SUBARU
"-- skrytý --" 01.06.01 11:41
« Re: Výfuk pro MY98
Foto nemam, keby si ho vazne chcel, zozeniem si dig. fotak a cvaknem ho. Cena je 50%, takze 8000,-Sk. S palubovkou ti nepoviem. Myslim si, ze je to dane zelenou foliou zo zadnej strany. Potreboval by si taku v cervenom. Neviem, ci to stoji za to. Ja som s tym spokojny, aj ked mam cerv.-cierny STi interier. -
"-- skrytý --" 31.05.01 15:24
« Re: Výfuk pro MY98
Ja mam jaro+leto jazdeny Sebring dualpipe. Ziadna hrdza,... Ak chces, predam ti ho. Vykon ide hore o cca. do 20Hp podla vyrobcu. Hlucnost je rozna, moj sucasny je na hranici legalnosti, Sebring je podstane tichsi, ale stale o tebe budu vediet :-) Znie podobne, ako Porsche. Najhorsi vyfuk na Impreze, ktory som pocul bol Remus, znel dokonca horsie, nez OE. -
"-- skrytý --" 22.05.01 07:45
« Re: Najme pre 555 :)
To potom ale musi byt v rozpore so zakladnymi obcianskymi pravami. Pocul som o tom, ze zaplatenim de facto priznas, ze maju pravdu, no existuju isnstituty, ktore na nich mozes postvat. Spytam sa sefa, bol chvilu na pol. akademii a nedavno mi o nich hovoril. Vraj uz len vyslovnenie toho nazvu sposobi vyrazky u policajta na ulici. -
"-- skrytý --" 21.05.01 16:04
« Re: Najme pre 555 :)
1. dvaja policajti v jednom aute = 1 svedok, t.j. ja ako jeden proti nim ako jednemu 2. musi byt dokaz, t.j. foto alebo vide 3. v tom golfe bohuzial maju video, bol som tam hlavna hviezda jeden den :-) 4. nemusim sa radit do praveho pruhu, nastudujem presne znenie -> uvediem tu 5. z 80% co ma zastavili, tak skusaju co si moznu dovolit, na ich navrhy typu 300 odpovedam "co tristo?" a idem prec, potom mas este vyhovorky typu ja niesom z BA (ked odbocim kam nemam) alebo preco ste nechytali ten velky mercedes a vobec, preco nechytate radsej lexu... som drzy, no a co, oni su tiez... -
"-- skrytý --" 21.05.01 14:56
« Re: Najme pre 555 :)
Ano, no pokial do toho uspesne vnesies prvok obcianskych prav... Moze to skoncit aj tak, ze zaplatis pokutu a potom si najmes kvalitneho pravnika a 3 roky ich budes s pasie devastovat, aby si to napokon vyhral a vysudil nejakych par stoviek navyse, oproti tomu, co ta to cele stalo. Minimalne + je to, ze dovtedy ta bude poznat kazdy policajt a vo vacsine pripadov sa na teba radsej vys***. Jedneho takehoto pravnika poznam, uz takmer rok sa sudi s DI a zatial ho to bavi. -
"-- skrytý --" 21.05.01 12:48
« Re: Najme pre 555 :)
Pozri, nebudeme sa bavit o tom, ci nahodou nesoferujes bielu Tempru, sudiac podla komentara. Naposledy za mnou priletel radarborec tak, ze som ho zaregistroval, ako x-teho *, ktory si prosi o jednu na brzdy. Ked sa natalcil cca. 50cm za moju spz, zbadal som jeho system. Dovtedy to vyzeralo tak, ze ma chce ohrozovat a pocas celeho incidentu by stacilo tuknut na brzdu a mohol by vysvetlovat, preco bol tak blizko. Ked dozenie ineho pretekara a zastavi ho, je to jasne, no provokovat ludi povazujem za vrchol aparatnickej arogancie a kompenzacie impotencie, ci inych osobnych neuspechov za rubasom verejneho cinitela. V tomto pripade verejneho imbecila. Naposledy z krizovatky policajt vystartoval tazkou 30km/h a isiel tak cca 200m, kym neskoncila plna ciara. potom zrychlil a nasledne odbocil. Vysvetli mi, ze necakal, ze mi prasknu nervy a nepredbehnem ho, ked na okolo bole len pole pri Slovnafte a nemal na co pozerat. Akceptujem aj hyenizmus: Pockame si za krizovatkou, ci to nestrihne na cervenu - to je chyba vodica, no vyssie popisane mi nevyhovoris. -
matuS 21.05.01 10:58
« Re: Najme pre 555 :)
555> pri kazdom merani musi mat pri sebe policajt doklad o ciachovani. ten nesmie byt starsi ako polroka. ak ho ma, uz nemas ziadnu sancu. vyhovorky, ze sa na teba lepil alebo co, to neplati - mal si sa uhnut do praveho pruhu a on by ta predbehol... keby som si o kazdom, kto sa na mna nalepi myslel ze je zlodej, tak si asi kupim kalasnikova, lebo to zazivam 10x denne :) -
matuS 21.05.01 10:55
« Re: Najme pre 555 :)
wawrik> nebavime sa o obycajnej hliadke, ale napr o bielej tempre, ktora ma pod spetnym zrkadielkom kameru, zavesi sa na teba, a nataca ta a tvoje priestupky. ich tachometer je kalibrovany a je prenasany na obrazovku pocitaca. z toho ti vycucnu fotku a aj namieste vytlacia, ak chces.
zkuz dat cenu okolo 5.000,-Kč a 100% se domluvime!!!
olda@dns.cz pis sem at to probereme rychle :-))