SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Dotaz - Impreza 2.0
Chlapi - dotaz. Kolega si koupil vyse zminenou Imprezu, r.v.99, najeto cca 60 kkm. Pri razeni nahoru ve vyssich otackach (cc nad 4000) motor po vyslapnuti spojky malinko prida plyn, tj. otacky nejsou dolu jako normalne. Proste takovej automatickej meziplyn. Nikdy jsem nic podobnyho nevidel, je to normalka? -
"-- skrytý --" 09.05.01 08:08
« Bez nadpisu
GT je prakticky nesmrtelne,ak pouzivas kvalitny olej, nechas ho ohriat a pri zastaveni ochladit turbo. Pri niektorych modeloch sa vyskytuje vybracia 4 piestu za studena, spojka pri nesetrnom zaobchadzani nevydrzi viac, ako 30000km, no ak nestartujes pri 5000rpm,nemusis sa toho obavat. Brzdy pred MY99 su slabsie, oblozenie ma tendenciu pukat/take male prasklinky, ako pavucia siet/ a kotuce su na tvrdu jazdu makke. Seriova vymena je Jurix/Bendix, sportove Mintex, TarOX, ... Lak je slaby, kamienky ho otlcu, no nehrdzavie, pretoze zakladny zvycajne odola. -
Kolík80 04.05.01 15:41
« Subaru Legacy
Nějakou dobu sleduji tuto debatu. A Vaše zapálení pro značku Subaru. Zajímalo by mě jakou mají výdrž motory 1.8, 2.0, 2.2, 2.5, jak jsou spolehlivé a jaké s nima máte zkušenosti. Dál jak je na tom Subaru s antikorozní ochranou a jaké jsou ceny náhradních dílů. Jsou nějaké akce, kde by bylo možné prolézt Legacy, popř se s ním svézt? -
"-- skrytý --" 02.05.01 12:18
« Re: for 555
Na novsie. Od MY99 FHI zmenilo specifikaciu filtra a aj Prodrive do svojich performance pack-ov montuje uz len originalny filter. Bolo to na bbs.scoobynet.co.uk Uz viaceri borci prisli o motor, filter sposoboval nespravnu funkciu AFM a motor bezal s prilis chudobnou zmesou, co sposobovalo detonacne spalovanie a to dorazilo piesty. Bola tam aj fotka, celkom zaujimave, ako ked do nich sekas dlatom. Ked si taky namontujes, daj si tiez pozor, ci ho nemas prilis naolejovany, kvapocky mozu zaniest AFM a dopadnes rovnako. -
« Re: :-(((
Mam na ni 130 000, koupil jsem ji s 89000 km a podle pedalu, volantu a radici paky bych rekl, ze ma najeto jeste mene, bracha ma GT take, ma na ni 140 a v porovnani s mou je oboji "troji" osoupane.Takze tomu verim. Byla prodana u nas a ma servisni knizku s razitkama...Vse co se na ni kdy rozbilo, jsem okamzite opravil (nechal opravit :-) Je super a hlavne prejede GTcka do 250 koni a to se vsadim! -
« :-(((
Tak se mi ten sen o IMPREZE trosku kazi :-(( ty plzenaci mi jeste nic nenabidli a na trhu zde jsou pouze drahe kousky :-)) TAKZE pokud nekdo budete vedet o IMPREZE GT MY98 a lepe za cca. 500.000,- tak sem s ni........neumi nekdo to auto privezt trochu bourane za rozumnou cenu.....dik za tip !!!! -
"-- skrytý --" 17.04.01 08:14
« Re: RadekG
Daj tam tie sviecky a nepredas ju. Motor ide trosku inak, neviem to popisat, no pri 1-ke je inaksi. Reakcia na plyn je jednoznacen lepsia a lahsie ide do otacok. Stoja za tie prachy, ak chcete, dam vam tel. na CZ distributora, alebo priamo na Brnenskych dealerov.