SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Tupouni...
Všem tupounům: nová Impreza WRX není sice nejhezčí auto na světě, ale taky rozhodně nevypadá jak lacinej korejec. Interier jsem viděl (samozřejmě na fotce), je pěkný a vůbec se nepodobá ostatním subaráckým vnitřkům, zvláště nápadné jsou kruhové výdechy, zajimavý panel uprostřed s originálním rádiem a kruhový zapuštěný budíky. Přední světlo má zajímavou optiku a vůbec se nepodobá tomu z Corolly. Je ale pravda, že auto je hezčí zezadu. Většina lidí ten zadek bude vidět při předjíždění hodně často, protože výkon motoru je 184kW/6000 ot a točák 333 Nm/3600 ( japonská verze ). Délka je 4405 mm, šířka 1730mm, rozvor 2525 mm. -
« Re: Tupouni...
Hosi! Prestanme hrube napadat jeden druheho :-) Vzdyt to za to nestoji...
Takze ted v klidku... Komu se libi nova Impreza? Mam samozrejme na mysli jeji "kabat". Na fotografii motor videt neni a ikdyby, tak ten je dulezitej pro zadek a ne pro oko :-) Muze mit hezkej interier, ale ten jsem zatim jeste nevidel. Takze mi jde o hodnoceni vnejsiho vzhledu. Muj nazor jsem rekl jiz drive - nelibi se mi! Vypada jako lacina corolla nebo hyundai. Obzvlaste pak ty predni lampy! Uf! Pravda, je to jen foto a to muze zkreslovat. Obavam se ale, ze zase tak moc to nezkresluje...
Obecne receno mi to pripada, ze vyvoj mnoha aut smeruje ke stejnemu designu. Asi designeri firem pouzivaji stejnej software a stejne clip arty :-) -
« Tupouni...
...ta Vectra byl jenom příměr. Jistěže za tu dobu, co s ní jezdím ráčil všimnout, že to není čtyřkolka. S Ochcávkou se jděte vycpat. To se mi jako zdatnější konkurent jeví BMW 330xi.
To pohoda: Některý jména zase moc nesedí. Nevim co má společnýho afektovanej cholerik s pohodou. A jestli nemáš dostatek prostorový představivosti, tak si počkej a až nějakou uvidíš, dej si kolem ní pár koleček a možná se ti z tý boží krásy zamotá hlava. -
« Bez nadpisu
1) s tím jsem se ještě nikdy nesetkal, 2) už si na novou Imprezu taky zvykám. A prý má úžasný vnitřek, předělané nápravy, vrtané pedály, atd. Ale na co se taky hodně těším, je ten třílitr. Má mít řetěz a je jen o 2cm!! delší než současný 2.5l (6V proti 4V). Jinak na níže uvedených stránkách je o něm poměrně rozsáhlé povídání - doporučuji k přečtení, budete koukat. [odkaz] [odkaz]
-
« tempomat
Dobrý odpoledne přeju. Tak jsem se vrátil se svým outbackem z prázdninového výletu. Spokojenost, můžu jen doporučit. Posledně jsem tu trošku brečel kvůli spotřebě. Už je to v mezích . Jednak si to sedlo, jednak nejezdím příliš často víc jak 160 a taky jsem si trošku zvykl na 2,5l motor. Dohromady to vypadá, že se dlouhodobě dostanu na průměr kolem 10ti l. ( i s puštěnou klimatizací, která si své taky vezme ) Ale mám tu jeden dotaz. Během cesty domů ( asi 1000km ) se mi po přibližně 600 kilometrech zcela zbláznil = vypnul se tempomat. Bylo to v úseku, kde jsem musel hodně často měnit nastavení nebo ho rušit. Za jízdy se nikterak nedal znovu aktivovat. Po zastavení, vypnutí zapalování a opětovném startu zcela běžně naskočil a začal normálně fungovat. ( vypadá to, jakoby se zbláznil computer a naskočil až po studeném restartu ) Nevíte, prosím, o této problematice něco ?
Dík za odpovědi.
-
« Re: Je to v *
to cliff: GT už se u nás nenabízí.
to Neandrtalec: Máš plno keců, jak je nová Impreza hnusná, ale ještě jsi ji ve skutečnosti neviděl. Chceš auto na ježdění nebo na čumění? Jestli chceš čtyřkolku, proč uvažuješ o koupi Vectry? To už je 100x lepší Legacy sedan 2,5. Pokud nemáš dost lovanů je výhodnější koupit si novou Ochcávku s podivným Haldexem. -
« Je to v *
Šetřím na Imprezu jak * a teď tohle! Je to pěkná mrdka. Poslední rok jsem neměl jinou touhu, než Impreza a teď abych začal s potenciálním výběrem znova. Co na tom, že pojede jak hovado, když to vypadá jak autíčko utržený z kolotoče. Svině japonský, udělali mi čáru přes rozpočet. A EVO VI se už taky koupit nedá. Já si snad, *, koupím zase Vectru, až tuhle ojezdím. Ta aspoň vypadá důstojně. -
« Bez nadpisu
Náhodou to, jak to udělali u Porsche, se mi dost líbí a nebýt toho srovnání s Ferrari 360 v posledním Speedu, tak bych si ani neuvědomil, jak jsou si ta auta zepředu podobná. Jinak přední světla na té nové Impreze jsou skutečně k posrání. Asi se Toyota (tak max. za nějakých 100 jenů) zbavila výrobní linky. -
« Re: Nova Impreza
Nechapu, co je to za hloupou modu, delat obrovska beztvara predni svetla, ktera jsou nedefinovatelne ohnuta pres roh auta. To se da snest u skopku jako je treba Yaris nebo Matiz apod. Lze to pochopit jako zertik a k takovemu autu se to rekneme i hodi. Ale na serioznim aute maji byt poradne lampy! To co je na nove Impreze je vysmech Imprezovym fandum! Alespon tak to citim ja...
Dost nepovedene (design) se mi zda i zadni kridlo. Pri pohledu na obrazek mi navic pripada, ze ani nemuze byt funkcni...
Jeste jedna odbocka ke svetlum. Je to detail, ktery dokaze hodne ovlivnit vzhled auta. Kdyz se nepovedou, hodne to srazi vzhled auta. To se "povedlo" napriklad u Porsche 911. Spojili hlavni lampy s blinkry umistenymi tesne pod nimi (prevzato z levnejsiho Boxtera). Pri pohledu zpredu vypada auto mnohem uzsi, nez ve skutecnosti je. A to je chyba! Je to sportak, tak to musi byt a musi to i vypadat jako placka, nebo jak ja rikam, jako "rozslapnuta zaba". -
« Re: Re:
no ono Napoleon byl taky 'korzičan', akorát že zvoral velkej kus Evropy a všichni víme, jak dopadl (teď mě napadlo: nebyl Napoleon tak trochu takovej francouzskej Hitler svý doby?, chtěl dobýt kdeco, válčil s kdekým, zůstala po něm rozoraná Evropa, mraky mrtvejch, původní režim se taky v nějaké podobě vrátil... ) -
« Bez nadpisu
Já teď zrovna jedno buduju - Je to 92 kombi Turbo se špatným motorem. Ten si z toho bude brát jeden zákazník, ale zůstane černý interiér, velké brzdy, turbové tlumiče a udělám tam nějaký parádní jiný motor. Taky se mi povedlo získat ještě hezčí tel. číslo. Takže k 0608/365555 přibylo ještě 0608/SUBARU
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!