SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

21.02.01  20:16

« Bez nadpisu

1) pro Magica: sorry, dal jsem Tvoje číslo jednomu známému, který je chtěl dozadu na závodní Oktávku, ale nějak to asi nestihl. 2) 555: to se mi zdá zbytečně drahé. Já jsem zrovna včera montoval sady (tlumiče+péra), udělané spec. na zakázku za 36000,- výškově stavitelné o asi tak 7 cm a naprostá spokojenost. Navíc je nastavitelný odklon i na zadním tlumiči. Nebo je možné jen tlumiče - 14000,- a péra - 8000,-.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.01  09:42

« Re: to magic

Jo, ve snu. Nebo obcas v okoli Uval u Prahy, Orlickych horach nebo ve vojó prostoru Bela. Mam jen starou Integralu a nemam ani na Imprezu (vlastne ani na poradny kola, ha-ha). Tve sny chapu, ale moje jsou barvitejsi - WRX zvecera, WRC k ranu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.01  08:13

« Re: to magic

Jazdis aj zavodne? Ja mam stand. 2piestu so Sparco hadickami a Mintex 1155 oblozenim. Predne kotuce su TarOx 40drazkove a na beznu jazdu mi to staci. Mat tak 100 000,- kupim si Prodrive suspension kit. V takychto okamihoch zavidim ludom, ktori sa dostanu k dobre ojazdenemu vozu za dobru cenu, alebo peniaze ich netrapia. No co, raz ked budem velky si kupim kapotaz 22B, rozsirim napravy, nahodim AP 6pot kit, prevodovku od MRT, vela detailov od Prodrive a BPM al. Jun konverziu na 2,2l, .... :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.01  08:49

« Re: to Subarista

Zatim jeste nicim, mam v Italii pripravenou pouzitou sadu s vetsima (taky 4piskovyma) AP na prum. kotouce 318 mm. Ty standardni nebyly schopny takovou plochu pokryt - brzdily by jen na vnejsku kotouce, kdyby se udelal nastavec. Kotouce koupim asi u OMP. Jenomze musim vymenit i naboje a hlavne kola, a ty jsou pekelne drahy, tak to odkladam a odkladam.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.01  14:07

« Re: to Subarista

Zaujimalo by ma, cim si ich nahradil?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.01  09:25

« to Subarista

Kotouce i trmeny jsou uz pryc, pujdou dozadu na rallycrossovou Imprezu Tondy Kovarika.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.01  08:04

« Re:

Do 98 jazdec seriovo a spolujazdec asi za priplatok? tiez sa mi Zda, ze jedna 96-97 mala vsetky.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.01  22:46

« Bez nadpisu

No ale nevím o tom, že by se u nás prodávala od r. 95 bez pytlů. U ročníků 93 a 94 si nejsem jistý, ale určitě u 94 se už vyskytovaly.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.01  08:03

« Re: Výbava Imprezy GT

1998 saw a major overhaul of the interior, with the introduction of a new dashboard, taken from the Forester, featuring white dials, a computerised odometer and a low fuel light. Other improvements include a passenger airbag.
    Takze seriovo to je od 98-cky.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.01  20:20

« Výbava Imprezy GT

zajímalo by mě, od kterého roku měla Impreza GT standardně 2 air bagy - mělo už je GT-ko 1995-ka ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.01  15:29

« Bez nadpisu

magic: zavolej 0608/SUBARU
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.01  12:12

« Brzdy

Pokud nekdo ladite brzdy - mam na prodej dva ctyrpistkovy trmeny Brembo a k nim ocelove drazkovane kotouce (281/22mm) OMP bez stredu. Kotouce novy, trmeny dost slusny stav. Nevim ale, jaky mate na Subarach drzaky, takze to asi bude chtit udelat redukci. Celkem bych za to chtel kolem 15.000,- Kc. Desticky Ferodo Racing DS 3000 na to stoji kolem bura. Je to smazrejme sundany z Integraly Evo. Kdyz tak mi dejte vzkaz do Lancie.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.01  00:00

« Re: www.crashtest.com

AlešK> Všiml sis, kolik aut US normama projde v pohodě a v EU nemají šanci? Pouvažuj, škoda, že se BMW 5 nepotkalo s Legacy v EU - NCAP testech, to by bylo jiné kafé.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.01  20:24

« Re: www.crashtest.com

Jo, jo. Megane je na tom lépe. Jenom škoda, že se ani v jednom typu testů obě auta nepotkala. Nová Impreza na tom bude určitě lépe, jenže má těch 90 kilo navíc.
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.01  18:34

« www.crashtest.com

AlesK> Check this page.
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.01  19:26

« Bez nadpisu

Kup si Playstation.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.01  07:38

« RE 400nM

Tak nad tym rozmyslam uz treti rok :)) Aby sa neznizila zivotnost na uprava ta nestala vela, musel by si si kupit STi. Tam to mas uz skoro cele v cene. Ina otazka: Viete niekto vyrobit prednu spodnu rozpernu tyc, ako robi Cusco v tvare H? Stoji cca 150,-USD, ale za boha ju neviem zohnat. Japonci na mna kaslu, Singapur a mi zacal poukat dalsie blbosti za pomaly 600,-USD a s MRT to dopadlo podobne.
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.01  21:12

« Bez nadpisu

Pokud vím, tak chlapi od Thornu doporučují Castrol RS jen pro závodní účely ( funguje perfektně při extrémních teplotách ). V normálním provozu, kdy se na plný výkon jezdí jen občas, je asi lepší SLX./ 555 jak by jsi ladil motor na cca 260-270 Ps a 380-400 Nm? ( tak aby se podstatně nesnížila životnost motoru a za rozumné peníze ).
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.01  19:09

« Bez nadpisu

1) u turba je 3. válec. 2) Quickshift vyrobím na jakýkoliv model Subaru - jezdí s ním i třeba Legacy 2.2 r.90. Na GT 99-00 mám teď jeden hotový. 3) Pokud vím, tak pouze u Emila Freye lili do Subaru Shell Helix Ultra 5W 40 (snad ne do turb) teď naštěstí používají Castrol RS. S tím 5-40 se všichni divili, proč jsou najednou tak hlučné hydroštely.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.01  11:28

« Bez nadpisu

Quick shift od STi? Je to napodobenina, alebo originalny diel?
    Len tak na okraj mam na predaj Sebring, jazdeny cca. 8-9 mesiacov, v zime nie.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…