SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

13.12.00  06:50

« Re:

ta modrá Impreza byla Hendrichova a byla 4dveřová, Pechova 2dveřová...
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.00  21:14

« Bez nadpisu

No tak teď v tom máš jasno. Pech má N-ko a to ještě stavěné více méně na koleně (to není myšleno jako urážka, naopak, na rozdíl třeba od EVO VI musí daleko pracněji shánět všechno potřebné). O žádném A-čku u nás nevím a WRC má Hrdinka. Pochopitelně navíc není WRC jako WRC, Burnsovo auto bude zase někde jinde.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.00  18:24

« WRC ano/ne

To subarista:V Sosnové byly dvě upravené Imprezy. Jedna od Pecha jr. a nějaká modrá, ale nezapamatoval jsem si komu patřila. Jenže ve výkonech byly viditelné rozdíly. Modrá jezdila pomaleji. Když Pech má podle tebe N-ko, co za kategorii byla ta modrá nevím. Měj jsem super stěstí, že zrovna, když jsem sedl k Pechovi do Iprezy, sdělil mi, že jede pro benzín. Byl jsem samozřejmě rád, protože jsem v autě strávil víc času, než jiní. Trochu jsme si povídali, jenže člověk má tolik otázek... no nezeptal jsem se ho na kategorii.
    Myslel jsem, že modrá je N-ko a jeho Áčko. Ale rád se nechám poučit.
    Pokud jeho byla N-ko, potom super WRC od Burnse - neumím si to představit.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.00  10:07

« Bez nadpisu

Nechci se s váma hádat, ale jediné Subaru WRC v republice má (nebo měl) Hrdinka, který tam pokud vím nebyl. A Pech má N-ko!!! Takže ve WRCu by opravdu bylo o něco drsnější svezení, protože je o dvě kategorie jinde!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.00  07:29

« Re: Impreza v Sosnové

jo, bylo to fakt hezký, do WRC jsem se sice neprocpal, ale svezení s novou Imprezou bylo OK!!! a škola smyku byla užitečná (i když krátká, chtěla by aspoň dva- až třikrát delší), byly tam pěkně vidět rozdíly mezi 2- a 4-kolkou (ten člověk s Lagunou - to ještě šlo, ale ten s tou Primerou sotva stíhal zmizet z toho smykového pásu...)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  14:40

« Re: Impreza v Sosnové

Jo těch lidí tam bylo trošku moc. Do WRC jsem se ale procpal a musím říct, že jsem od toho čekal trošku drsnější svezení. Naopak jsem byl překvapenej, co všechno Pecha jr. stíhal s volantem a tak.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  01:36

« Bez nadpisu

Jo Voyi (nebo jak se skloňuješ), měl bys se přijet podívat na Legacy 1996 turbo. Třeba bys konečně měl inspiraci. A v lednu začínám stavět do Legacy 2.5/98 v nejlepší výbavě, Imprezu GT/1999 najeto 25000 km. To bude teprve pecka. Zatím budu umět 265 HP, ale myslím, že na to Legacy, které váží prakticky 1500 kg, to nakonec bude málo a budu muset ještě něco vymýšlet.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  01:30

« Bez nadpisu

No ten Outback H6 by už měli v Brně mít teď.
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.00  22:42

