlapat na plyn ! dobře to dopadlo, docela člověka potěší, když si může ověřit, že je pravda, co se říká o subaru a bezpečnosti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  08:14

« Re: 195mm gumy

Ono taky zalezi na qalite toho snehu. Pokud mas ujetej tvrdej snih tak by se mozna dalo dokonce rici ze cim sirsi tim lepsi. Ale pokud jde o neujezdenej a nebo dokonce o rozmoklou brecku tak cim uzsi tim lepsi.
    Loni jsem jel s temer dvoutunovou plne nalozenou Toyotou za kalamity v Nemecku po dalnici asi 800km. Samozrejme jsem mel 4x4, ale vic jak 80 se vetsinou jet nedalo - aquplaning tak 5% cesty :-))) Ale co me nejvic stvalo bylo to, ze me neustale predjizdej auta jako Citroen Saxo, Peugeot 106, Fiat Punto atd. Ja jsem naopak predjizdel samy Mercedesy, BMW, Omegy a taky vsechny vytuneny auta na sirokejch balonech. Je to logicky - ja mel 255 gumy, ty peugeotky apod. maj tak 145-155mm.

A jeste jedna vec - rekl bych, ze vic nez rozdil centimetr v sirce gumy je rozdil milimetru v hloubce vzorku.

• « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  08:00

« Re: gumy II

to: stars & mfilip
    Sorry, asi jsem se spatne vyjadril, Bridgestone jsou samozrejme japonci ale Dueler je guma ktera reflektuje pozadavky zejmena americkeho trhu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.00  22:49

« Bez nadpisu

Podle mě nejde o velikost, ale o hmotnost. I v zimě je sníh tak na 1-10% silnic, podle toho kde jezdíš. A na mokru, nebo dokonce na suchu je to bída. Já mám Legacy turbo sedana hm. 1380kg, měl jsem v zimě 5-6 mm Dunlop SP wintersport2 185/65/15 a měl jsem pocit, že to je bída. A když jsem zkoušel auta zákazníků s širším rozměrem (195-205 podle typu), tak se mi to líbilo víc i na sněhu. A přijde mi to i logické. Přece zimní směs má mít lepší přilnavost i na sněhu a lamely a vzorek jsou taky k tomu. Jen hřebové gumy mohou být užší (viz sněžné gumy na WRC).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…