SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
1) pro Magica: sorry, dal jsem Tvoje číslo jednomu známému, který je chtěl dozadu na závodní Oktávku, ale nějak to asi nestihl. 2) 555: to se mi zdá zbytečně drahé. Já jsem zrovna včera montoval sady (tlumiče+péra), udělané spec. na zakázku za 36000,- výškově stavitelné o asi tak 7 cm a naprostá spokojenost. Navíc je nastavitelný odklon i na zadním tlumiči. Nebo je možné jen tlumiče - 14000,- a péra - 8000,-. -
"-- skrytý --" 21.02.01 09:42
« Re: to magic
Jo, ve snu. Nebo obcas v okoli Uval u Prahy, Orlickych horach nebo ve vojó prostoru Bela. Mam jen starou Integralu a nemam ani na Imprezu (vlastne ani na poradny kola, ha-ha). Tve sny chapu, ale moje jsou barvitejsi - WRX zvecera, WRC k ranu. -
"-- skrytý --" 21.02.01 08:13
« Re: to magic
Jazdis aj zavodne? Ja mam stand. 2piestu so Sparco hadickami a Mintex 1155 oblozenim. Predne kotuce su TarOx 40drazkove a na beznu jazdu mi to staci. Mat tak 100 000,- kupim si Prodrive suspension kit. V takychto okamihoch zavidim ludom, ktori sa dostanu k dobre ojazdenemu vozu za dobru cenu, alebo peniaze ich netrapia. No co, raz ked budem velky si kupim kapotaz 22B, rozsirim napravy, nahodim AP 6pot kit, prevodovku od MRT, vela detailov od Prodrive a BPM al. Jun konverziu na 2,2l, .... :))) -
"-- skrytý --" 20.02.01 08:49
« Re: to Subarista
Zatim jeste nicim, mam v Italii pripravenou pouzitou sadu s vetsima (taky 4piskovyma) AP na prum. kotouce 318 mm. Ty standardni nebyly schopny takovou plochu pokryt - brzdily by jen na vnejsku kotouce, kdyby se udelal nastavec. Kotouce koupim asi u OMP. Jenomze musim vymenit i naboje a hlavne kola, a ty jsou pekelne drahy, tak to odkladam a odkladam. -
"-- skrytý --" 06.02.01 08:03
« Re: Výbava Imprezy GT
1998 saw a major overhaul of the interior, with the introduction of a new dashboard, taken from the Forester, featuring white dials, a computerised odometer and a low fuel light. Other improvements include a passenger airbag.
Takze seriovo to je od 98-cky. -
"-- skrytý --" 02.02.01 12:12
« Brzdy
Pokud nekdo ladite brzdy - mam na prodej dva ctyrpistkovy trmeny Brembo a k nim ocelove drazkovane kotouce (281/22mm) OMP bez stredu. Kotouce novy, trmeny dost slusny stav. Nevim ale, jaky mate na Subarach drzaky, takze to asi bude chtit udelat redukci. Celkem bych za to chtel kolem 15.000,- Kc. Desticky Ferodo Racing DS 3000 na to stoji kolem bura. Je to smazrejme sundany z Integraly Evo. Kdyz tak mi dejte vzkaz do Lancie. -
"-- skrytý --" 31.01.01 07:38
« RE 400nM
Tak nad tym rozmyslam uz treti rok :)) Aby sa neznizila zivotnost na uprava ta nestala vela, musel by si si kupit STi. Tam to mas uz skoro cele v cene. Ina otazka: Viete niekto vyrobit prednu spodnu rozpernu tyc, ako robi Cusco v tvare H? Stoji cca 150,-USD, ale za boha ju neviem zohnat. Japonci na mna kaslu, Singapur a mi zacal poukat dalsie blbosti za pomaly 600,-USD a s MRT to dopadlo podobne. -
« Bez nadpisu
Pokud vím, tak chlapi od Thornu doporučují Castrol RS jen pro závodní účely ( funguje perfektně při extrémních teplotách ). V normálním provozu, kdy se na plný výkon jezdí jen občas, je asi lepší SLX./ 555 jak by jsi ladil motor na cca 260-270 Ps a 380-400 Nm? ( tak aby se podstatně nesnížila životnost motoru a za rozumné peníze ). -
« Bez nadpisu
1) u turba je 3. válec. 2) Quickshift vyrobím na jakýkoliv model Subaru - jezdí s ním i třeba Legacy 2.2 r.90. Na GT 99-00 mám teď jeden hotový. 3) Pokud vím, tak pouze u Emila Freye lili do Subaru Shell Helix Ultra 5W 40 (snad ne do turb) teď naštěstí používají Castrol RS. S tím 5-40 se všichni divili, proč jsou najednou tak hlučné hydroštely.