SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  19:48

« Re: Chcipl tu pes

Mrtvo.§
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  20:21

Mrtvo!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  20:21

Mrtvo!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  20:20

Mrtvo!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  19:52

Mrtvo!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  19:51

Mrtvo!
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.00  19:50

« Chcipl tu pes

Mrtvo.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  17:27

« Re: Re:

Impreza je pojem - hodně o sportovním nářadí, Legacy spíš o solidním cestování, je to vidět z poměru výkon motoru : váha auta, tvrdost podvozku atd. Např. minulý týden: asi tak 23:00, křižovatka v mírném kopci, asi 50 m za křižovatkou se náš pruh rozšiřuje na 2, stojíme v pořadí passat kombi, impreza GT a já v legacy kombi, blikne zelená, passat akceleruje a viditelně překáží, na prvním možném metru ho GT předjíždí tak lehce, že o tom snad ani neví, aniž by se ozval řev motoru, projíždí impreza vracečku necelých 100 m před námi asi tak 80kou, passat mezitím zvolňuje, takže se ještě před zatáčkou rozhodnu předjet taky, přes 60 se mi v té zatáčce fakt moc nechce, passat do zatáčky ještě zpomaluje, nikdo jsme nezávodili... (katalogová cena je u passata skutečně o něco menší...)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  10:02

« Re: Re:

No u me je to jasny, ja bych sel do Wagona. Na cestovani mam rad velky auta. A jizdni vlastnosti nebudou asi o moc horsi nez u ty Imprezy. Impreza bude asi divocejsi, Legacy klidnejsi.

BTW: Zaujalo me to razeni na volantu u automatu.

• « 00 Reagovat !

foto

08.10.00  11:12

« Re:

Mrknete sem....
    New Imprezu nebo todle?? :-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.00  20:29

« Bez nadpisu

Tak to sis ji špatně vychoval. Moje princezna usne tím rychleji, čím víc prasím. A na nižších pérech a 16" nebo 17" kolech je jak miminko.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  03:04

« Re:

Kurwa ze ja vul nekoupil turbo :-)))

BTW: Vcera jsem jel z Jeseniku pres Hradec domu, v noci, prselo a moc se mi to libilo! Samy dokopce zkopce a zatacky, navic na vode a spadanym listi - no proste zuzo. Asi tam budu jezdit castejc :-) Jen moje mlada trochu protestovala, ze prej nemuze spat...

• 00 Reagovat !

foto

05.10.00  22:59

« Bez nadpisu

Dnes jsem byl na brzdě změřit Subaru Legacy turbo r.91, trochu vylepšené. 178,5 kW (243 HP) a 332 NM.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.00  12:32

« to Subarista

O tom nepochybujem, ale ND na tie opravy predsa musíš niekde nakupovať? A kde, keď v Maďarsku, Slovensku a Rakúsku momentálne nefunguje importér? Pre každú prkotinu letieť z Bratislavy 450 km do Regensburgu, alebo 500 km do Mníchova?? Jasné, dá sa asi aj v Čechách, ale neverím že majú nejaký veľký sklad ND, maximálne filtre a brzdové segmenty.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.00  19:22

« Bez nadpisu

Tak 95, motor 1.8, něco už fungovat nebude.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.00  19:20

« Bez nadpisu

No já taky nejsem zrovna funkční importér Subaru, ale opravy zvládám.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  10:43

« Re: Subarista

to Subarista: G to určite pochopil, na Slovensku teraz nie je funkčný importér Subaru, a neviem ako to bude s ND a tým aj so servisom.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.00  06:34

« Impreza

Ahojte, mám dotaz. Rád bych Imprezu a mám 200 000,- Jaký ročník a kvalita se dá za tyhle peníze čekat ?? Budu muset po koupi ještě dál investovat např. do oprav atd ?? Díky za jakékoliv info.
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  23:40

« ojetina - SUBARU LEONE 1,8

Tak uz mam zase dotaz ;-) Objevil jsem v jednom autobazaru hezke SUBARU 1,8 GL 4WD (kupe). Rok vyroby 1989, najeto 160 tisic kilometru za 65 tisic. Podle meho (laickeho!) pohledu se zda byt v dobrym stavu, na karoserii jsem si nevsimnul rezi a cena by snad taky odpovidala solidnimu stavu (zatim jsem v nem ovsem nejel).

Chtel bych aby se na to podival muj znamy automechanik - a protoze moc zkusenosti se Subaru nema, tak na co by se mel kouknout a zkontrolovat? Tohle by uz mohlo byt pouzitelne auto, nebo ne? Nema vypinatelnou ctyrkolku a predpokladam ze uz bude mit vstrikovani (89 rok by to mel mit, ne?) Mimochodem, slysel jsem ze se standartne montovala klimatizace, ale na vypisu vybaveni co pise autobazar uvedena neni. Tak jak to vlastne je? Nevite nekdo o nejakych strankach (ceskych nebo anglickych), kde jsou podrobne popsany Leony? Kdyztak zase muzete psat na kovboj@rodeo.cz. Diky.

• 00 Reagovat !

foto

01.10.00  17:17

« Bez nadpisu

1) Kup Leone za 30000,- a přivez ho na 3 týdny ke mě. 2) Legacy za 80000,- bude zničená šunka. 3) Justy jsou (nemyslím nové Subazuki) 1.0 a 1.2 řadové tříválce (jaké taky jiné) a jsou to malá rozhrkaná prdítka. 1.2 má 75 koní, což při 850 kg znamená dobrou dynamiku a slušnou spotřebu, ale to auto jako celek nedoporučuji. A hnije taky. 4) měl bych pro tebe zajímavou nabídku - je to na delší psaní, tak mi zavolej, řeknu Ti podrobnosti (0608/SUBARU)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…