SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re:
Jestli ji chci prodat??? Rozhodnu se do konce nasledujiciho tydne zalezi to na $$, zda budu mit na STI a kdy bude...:-)Jinak toho AleseK predjedu kdy budu chtich....no mozna jen kdyz bude chtit on :-)Predjel jsem ho i v dobe kdy jsme meli oba seriova auta a on o 10 ps vic.... -
« Bez nadpisu
No tak si kup tu od Radka. Jinak to se dá i celkem triviálně pomocí: 1) značně drahého (14000,-) dvojitého ventilku třeba od GX s krásným červeným vypínačem nebo 2) levnějšího (350,-), leč těžkého a nepěkného ventilku od firmy BRC na uzavírání pohonu LPG. Ale u Radka jsme nastavili tlak pěkně na dmychadle a to je úplně nejlepší. -
« Tak je rozhodnuto.......
a muze za to RADEK...RADKU diky....mel jsem moznost se svezt s jeho Inmprezo MY97 a rozhodl jsem se ze rozsirim vase rady.....nemam sice 1.2M na novou Imprezu WRX a jeste stale jsme ji neprisel moc na chut, ale doufam ze se mi povede sehnat neco ne moc stareho za rozumnou cenu....ted travim sposty casu na internetu a zkoumam, ruzne pojmy a tuning doplnky, ale obcas mi chybi technicke zaklady :-)))
reknete mi...je mozne ECU pomoci ceho si preprogramovat tak, aby clovek mel ulozeny treba dve konfigurace (normalni jizda, race jizda) a ty stisknutim tlacitka vnutit te jednotce a ona by se tim preprogramovala......koukal jsem na Link Management engine...dalo by se na to pouzit DSBC? -
« Nepatří to sem !!!
ale musím sem napsat jako první. Před chvilkou jsem se vrátil z hospody, kde jsem uklidňoval kamaráda, kterému právě SHOŘELA Felicie!!! (naštěstí služební). Auto bylo před necelým rokem předěláno autorizovaným servisem na LPG.
Bylo to asi tak, že sedíme v hospodě a najednou příjde kamarád s "vtípkem" hoří ti auto. Chvíli jsme se smáli a pak uvěřili. Z motoru Felicie se snažily prošlehávat plameny. Zavolali jsme hasiče, kteří naštěstí dorazili běhěm pár (i když nám se zdály nekonečné) minut. Hasič vzal sekyru, prorazil světlomet, strčit tam hadici s pěnou a pak už to bylo dobrý. My jsme se zatím krčili uvnitř hospody a čekali, kdy právě naplněná LPG bomba exloduje. Naštěstí se tak nestalo a Felicie je od "B" slouplku dozadu celkem O.K. Pak už jsme jen pili na žal :-) -
« Bez nadpisu
No já jsem to viděl jako tmavě zeleného Outbacka. V MF Dnes byla napsaná i ulice, kde bydlel, a protože to auto zřejmě koupil nové (asi v Plzni od Webera) bylo by jednoduché se ho dopátrat. Jen nevím proč, protože doufám, že ho několik let nebudem moci potkávat. -
« Re: Speed březen/2001
kdysi podobny *, ktery umucil manzelku a jeste ji pritom fotil nasednul po cinu do sveho BMW a rozjel se do sveta ze se jde zabit. Zastavila jej hlidka, ktere ujel. Postavili zataras, kde havaroval a nechal na nem LP kolo. Ujel dalsich 25 km, nez auto prodrelo ol. vanu a bylo nepojizdne. -
« Re: Speed březen/2001
tak tak, poměrný výskyt idiotů tentokrát dopadl i na subaru; (podle minišotu v tv to vypadalo na docela nového bílého legáče v kombiku, * - to auto si to nezasloužilo, a o těch lidech nemluvě, pro takový * bych zavedl fyzický tresty jako maj v islámskejch zemích...) -
« Bez nadpisu
Radku, jestli bude Aleš lepší, tak nezoufej, protože mezi MY97-99 (Tvoje) a MY99-00 (Alešova) je dost podstatný rozdíl prakticky ve všem. Už jen označení motoru - Ty máš EJ20G a Aleš EJ205 (stejně je značen i na MY01, i když je zase dost změněný). Ale není problém tunit dál!!! -
« Re: 555
To AlesK:
Tak jsem si precetl hodnoty zrychleni v rubrice kdykoli ...200...A nemuzu verit, ze mas 80-120 na IV. za 3.8....Bylo to se zaplym turbem?(V tahu, nebo jedes 80 a pak na to slapnes???)Do Brna asi nepojedes, nebo do C. Krumlova??? Subarista mi tam caroval s jednotkou a prej to ma ject lepe, tak to chci porovnat....Stejne Te predjedu! ...:-)Jeste dneska zkusim 0-200, ale budu to merit sam, tak nevim...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
tak a ted s pravdou ven subaristi, za kolik jezdite se svyma GT? radek se z toho vykroutil odpovedi, ze tak okolo 12 at dela co dela :-)