SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

22.01.01  15:29

« Bez nadpisu

Aleši promiň, Tebe jsem nemyslel, Ty jsi vyjímečný talent!!
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.01  15:27

« Bez nadpisu

Mohu opravit? Zlatá kola se dávala 96-98
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.01  08:58

« Re: Impreza GT

Aky vyfuk je tam? Kompletny znamena aj zo zbernym potrubim? Brzdy mas 2 piestikove, alebo nove 4. Co su to za kolesa, zlate sa dodavali len v 98 roku. Kridlo si si robil? A nakoniec aky chip je tam?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  06:54

« Re: Re:

zážitek určitě vynikající, ale morfikus to psal tak, že to ve mně vzdbudilo pocit, že by ten zážitek mohl neunést a posunout si fyzikální zákony tam, kde už neplatěj se všemi důsledky pro jeho peněženku a zdraví i případně nejen jeho(proto jsem mu na jeho nadšení napsal to, co jsem napsal)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  23:13

« Re:

No já jsem před rokem přešel z Felicie do GTčka a ještě furt žiju. (I když uznávám, že se pořád hodně učím). Zážitek to byl ale fantastickej...
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  23:07

« Bez nadpisu

No za 200 000,- koupíš fakt tak 1.8. Já bych to nechtěl ani za polovinu, ale jde o to, s čím jezdíš teď. Nedoporučuji přejít třeba z Favorita do GT-čka, protože je třeba to auto zvládnout. Jinak pokud bys trval na turbu (já bych s ničím jiným už nejezdil), tak do 200 000,- seženeš naprosto funkční Legacy turbo model 91-93 (což je předchůdce Imprezy - stejný podvozek, atd.) Impreza GT začíná pěkná tak na 300000,-
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  22:02

« Impreza GT

Prodam GT 97, koupeno v CR, nebourane, naj 127 000, zlata kola, svestkova modra, komplet vyfuk (+10ps, jednotka +30 ps,puvodni k tomu,WRC kridlo,nove brzdy,kosti,lozisko)ABS,AC,El. okna,nove zimni pneu, cena? Pod 450 000 tel.0604 605 788 zn. z 80-120 jako nova M3, snad i lepsi...
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  18:16

« za 200.000,-

Myslím tím, že nejbližších 50.000 km se Ti nic nevyse*.Věř mě.
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  18:14

« za 200.000,-

Kup si novou felicii, budeš spokojenej.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  13:25

« Re: NO COMMENT

víš, co je na subaru nejhorší?, že i když si ho koupíš, platí pro tebe pořád ty stejný dopravní předpisy...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.01  10:22

« NO COMMENT

Asi nemusim vysvetlovat, ze jsem chtel napsat fanda a ne fanfa. Ale fanfa je fakt dost dobry slovo ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.01  10:22

« NO COMMENT

Asi nemusim vzsvetlovat, ze jsem chtel napsat fanda a ne fanfa. Ale fanfa je fakt dost dobry slovo ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.01  22:58

« AT ZIJE SUBARU!

Tak zdravim vsechny SUBARAKY!!!
    Jsem obrovskej fanfa tehle aut, hlavne Imprez a to vsech Gt, P1 a WRX, jsou bombastycky!!
    Taky bych taky jednu chtel a tim asi zacina muj problem. Jsem student VS FJFI, takze penez moc nezbyva, muzu dat tak do 200 tis. No a co za to nejlip koupit. Ted jsem objevil peknou Imprezu, 94, 1,8i. neni to moc slaby? De tam treba dat Turbo, nebo muzu ladit jen chipem apod. A nebo nevite nekdo o nekom nebo jak sehnat neco silnejsiho v aspon slusnym stavu. POradte mi prosim. Budu vdecny za kazdou zkusenost a radu.
    Rozloucim se asi takhle AT ZIJE SUBARU!! Dik
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.01  21:16

« Bez nadpisu

Švadlenka u Tábora: 0602487913 - Ten ještě L-ka dělá. V Praze už asi nikdo (teda nevím odkud jsi).
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.01  23:42

« kdo poradí opravu klimatizace

1.8 turbo r.v.1987 za rozumnou cenu, asivypuštěn freon.
    všem děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.01  08:16

« Re: Sosnová a katgorizácia Imprezy

Vidím, že v tom trošičku vládne chaos takže:
    Impreza GT a austrálska WRX sú tie isté autá
    Impreza WRX je jap. verzia, ale stále 4/5 dvere
    Impreza WRX STi ladená verzia od Subaru technica International
    Impreza WRX STi-R to čo sa nazývalo WRC v Sosnovej, je to 3 dverák (dosť brutálny)
    Impreza WRX STi-RA radšej nekomentujem ale okamžite vymením za moju GT :))
    Impreza P1 UK špeciálna verzia 3 dvere STi-R + Prodrive úpravy podvozku a motora.
    Viac info na www.sidc.co.uk al bbs.scoobynet.co.uk
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.01  00:00

« Bez nadpisu

Radku, jen se připomínám. Křídlo je nalakované (vypadá naprosto parádně) a Overboost jednotka připravená k namontování. Až budeš v Praze ve všední den, dohodnu brzdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.01  20:06

« Re: Re:

To Pohoda: Presne tak, pohoda...
    Ja se ted pokousim vydelat na tu novou, laminatouvou, STI :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.01  07:51

« Re:

nestalo, všichni jsou zřejmě spokojený, auta jezděj, jak maj, každej se baží tím, že teď se svým Subaru je tak trochu king-of-the-road, čte si skvělé recenze na novou Imprezu WRX (jedna např. i tady na auto.cz), sní o tom, že by mu říkala 'pane!' a prostě si užívá povánoční siesty -- nebo tak nějak asi by to mohlo být (pokud se zrovna nenase*e kvůli dění kolem ČT nebo tak něco)..:)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.01  20:15

« Bez nadpisu

Co se vám všem stalo? Abych sem nepsal jen já. Jako Rubens do jeno rubriky antiklub jap. pekáčů - tam si taky všechny příspěvky psal sám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…