SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re:
zážitek určitě vynikající, ale morfikus to psal tak, že to ve mně vzdbudilo pocit, že by ten zážitek mohl neunést a posunout si fyzikální zákony tam, kde už neplatěj se všemi důsledky pro jeho peněženku a zdraví i případně nejen jeho(proto jsem mu na jeho nadšení napsal to, co jsem napsal) -
« Bez nadpisu
No za 200 000,- koupíš fakt tak 1.8. Já bych to nechtěl ani za polovinu, ale jde o to, s čím jezdíš teď. Nedoporučuji přejít třeba z Favorita do GT-čka, protože je třeba to auto zvládnout. Jinak pokud bys trval na turbu (já bych s ničím jiným už nejezdil), tak do 200 000,- seženeš naprosto funkční Legacy turbo model 91-93 (což je předchůdce Imprezy - stejný podvozek, atd.) Impreza GT začíná pěkná tak na 300000,- -
« Impreza GT
Prodam GT 97, koupeno v CR, nebourane, naj 127 000, zlata kola, svestkova modra, komplet vyfuk (+10ps, jednotka +30 ps,puvodni k tomu,WRC kridlo,nove brzdy,kosti,lozisko)ABS,AC,El. okna,nove zimni pneu, cena? Pod 450 000 tel.0604 605 788 zn. z 80-120 jako nova M3, snad i lepsi... -
"-- skrytý --" 18.01.01 22:58
« AT ZIJE SUBARU!
Tak zdravim vsechny SUBARAKY!!!
Jsem obrovskej fanfa tehle aut, hlavne Imprez a to vsech Gt, P1 a WRX, jsou bombastycky!!
Taky bych taky jednu chtel a tim asi zacina muj problem. Jsem student VS FJFI, takze penez moc nezbyva, muzu dat tak do 200 tis. No a co za to nejlip koupit. Ted jsem objevil peknou Imprezu, 94, 1,8i. neni to moc slaby? De tam treba dat Turbo, nebo muzu ladit jen chipem apod. A nebo nevite nekdo o nekom nebo jak sehnat neco silnejsiho v aspon slusnym stavu. POradte mi prosim. Budu vdecny za kazdou zkusenost a radu.
Rozloucim se asi takhle AT ZIJE SUBARU!! Dik -
"-- skrytý --" 15.01.01 08:16
« Re: Sosnová a katgorizácia Imprezy
Vidím, že v tom trošičku vládne chaos takže:
Impreza GT a austrálska WRX sú tie isté autá
Impreza WRX je jap. verzia, ale stále 4/5 dvere
Impreza WRX STi ladená verzia od Subaru technica International
Impreza WRX STi-R to čo sa nazývalo WRC v Sosnovej, je to 3 dverák (dosť brutálny)
Impreza WRX STi-RA radšej nekomentujem ale okamžite vymením za moju GT :))
Impreza P1 UK špeciálna verzia 3 dvere STi-R + Prodrive úpravy podvozku a motora.
Viac info na www.sidc.co.uk al bbs.scoobynet.co.uk -
« Re:
nestalo, všichni jsou zřejmě spokojený, auta jezděj, jak maj, každej se baží tím, že teď se svým Subaru je tak trochu king-of-the-road, čte si skvělé recenze na novou Imprezu WRX (jedna např. i tady na auto.cz), sní o tom, že by mu říkala 'pane!' a prostě si užívá povánoční siesty -- nebo tak nějak asi by to mohlo být (pokud se zrovna nenase*e kvůli dění kolem ČT nebo tak něco)..:)))