SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

16.05.01  11:12

« A je to!!!

Tak uz ji mam objednanou ( je uz na celnici) a pocitam ze do mesice budu jezdit, je to GT MY98 najeto 26.000km, po docela slusne rane......cena dle mych predstav :-), skoro :-) takze az uvidite cervenou imprezu jezdit po praze ci brne, tak to jsem ja :-))
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.01  10:24

« Dotaz - Impreza 2.0

Chlapi - dotaz. Kolega si koupil vyse zminenou Imprezu, r.v.99, najeto cca 60 kkm. Pri razeni nahoru ve vyssich otackach (cc nad 4000) motor po vyslapnuti spojky malinko prida plyn, tj. otacky nejsou dolu jako normalne. Proste takovej automatickej meziplyn. Nikdy jsem nic podobnyho nevidel, je to normalka?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  08:43

« Bez nadpisu

Asi som posledny mohykan, takze tema umrie so mnou...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.01  08:08

« Bez nadpisu

GT je prakticky nesmrtelne,ak pouzivas kvalitny olej, nechas ho ohriat a pri zastaveni ochladit turbo. Pri niektorych modeloch sa vyskytuje vybracia 4 piestu za studena, spojka pri nesetrnom zaobchadzani nevydrzi viac, ako 30000km, no ak nestartujes pri 5000rpm,nemusis sa toho obavat. Brzdy pred MY99 su slabsie, oblozenie ma tendenciu pukat/take male prasklinky, ako pavucia siet/ a kotuce su na tvrdu jazdu makke. Seriova vymena je Jurix/Bendix, sportove Mintex, TarOX, ... Lak je slaby, kamienky ho otlcu, no nehrdzavie, pretoze zakladny zvycajne odola.
  • « 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 07.05.01  08:09

« Re: Subaru Legacy

Beru tě za slovo, ale Brno je daleko, nevím kdy se tam dostanu. Nějak to tu umřelo :o((.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  22:51

« Re: Subaru Legacy

Prijed za mnou do Brna a provezu Te 2.2 Legaskou a treba v terenu...:-)
  • 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 04.05.01  15:41

« Subaru Legacy

Nějakou dobu sleduji tuto debatu. A Vaše zapálení pro značku Subaru. Zajímalo by mě jakou mají výdrž motory 1.8, 2.0, 2.2, 2.5, jak jsou spolehlivé a jaké s nima máte zkušenosti. Dál jak je na tom Subaru s antikorozní ochranou a jaké jsou ceny náhradních dílů. Jsou nějaké akce, kde by bylo možné prolézt Legacy, popř se s ním svézt?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.05.01  12:18

« Re: for 555

Na novsie. Od MY99 FHI zmenilo specifikaciu filtra a aj Prodrive do svojich performance pack-ov montuje uz len originalny filter. Bolo to na bbs.scoobynet.co.uk Uz viaceri borci prisli o motor, filter sposoboval nespravnu funkciu AFM a motor bezal s prilis chudobnou zmesou, co sposobovalo detonacne spalovanie a to dorazilo piesty. Bola tam aj fotka, celkom zaujimave, ako ked do nich sekas dlatom. Ked si taky namontujes, daj si tiez pozor, ci ho nemas prilis naolejovany, kvapocky mozu zaniest AFM a dopadnes rovnako.
  • 00 Reagovat !

foto

26.04.01  11:22

« for 555

proc na MY98, muzu bez obav pouzit jine filtry a na starsich ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  10:43

« Re: :-(((

Volant je take odpovidajici, a hlave ma AIR BAG, to auto ma najeto to co pisu.Jinak predjeti beru na rovine, v zatackach je to na ridici.Podvozek je serie brzdy take, ale nove kotouce.A ten zvuk...Nema to kat. a trubku cca 6 cm...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.01  13:32

Pozri si volan, vymena je drahsia, nez pri gumickach na pedaloch. Ako si myslel to predjede? Na rovine, alebo v zakrutach? Zaujimavejsie je, ake to ma brzdy a podvozok.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.01  18:39

Mam na ni 130 000, koupil jsem ji s 89000 km a podle pedalu, volantu a radici paky bych rekl, ze ma najeto jeste mene, bracha ma GT take, ma na ni 140 a v porovnani s mou je oboji "troji" osoupane.Takze tomu verim. Byla prodana u nas a ma servisni knizku s razitkama...Vse co se na ni kdy rozbilo, jsem okamzite opravil (nechal opravit :-) Je super a hlavne prejede GTcka do 250 koni a to se vsadim!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.01  15:51

To je aky rocnik? MY99 uz nezaplatis, ideal je MY98, tam kludne mozes dat iny filter bez obavy, ze ti to zlikviduje motor, brzdy si kupis za cca. 250,-GBP cez Scooby bbs a mas MY99 s vacsim turbom.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.01  09:42

no uz i te jsem uvazoval, ale.......jeste budu hledat, ta tvoje je dobra, ale ja bych radsi novejsi....kolik ze mas na ni najeto, ale opravdu ne tachometr?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.01  23:06

To Olan: Tak Chces tu moji? Za 444?Vubec ji nepouzivam, za posledni mesic asi 150 km:-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.04.01  17:33

« Bez nadpisu

MY98 za 500, optimista. Bacha na buracky, prave tie su lacne, pretoze neexistuje nahradna kasna a opravuje sa to na stolici. Ak to nevyrovnas, je problem...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  10:00

Viděl jsem nabídku na ojetou Imprezu GT za 320 tis., je to ale r.v. 95. Bylo to na stránkách opavskýho prodejce Subaru (Kavalír King), nabídek ojetých Subaru je tam víc a často se to mění.
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.01  08:59

« :-(((

Tak se mi ten sen o IMPREZE trosku kazi :-(( ty plzenaci mi jeste nic nenabidli a na trhu zde jsou pouze drahe kousky :-)) TAKZE pokud nekdo budete vedet o IMPREZE GT MY98 a lepe za cca. 500.000,- tak sem s ni........neumi nekdo to auto privezt trochu bourane za rozumnou cenu.....dik za tip !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.01  08:14

« Re: RadekG

Daj tam tie sviecky a nepredas ju. Motor ide trosku inak, neviem to popisat, no pri 1-ke je inaksi. Reakcia na plyn je jednoznacen lepsia a lahsie ide do otacok. Stoja za tie prachy, ak chcete, dam vam tel. na CZ distributora, alebo priamo na Brnenskych dealerov.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.01  14:41

« Re: RadekG

Kvuli Brnu ne, jak jsem jiz psal na tom okruhu jela nejlepe za to dobu co ji mam....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…