SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.03.01  23:16

« Re:

Jasne " chci MY99 " nebo snad u subaru neplati, ze cim novejsi tim lepsi :-))
    tak a ted s pravdou ven subaristi, za kolik jezdite se svyma GT? radek se z toho vykroutil odpovedi, ze tak okolo 12 at dela co dela :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.01  20:19

« Bez nadpisu

Taky z Prahy. Jinak já pana Václavíka neznám, ale můžu se zeptat. A proč nechceč MY 97 (chceš snad MY 99)?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.01  08:23

« Re: Re:

Jestli ji chci prodat??? Rozhodnu se do konce nasledujiciho tydne zalezi to na $$, zda budu mit na STI a kdy bude...:-)Jinak toho AleseK predjedu kdy budu chtich....no mozna jen kdyz bude chtit on :-)Predjel jsem ho i v dobe kdy jsme meli oba seriova auta a on o 10 ps vic....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.01  04:24

« Re:

Kdyz on nevi jestli ji chce prodat a ja nevim jestli chi MY97 :-)))
    No a jinak ten ventilek znamena co? nebo drahy prepinac....je videt ze se v tom vyznas, od kud jsi, ja jsem z prahy a rad bych o tom dal rec....
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.01  04:22

« zná někdo pana Václavíka ??

Chlubí se tím, že dovezl pár subaru impreza GT pro THORN......vozí to z CH a mě se jeho nabídka zdála docela rozumná......
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.01  18:52

« Bez nadpisu

Dneska mi praskl i druhý kotouč (levý). Měl přibližně 30000 km.
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.01  18:50

« Bez nadpisu

No tak si kup tu od Radka. Jinak to se dá i celkem triviálně pomocí: 1) značně drahého (14000,-) dvojitého ventilku třeba od GX s krásným červeným vypínačem nebo 2) levnějšího (350,-), leč těžkého a nepěkného ventilku od firmy BRC na uzavírání pohonu LPG. Ale u Radka jsme nastavili tlak pěkně na dmychadle a to je úplně nejlepší.
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.01  08:55

« Tak je rozhodnuto.......

a muze za to RADEK...RADKU diky....mel jsem moznost se svezt s jeho Inmprezo MY97 a rozhodl jsem se ze rozsirim vase rady.....nemam sice 1.2M na novou Imprezu WRX a jeste stale jsme ji neprisel moc na chut, ale doufam ze se mi povede sehnat neco ne moc stareho za rozumnou cenu....ted travim sposty casu na internetu a zkoumam, ruzne pojmy a tuning doplnky, ale obcas mi chybi technicke zaklady :-)))
    reknete mi...je mozne ECU pomoci ceho si preprogramovat tak, aby clovek mel ulozeny treba dve konfigurace (normalni jizda, race jizda) a ty stisknutim tlacitka vnutit te jednotce a ona by se tim preprogramovala......koukal jsem na Link Management engine...dalo by se na to pouzit DSBC?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.01  00:00

« Nepatří to sem !!!

ale musím sem napsat jako první. Před chvilkou jsem se vrátil z hospody, kde jsem uklidňoval kamaráda, kterému právě SHOŘELA Felicie!!! (naštěstí služební). Auto bylo před necelým rokem předěláno autorizovaným servisem na LPG.

Bylo to asi tak, že sedíme v hospodě a najednou příjde kamarád s "vtípkem" hoří ti auto. Chvíli jsme se smáli a pak uvěřili. Z motoru Felicie se snažily prošlehávat plameny. Zavolali jsme hasiče, kteří naštěstí dorazili běhěm pár (i když nám se zdály nekonečné) minut. Hasič vzal sekyru, prorazil světlomet, strčit tam hadici s pěnou a pak už to bylo dobrý. My jsme se zatím krčili uvnitř hospody a čekali, kdy právě naplněná LPG bomba exloduje. Naštěstí se tak nestalo a Felicie je od "B" slouplku dozadu celkem O.K. Pak už jsme jen pili na žal :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.01  23:29

« Bez nadpisu

P.S. MY99-
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.01  23:28

« Bez nadpisu

No já jsem to viděl jako tmavě zeleného Outbacka. V MF Dnes byla napsaná i ulice, kde bydlel, a protože to auto zřejmě koupil nové (asi v Plzni od Webera) bylo by jednoduché se ho dopátrat. Jen nevím proč, protože doufám, že ho několik let nebudem moci potkávat.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  14:54

« Re: Speed březen/2001

kdysi podobny *, ktery umucil manzelku a jeste ji pritom fotil nasednul po cinu do sveho BMW a rozjel se do sveta ze se jde zabit. Zastavila jej hlidka, ktere ujel. Postavili zataras, kde havaroval a nechal na nem LP kolo. Ujel dalsich 25 km, nez auto prodrelo ol. vanu a bylo nepojizdne.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  14:50

tak tak, poměrný výskyt idiotů tentokrát dopadl i na subaru; (podle minišotu v tv to vypadalo na docela nového bílého legáče v kombiku, * - to auto si to nezasloužilo, a o těch lidech nemluvě, pro takový * bych zavedl fyzický tresty jako maj v islámskejch zemích...)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  13:37

zvlast na prorazenych gumach, bez predniho skla a s ozralym * za volantem - to by mne zajimalo, komu to auto cornul - asi fotrikovi ....
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  13:17

ani Subaru neujede bez oleje daleko
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.01  08:30

« Speed březen/2001

Srovnávací test - aby měli novou imprezu s čím srovnávat, museli vzít auta o nejmín milión dražší, a stejně dopadla nejlíp... (no to jen tak na okraj)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.01  08:24

« Re: RadekG

Blitz vyraba turbotimer aj s meranim 0-100 a 0-400m. Info tusm na www.racelogic.co.uk
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.01  07:58

« Re: 555

Nazor mam neutralny, poznam jedneho s MY98, ktory si taketo cosi kupil od HKS za podstatne viac a uz rok jazdi s vyssim tlakom /prepina to len v meste, na dialnici ide na 1bar/. Vyznam to ma asi len pri zvyseni tlaku nad 1,25bar.
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.01  00:00

« Bez nadpisu

Radku, jestli bude Aleš lepší, tak nezoufej, protože mezi MY97-99 (Tvoje) a MY99-00 (Alešova) je dost podstatný rozdíl prakticky ve všem. Už jen označení motoru - Ty máš EJ20G a Aleš EJ205 (stejně je značen i na MY01, i když je zase dost změněný). Ale není problém tunit dál!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.01  20:29

« Re: 555

To AlesK:
    Tak jsem si precetl hodnoty zrychleni v rubrice kdykoli ...200...A nemuzu verit, ze mas 80-120 na IV. za 3.8....Bylo to se zaplym turbem?(V tahu, nebo jedes 80 a pak na to slapnes???)Do Brna asi nepojedes, nebo do C. Krumlova??? Subarista mi tam caroval s jednotkou a prej to ma ject lepe, tak to chci porovnat....Stejne Te predjedu! ...:-)Jeste dneska zkusim 0-200, ale budu to merit sam, tak nevim...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…