SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

28.12.00  16:25

« Bez nadpisu

Nechce někdo Legacy sedan, r. 92 - moje bývalé auto? 115000 km, turbový interiér (černý) s vyhř. sedadly, motor 2.2, snížené hlavy, quickshift, T.Z., turbový i vnějšek (kromě kapsy na kapotě - př. mlhy, z. křídlo. Al 15"), spousta věcí nových - kompletní 4 letá prohlídka + spojková lamela a ložisko(a zánovní přítlačák i setrvačník!), brzdové destičky, kladky rozvodového řemene, nová první část výfuku a možná jsem ještě něco zapomněl. Chybí pouze klima.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.00  23:42

« Bez nadpisu

Zvládneš si to křídlo přidělat sám, nebo musím vrtat já? (to dělám nerad). A v únoru budu konečně umět i to zadní nahoru na Hubertuse. A když si koupíš tu novou (co nejdřív), tak Ti na ní zadarmo upravím to velké.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  06:58

« Re:

ano, co víc si přát... (kromě zdraví na těle i na duchu...:)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.00  06:15

« Bez nadpisu

Ahojte, chci Vám všem popřát hezké vánoce, štěstí, pohodu a klid. Ať Subaru nikdy nezlobí, přináší Vám jen radost a potěšení z jízdy a proveze Vás bezpečně i příštím tisíciletím.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.00  14:49

« Re: rozměry

no někdo ji určitě vlastní, a měl by si zavírat okna!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.00  14:35

Vlastni nekdo Imprezu FMO 81-11 s napul otevrenym oknem spolujezdce, parkujici v centru Ostravy pred Divadlem loutek ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.00  01:54

to subarista...samozřejmě že mám 185/70/14. Nějak jsem to blbě napsal...Kdeže loňské sněhy jsou ! Já už taky čekám na sníh. Šumava je ovšem pro mě trochu daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.00  00:00

« Re:

Shih je na Sumave....A v kridlo jsem jiz nedoufal, kdy tedy?
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.00  17:56

« Bez nadpisu

Jak můžeš mít 186/60/14 ? To je nějaký divný rozměr. Dej si tam 185/70/14 a máš pokoj, protože to aspoň přibližně obvodem odpovídá těm ostatním povoleným rozměrům (205/60/15, 205/50/16 a 205/40/17)
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.00  17:37

« Bez nadpisu

1) Kde jsi byl na sněhu? Já chci taky! Jinak konečně budu mít pro Tebe to křídlo. 2) Prvních tak 1600 km nejezdi na plný výkon, toč tak do 4000 ot./min. ale vytáčej to postupně. Nejezdi jen třeba na 2500 ot. a měň režimy - ideální je zajíždět ve městě v noci, kdy nemusíš prudce zrychlovat, ale zase nemůžeš jet nepřetržitě stejně. A pokud se chceš pouštět do nějakých úprav motoru, tak to dělej až tak od 10000 km
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.00  13:26

« Re: PORADIT

Je to Tvoje auto, ale ma rada zni jezdi jak chces, vic to toc nez podtacej....
    Jinak dnes jsem jezdil s imprezou na snehu a rekl bych, ze je nejaka divna, zrychluje 0-100 za 10-11 :-) Pekna bida, kdyz to bylo ujetem snehu :-))
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.00  00:00

« PORADIT

Kupil som nove S-turbo (Forester). Ako je najlepsie zabehnut motor???
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.00  20:12

« Rezerva

To hop: Např. já mám letní 205/50/16 a rezervu 180/60/14. Je fakt, že když jsem píchl a dal si rezervu, táhlo to děsně a taky bych jel po dálnici pomalu. Jenže tenkrát se mi to stalo ve městě a tak jsem dojel do prvního pneuservisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  13:48

« Re: Spolehlivé Subaru

2Hop: ja mam. Predajca ponukol bud dojazdovku s krabicou na naradie alebo vymenu za rovnaku pneu, ako su obute. Dokonca za to ani nic nechcel.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  12:55

A mel vsechny ctyri kola? Mozna jel jenom po trech :-))) BTW: Subaristi, mate vsichni rezervu stejneho rozmeru jako kola??? Ja se priznam ze ja ne a mam z toho trochu bobky. Asi bych jel taky tak 70 a skoncil na prvnim parkovisti....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  12:06

pockej, ty lumpe.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  12:01

správně: "kromě Fiatu" - protože ty už se rovnou zahazujou...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  09:27

subaru aspon muze jet po vlastnich, ostatni ( krome Fiatu ) se musi nechat odtahnout :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  00:00

Leonesi, ani nevíš co jí bylo, nebo jaké byly další okolnosti. Kdybych jel kolem já, tak se třeba aspoň zeptám, jestli něco nepotřebuje. Trochu blbost psát v tomto stylu. To už nemáš lepší argumenty, nebo jenom rýpeš ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.00  18:28

« "Spolehlivé Subaru"

Dnes ráno (7.30h)jsem viděl na dálnici za Prostějovem (směr Brno) modrou Imprezu GT, nesvítila ji světla a měla zapnutý jenom blinkry, jela asi 70, takže ji předjel i polskej Fiat. To je teda "spolehlivý Subaru".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…