SUBARU
"-- skrytý --" 18.05.01 08:14
« Re: Najme pre 555 :)
Kiez by toto robili len tak vykonne vozy a ludia, ktori maju zavodnu licenciu! V nedelu sa pri Jet pumpe Slovnaft zabil 26 blbec na Mondeu a 15-16r. dcera majitel oproti iducej Octavie. Jej otec je tazko zraneny. Neviem, ci mu to za to stalo? -
"-- skrytý --" 17.05.01 15:17
« Re: Najme pre 555 :)
Ta modra 555 nebola olepena nalepkami 555 a mala vysoke kridlo a nebola bugeyed, srackovy to dizajn. A ked ma zabijes tak Ti nepoviem, ci ta 555ch bola bug alebo nie. Zbadal som v spatnom zrkadle nieco co svieti a za dalsiu sekundu mi bolo jasne, ze je to impreza a kedze som sa vozil uz v impreze tak som sa upratal. Chalan sa niekam ponahlal :-) Na einsteinovej stali policajti a merali ale on tam nebol (a urcite siel na einsteinovu) ibaze by sa otocil a siel do servisu. -
"-- skrytý --" 17.05.01 09:34
« Re: Najme pre 555 :)
Modra a tiez 555 znacka? jedneho blazna som videl na racianskej na modrej a 555 :-) Ono to asi vsetci subaristi predbiehaju na miestach, kde by som nepredbiehal ani s lambo diablo :-) Ale na obranu treba povedat, ze niektori majitelia skoda octavia trubo alebo tdi si myslia, ze to nepekne "korejske" auto asi nema vykon, pretoze sa motaju po ceste ako keby bola v ich vlastnictve. -
"-- skrytý --" 16.05.01 21:43
« Najme pre 555 :)
Dnes ma na pristavnom moste predbehla impreza znacka BA555CH (ak sa nemylim), cierna. Ak to cita ten co to soferoval rad by som mu povedal len jednu vec: clowece ide Ti to auto ako diabol ale skoro sa za Tebou pozabijali ludia (ja som sa upratal do praveho pruhu (vsak vidim co ide :)) A netreba sa bat trubit ked uz jazdime 150 po moste :))) Inak pani, podradil a tie zvuky co z toho isli, pekneee pekneee :)