SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:16

« Re: Výfuk pro MY98

nasel jsem na internetu nekolik obrazku, pocitam ze to je z rady POWER S LINE na www.northernmotorsport.com/sebring.htm..… obcas do cech, abych pro to nemusel tak daleko :-))
    zkuz dat cenu okolo 5.000,-Kč a 100% se domluvime!!!
    olda@dns.cz pis sem at to probereme rychle :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.01  11:42

A je krajsi, nez ten, co teraz jazdim, vahal som, ktory si necham. Ten OE je pekny nanajvys na Moskvici :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.01  11:41

Foto nemam, keby si ho vazne chcel, zozeniem si dig. fotak a cvaknem ho. Cena je 50%, takze 8000,-Sk. S palubovkou ti nepoviem. Myslim si, ze je to dane zelenou foliou zo zadnej strany. Potreboval by si taku v cervenom. Neviem, ci to stoji za to. Ja som s tym spokojny, aj ked mam cerv.-cierny STi interier.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  11:19

Mas nejakej obrazek jak to vypada? asi je hezci nez original, ale rad bych ho videl! co cena, ta by mohla byt dobra kdyz se chces zbavit, nebo ze by byl za odvoz?
    Co z tou palubkou nemas nejaky dobry tip?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.05.01  15:24

Ja mam jaro+leto jazdeny Sebring dualpipe. Ziadna hrdza,... Ak chces, predam ti ho. Vykon ide hore o cca. do 20Hp podla vyrobcu. Hlucnost je rozna, moj sucasny je na hranici legalnosti, Sebring je podstane tichsi, ale stale o tebe budu vediet :-) Znie podobne, ako Porsche. Najhorsi vyfuk na Impreze, ktory som pocul bol Remus, znel dokonca horsie, nez OE.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  14:23

« Barvicky !?!

Je slozite zmenit podsviceni palubni desky u GT-cka ze zelena na cervenou?
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  13:54

« Výfuk pro MY98

poradte: nelibi se mi vzhled original vyfuku (dve koncovky) rad bych vyfuk predelal na jednu a nebo koupil posledni dil od nekoho z vyrobcu. Mate nekdo s tim nejake zkusenosti? jak moc se zvedne hlucnost ci jak moc to prida na vykonu?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.05.01  10:45

« Re: Najme pre 555 :)

mam nejake skusenosti, par kamaratov policajtov a tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.01  09:32

Ak sa mozem spytat, odkial to vsetko vies?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.05.01  09:12

mozes na nich postvat inspekciu min.vnutra, ale oni by riesili konanie policajta, napr by si sa mohol stazovat na jeho drzost, vyhrazky a podobne, ale ak mas raz odtrhnuty blok, tak uz s tym nejde nic robit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.01  07:45

To potom ale musi byt v rozpore so zakladnymi obcianskymi pravami. Pocul som o tom, ze zaplatenim de facto priznas, ze maju pravdu, no existuju isnstituty, ktore na nich mozes postvat. Spytam sa sefa, bol chvilu na pol. akademii a nedavno mi o nich hovoril. Vraj uz len vyslovnenie toho nazvu sposobi vyrazky u policajta na ulici.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.05.01  18:17

555> si uplne vedla. akonahle zaplatis pokutu, uz niet opravneho prostriedku, pravnik moze byt hociaky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.01  16:16

V meste naozaj nemusis uhnut a ist pravom pruhu, co par 50km/h blbcov vyuziva. Na druhej strane, asi by sa uz nazaradili :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.01  16:04

1. dvaja policajti v jednom aute = 1 svedok, t.j. ja ako jeden proti nim ako jednemu 2. musi byt dokaz, t.j. foto alebo vide 3. v tom golfe bohuzial maju video, bol som tam hlavna hviezda jeden den :-) 4. nemusim sa radit do praveho pruhu, nastudujem presne znenie -> uvediem tu 5. z 80% co ma zastavili, tak skusaju co si moznu dovolit, na ich navrhy typu 300 odpovedam "co tristo?" a idem prec, potom mas este vyhovorky typu ja niesom z BA (ked odbocim kam nemam) alebo preco ste nechytali ten velky mercedes a vobec, preco nechytate radsej lexu... som drzy, no a co, oni su tiez...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.01  14:56

Ano, no pokial do toho uspesne vnesies prvok obcianskych prav... Moze to skoncit aj tak, ze zaplatis pokutu a potom si najmes kvalitneho pravnika a 3 roky ich budes s pasie devastovat, aby si to napokon vyhral a vysudil nejakych par stoviek navyse, oproti tomu, co ta to cele stalo. Minimalne + je to, ze dovtedy ta bude poznat kazdy policajt a vo vacsine pripadov sa na teba radsej vys***. Jedneho takehoto pravnika poznam, uz takmer rok sa sudi s DI a zatial ho to bavi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.05.01  13:28

555> nechapem, preco sa tak rozculujes na moju adresu. ja niesom policajt. policajti su *, a myslim, ze si dost stary na to, aby si to zistil a zmieril sa s tym.
    btw s tym sudom si ma dost pobavil. nieje nahodou pri priestupkoch poslednou instanciou DI ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.01  12:48

Pozri, nebudeme sa bavit o tom, ci nahodou nesoferujes bielu Tempru, sudiac podla komentara. Naposledy za mnou priletel radarborec tak, ze som ho zaregistroval, ako x-teho *, ktory si prosi o jednu na brzdy. Ked sa natalcil cca. 50cm za moju spz, zbadal som jeho system. Dovtedy to vyzeralo tak, ze ma chce ohrozovat a pocas celeho incidentu by stacilo tuknut na brzdu a mohol by vysvetlovat, preco bol tak blizko. Ked dozenie ineho pretekara a zastavi ho, je to jasne, no provokovat ludi povazujem za vrchol aparatnickej arogancie a kompenzacie impotencie, ci inych osobnych neuspechov za rubasom verejneho cinitela. V tomto pripade verejneho imbecila. Naposledy z krizovatky policajt vystartoval tazkou 30km/h a isiel tak cca 200m, kym neskoncila plna ciara. potom zrychlil a nasledne odbocil. Vysvetli mi, ze necakal, ze mi prasknu nervy a nepredbehnem ho, ked na okolo bole len pole pri Slovnafte a nemal na co pozerat. Akceptujem aj hyenizmus: Pockame si za krizovatkou, ci to nestrihne na cervenu - to je chyba vodica, no vyssie popisane mi nevyhovoris.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.01  11:35

Muj tata se znal s byvalym sefem Kalibracniho ustavu (nebo jak se ta instituce jmenuje) a ten vzdycky kdyz ho zmerili policajti, tak jim zkontroloval radar a v pripade, ze byla kalibracni dolozka prosla, udelil pokutu jim :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.05.01  10:58

555> pri kazdom merani musi mat pri sebe policajt doklad o ciachovani. ten nesmie byt starsi ako polroka. ak ho ma, uz nemas ziadnu sancu. vyhovorky, ze sa na teba lepil alebo co, to neplati - mal si sa uhnut do praveho pruhu a on by ta predbehol... keby som si o kazdom, kto sa na mna nalepi myslel ze je zlodej, tak si asi kupim kalasnikova, lebo to zazivam 10x denne :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.05.01  10:55

wawrik> nebavime sa o obycajnej hliadke, ale napr o bielej tempre, ktora ma pod spetnym zrkadielkom kameru, zavesi sa na teba, a nataca ta a tvoje priestupky. ich tachometer je kalibrovany a je prenasany na obrazovku pocitaca. z toho ti vycucnu fotku a aj namieste vytlacia, ak chces.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…