SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 24.01.07 14:26
« Bez nadpisu
Ad pan Cervenka:
ludia vedia, ze nemam rad tvory, ktore sa zivia lezenim do zadku importerom aut a ich axioma je, ze vsetky auta su dobre, len tie, na ktore mam super zlavu, ci dovolenku su famozne.
Jeho casopis Speed zacal preberanim clankov zo zahranicia a to nie cistym sposobom, pretoze si neviem predstavit, ze by mu dodali presskit stylom, tieto fotky su vytlacene offsetom na rotacke a nascanujte si ich.
V momente, ako som zistil, ze to je tak, prestal som kupovat tento platok a ostal pri originaloch.
Za najvacsi pruser povazujem dvojstranku v strede, ten klasicky kus masa, ktory zaclana vo vyhlade na pekne auto, kedy im citatel dokazal, ze nafotili babu zvlast a dorobili to k modelu Burago.
Co si mam mysliet o takom casopise? :)
S heslom solidny komfortny podvozok Renaultu Thalia pri raznejsom zaobchadzani prejavuje svoje sportove ambicie sa lucim s touto temou a lutujek kazdeho, kto da na nase populisticke platky zo sveta kolies. -
Alessio1 24.01.07 14:21
« Re: Pozdni reakce na carauto a pana redaktora...
dusttt: jo, bylo to vtipné...náhodou jsem se potkal s jedním červenkovým kolegou a nechal ho pozdravovat s tím, že kdyby měl chuť, tak že si o tom můžeme promluvit >:D . No nic. kdyby měl tvůj známý na webu chuť si trochu na Carautu smlsnout a uveřejnit celou konverzaci s panem červenkou (včetně důkazů), tak rozhodně nebudu proti (však to také byl otevřený dopis) :-!
huml76: já jsem na dálnici nestál asi tři roky...ale po zasněžených okreskách jezdím denně ;-) AWD RULES >:-[] -
« Pozdni reakce na carauto a pana redaktora...
Alessio: Jenom takova mala reakce ne ten tvuj dopis, nebo spis teda na odpoved pana Cervenky v carautu. Vim, ze ste o tom jiz diskutovali, ale presto mi to neda... Drive sem nemohl reagovat, proze sem byl na horach v cizine a nastesti mimo dosah pc a internetu >:D . Kamos mi jenom napsal smsku, ze v rubrice "ahoj, redakce" otiskli tvuj dopis a zaroven neco pripsal, ze hned v nadpisu se pise neco o lzi. No, bylo me jasny, ze si pan redaktor bude stat za svym, ale zaroven sem cekal, ze uzna, ze mel novy auto, ktery ma nalitano jenom par stovek km a tim padem si vezme trochu vice nez zajety auto, a ze je mozny ze majitele s timto vozem jezdi za mene... Bohuzel niceho takoveho sme se nedockali. Misto toho sme se docetli, ze si pana redaktora obvinil ze lzi a zadnej "relevantni" dukaz nemas. Takze fotky se spotrebou sou jenom vymysl a udelany doma ve photoshopu. Dal jiz pan redaktor nereaguje, proze jak uz drive napsal tehac,je to redaktor, takze neuzna nic. Vlastne ani ty relevantni dukazy... No, jelikoz mam kamose, co pise na jednom webu o autech a sem tam neco testuje, a sam se par testu ucastnil, tak vim, ze aby neco mohli napsat o aute, tak ho radi projedou a casto jedou nad povolenou rychlost, takze bych se vubec nedivil, ze si pan redaktor taky rad nekde projel trochu rychleji a to v takovym 3l outbacku to jde moc pekne.... A pak se neni cemu divit, ze ta spotreba je takova, kdyz to je jeste nezajety auto ;-)
Podobne psali ve starsim carautu o 2,5TX, ze to je zrout. Myslim, ze psali o 15l. (zkusim se podivat, jestli bych to nahodou jeste nenasel). Pritom jak tady nekdo psal, tak se te spotreby taky bal, podle toho co novinari napsali a sam ted jezdi okolo 11l. Je jasny, ze kdyz nekdo prislapne turbo motor, tak to zacne bastit. Takze je vidno, ze se pani redaktori radi svezou trochu rychleji a neni divu, kdyz maj tu prilezitost si otestovat takovej skvelej stroj jako je subaru....
Zaroven si taky myslim, ze to pripadneho kupujciho odradi, kdyz si precte, ze spotreba auta, ktere ma vyhlidnute je tak vysoka. A ne vsichni sou takovy nadsenci, jako my 8), aby sli diskutovat na subaru forum. Takze pak sahnou po jine kvalitni ctyrkolce se 4kruhy, v ktery je turbo dehet a uz se nezajimaj o to, ze sice budou jezdit o nejaky ten litr levneji,
ale naklady na udrzu budou stat ponekud vice nez u benzinoveho motoru.
Kor kdyz uvidi nesmyslne srovnani s RS4....
No, nechme toho uz....
Tak uz je to tady chlapi, zaclo SNEZIT!!!! :D -
"-- skrytý --" 22.01.07 17:24
« Forester 2.0T MT, r.v. 1998-2001
Ludkovia, neviete, kde by som si uvedeny model mohol dokladnejsie obzriet?
Pozrel som ponuku v Darexe a AAA auto, ale Forestra tam jednoducho nemaju. Neviete poradit?
Alebo ak by bol nejaky z tu pritomnych ochotny venovat mi nejaku hodinku v niektory den, a dal by mi moznost obzriet si jeho Forestera, bol by som taktiez velmi vdacny ... Samozrejme, ze by som pricestoval na jemu vyhovujuce miesto a cas.
Chcem si jazdeneho Forestra dat doviezt, ale k uvedenemu roku vyroby som sa este nemal moznost dostat ... samozrejme k najnovsiemu to nie je az taky problem, ale to pre mna nie je celkom smerodajne ...
Dik za pomoc.