« Impreza v Sosnové

Kdo byl v Sosnové 9.12 ?Byla tam předváděčka nových Imprez, Outback 3.0 V6, škola smyku, svezení v Impeza WRC atd. Já jsem tam byl a bylo tam spousta lidí. Zdá se mi, že jich tolik ani nečekali. Největší zájem byl o svezení se na sedadle spolujezdce Impreza WRC, ale dostalo se jen na pár lidí. Hodně drahá zábava takhle jezdit, litr speciálního benzínu /myslím že to je Natural 106/ stojí cca 220 Kč, spotřeba 1 litr na 1 kilometr. Dostupnější bylo, že člověk mohl řídit novase Iprezu WRX, ale jen jedno kolo okruhu, což ale nemohl pořádně vychutnat. Byly totiž jen tři a lidí asi tak 150. Nevím, nikdy jsem na podobné akci nebyl, ale bratránek byl asi před půl rokem u Volva a tam bylo asi 20-30 lidí a 7 aut. Outback V6 byl taky v obležení, prý je zatím jediný kus v ČR. Brňáci ho snad budou mít do této středy, takže to zkusím tam. Podle mě akce Sosnová - snaha byla, ale lidí přišlo moc a aut bylo málo. Chápu, že to všechno stojí hodně peněz a příprav, ale v Brně, nebo v Mostě na okruhu by svezení s WRX bylo lepší. Snad příště...
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.00  19:27

« Bez nadpisu

Já auta vůbec neprodávám, na to už nemám čas. Včera jsem dodělal po dvou měsících práce vestavbu Legacy turbo 92 do karoserie 96. To je zajímavější. Na prodej už nemám čas. Ale takhle nové auto Ti budu rád servisovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.00  06:29

« Impreza

Pro Subaristu: chci se zeptat, ty jsi prodejce ? Na jaře definitivně kupuji Imprezu a jednomu prodejci jsem dal volnou ruku na její sehnání. Pokud můžeš sehnat Imprezu i ty, zajímalo by mě jak a za jakých podmínek. Chci dobrý auto, rok 97 a mladší, sedan a ne bílou. Mám připraveno 300 000,- Jestli bys mohl něco nabídnout, přijel bych se mrknout. Jen doufám, že neprodáváš auta dotažená z venku někde na dvoře - nic ve zlém.
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.00  01:01

« Bez nadpisu

No já tedy zákazníkům vykám, ale tady jsem myslel, že si všichni tykají, tak k tomu taky přejdi. Jinak co se týče těch měchů, to je perfektnáí věc, dokud fungují. Ale kupovat nové za nějakých 80000,- je samozřejmě blbost. Já už L-série neopravuju. Poradím Ti Švadlenku u Tábora, ten Ti tam dá péra - 0602487913. Až budeš chtít Legacy nebo Imprezu, napiš.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.00  22:14

« Re: mřížka

Ano jako dvě WW.
    Poraďte mi co mám dělat,odešli mi asi měchy, je to hrozná jízda,prave zední kolo sičí.Cestou blika doplňování , ale nedoplní se.
    Když Vás čtu , tak věřím ze Subaru ovládáte,rád bych na Vás spojení.
    kso@volny.cz-ksomont@quick.cz,0602 392803
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.00  21:46

« Bez nadpisu

Jak myslíš mřížka? Jako že rozmrzlo? Pokud ano, tak to tam je dodělané dodatečně. Ale hlavně když to chodí ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.00  00:00

« Re: Vzduchove perovani

Moc děkuji, tak dostat lepší rad kde sehnat tedy
    opravárenskou příručku pro Subaru r.v. 1986-89
    Moc poděkuji za radu.
    Ps. může být i v Ag.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.00  00:00

« Re: Zrcátko

To asi né,ale objevila se mi při zapnutí zadního skla mřížka na zrcátku pouze u řidiče.
    Podrobně to prozkoumám až bude čas a mrznout.
    Ojetina ze Švýcar.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.00  23:48

« Bez nadpisu

No já mám taky Kleber krisalp 3 (poprvé) tak uvidím. V rozměru 205/55/16 jsem si moc nemohl vyskakovat. Na teplé silnici jsou k posrání, ale na mokru se mi líbí.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.00  23:06

« Tesite se na snih?

Tak jsem prezul... Na GT Pilot Alpin, na Legacy Kleber KrisAlp 3, mate s nimi nejake zkusenosti?Nerikejte nic spatneho, uz jsem je zaplatil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.00  17:38

« Re:

King v Opavě je OK
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.00  10:52

« Bez nadpisu

a co king v Opavě ? taky nebrat ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…