SUBARU
No tak teď v tom máš jasno. Pech má N-ko a to ještě stavěné více méně na koleně (to není myšleno jako urážka, naopak, na rozdíl třeba od EVO VI musí daleko pracněji shánět všechno potřebné). O žádném A-čku u nás nevím a WRC má Hrdinka. Pochopitelně navíc není WRC jako WRC, Burnsovo auto bude zase někde jinde. -
« WRC ano/ne
To subarista:V Sosnové byly dvě upravené Imprezy. Jedna od Pecha jr. a nějaká modrá, ale nezapamatoval jsem si komu patřila. Jenže ve výkonech byly viditelné rozdíly. Modrá jezdila pomaleji. Když Pech má podle tebe N-ko, co za kategorii byla ta modrá nevím. Měj jsem super stěstí, že zrovna, když jsem sedl k Pechovi do Iprezy, sdělil mi, že jede pro benzín. Byl jsem samozřejmě rád, protože jsem v autě strávil víc času, než jiní. Trochu jsme si povídali, jenže člověk má tolik otázek... no nezeptal jsem se ho na kategorii.
Myslel jsem, že modrá je N-ko a jeho Áčko. Ale rád se nechám poučit.
Pokud jeho byla N-ko, potom super WRC od Burnse - neumím si to představit. -
« Re: Impreza v Sosnové
jo, bylo to fakt hezký, do WRC jsem se sice neprocpal, ale svezení s novou Imprezou bylo OK!!! a škola smyku byla užitečná (i když krátká, chtěla by aspoň dva- až třikrát delší), byly tam pěkně vidět rozdíly mezi 2- a 4-kolkou (ten člověk s Lagunou - to ještě šlo, ale ten s tou Primerou sotva stíhal zmizet z toho smykového pásu...) -
Jo Voyi (nebo jak se skloňuješ), měl bys se přijet podívat na Legacy 1996 turbo. Třeba bys konečně měl inspiraci. A v lednu začínám stavět do Legacy 2.5/98 v nejlepší výbavě, Imprezu GT/1999 najeto 25000 km. To bude teprve pecka. Zatím budu umět 265 HP, ale myslím, že na to Legacy, které váží prakticky 1500 kg, to nakonec bude málo a budu muset ještě něco vymýšlet. -
« Impreza v Sosnové
Kdo byl v Sosnové 9.12 ?Byla tam předváděčka nových Imprez, Outback 3.0 V6, škola smyku, svezení v Impeza WRC atd. Já jsem tam byl a bylo tam spousta lidí. Zdá se mi, že jich tolik ani nečekali. Největší zájem byl o svezení se na sedadle spolujezdce Impreza WRC, ale dostalo se jen na pár lidí. Hodně drahá zábava takhle jezdit, litr speciálního benzínu /myslím že to je Natural 106/ stojí cca 220 Kč, spotřeba 1 litr na 1 kilometr. Dostupnější bylo, že člověk mohl řídit novase Iprezu WRX, ale jen jedno kolo okruhu, což ale nemohl pořádně vychutnat. Byly totiž jen tři a lidí asi tak 150. Nevím, nikdy jsem na podobné akci nebyl, ale bratránek byl asi před půl rokem u Volva a tam bylo asi 20-30 lidí a 7 aut. Outback V6 byl taky v obležení, prý je zatím jediný kus v ČR. Brňáci ho snad budou mít do této středy, takže to zkusím tam. Podle mě akce Sosnová - snaha byla, ale lidí přišlo moc a aut bylo málo. Chápu, že to všechno stojí hodně peněz a příprav, ale v Brně, nebo v Mostě na okruhu by svezení s WRX bylo lepší. Snad příště... -
"-- skrytý --" 07.12.00 06:29
« Impreza
Pro Subaristu: chci se zeptat, ty jsi prodejce ? Na jaře definitivně kupuji Imprezu a jednomu prodejci jsem dal volnou ruku na její sehnání. Pokud můžeš sehnat Imprezu i ty, zajímalo by mě jak a za jakých podmínek. Chci dobrý auto, rok 97 a mladší, sedan a ne bílou. Mám připraveno 300 000,- Jestli bys mohl něco nabídnout, přijel bych se mrknout. Jen doufám, že neprodáváš auta dotažená z venku někde na dvoře - nic ve zlém. -
No já tedy zákazníkům vykám, ale tady jsem myslel, že si všichni tykají, tak k tomu taky přejdi. Jinak co se týče těch měchů, to je perfektnáí věc, dokud fungují. Ale kupovat nové za nějakých 80000,- je samozřejmě blbost. Já už L-série neopravuju. Poradím Ti Švadlenku u Tábora, ten Ti tam dá péra - 0602487913. Až budeš chtít Legacy nebo Imprezu, napiš. -
« Re: mřížka
Ano jako dvě WW.
Poraďte mi co mám dělat,odešli mi asi měchy, je to hrozná jízda,prave zední kolo sičí.Cestou blika doplňování , ale nedoplní se.
Když Vás čtu , tak věřím ze Subaru ovládáte,rád bych na Vás spojení.
kso@volny.cz-ksomont@quick.cz,0602 392803