SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

10.07.01  14:16

« zadni kridlo!

chlapy jezdite s tema zadnima lopatama do mycky? mam to risknout, mam kridlo s brdov. svetlem stejne jako RADEKG, udajne robeno dle originalu. Je fakt super, ale nerad bych o nej prisel :-))
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.01  14:15

« MY98 - brzdy!

mel bych otazku na brdy, vim ze tu uz o tom byla rec, ale u toho meho cerveneho zazraku si neustale popiskuji brzdy, pri seslanutem pedalu to nedela, ale jinak se tak poruznu ozivaji, ci piskaji.....desticky jsou original a maji cca. 28tisic najeto............da se toho piskani nejak zbavit?
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  00:00

« měchy v Subaru 1,8 Leone r.v.87

Buďte zdrávi Subaristi,
    mám na Vás prosbu,poraďte mi s opravou měchů.
    Přední tlumiče mají jeden ventil,zadní asi dva , podle drátů,na kompresoru je taky asi jedno čidlo, na zásobníků je také čidlo.
    Kompresor jede, ale vzduch do tlumičů nejde, prostě High bliká ,ale tlumiče nefungují.
    Knížku jsem koupil Series 2 1600-1800 pro rok 1979 až 1990 ale o zapojení čidel měchů ani čárka.
    Proto Vám moc děkuji za radu jak na to.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:00

« Bez nadpisu

priznajte sa, kto dnes rano siel s ciernou imprezkou GT ba307ey v bratislave po sancovej dole? siel som za nou a vedla nej az po zimny stadion tak som si mohol vychutnat to auto v celej jeho krase... potom dotycny clovek zosliapol plyn :-)

bol to niekto odtialto?
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.01  03:03

« Bez nadpisu

No to není dobře položená otázka. Ono totiž ne že se řadí lehčeji, ale že se vůbec dá řadit, což při zahřátí, navíc v kombinaci s Quickshiftem, s 75W90 nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.01  08:06

« Re:

Skoda, ze si sa ozval az teraz, v tejto plodnej diskusii mozeme pokracovat az po 12.7., kde sa vratim. Zaujima ma to, totiz ani ja nemam dobre skusenosti s olejami Shell, preto som snoril v katalogoch. Ten Castrol je v pohode, radi sa rovnako, ak nie lepsie, ako pri povodnom /ked som ho kupoval/, nehuci,... Viac mi dal zabrat LSD vzadu, tam som nakoniec kupil /teraz si nie som isty presnymi parametrami/ Castrol 75/140H a to sme v predajni prezerali 200strankovy katalog olejov a konzultoval s rakuskym manualom a bbs.scoobynet.co.uk Musim uznat, ze LSD s nim pracuje lepsie, nez s povodnym. Chcel som zohnat produkty od Silkolene, pozuva ich Prodrive, no v nasom regione ma len 2mes. tahali za nos /jedine miesto bolo velkoobchod olejov v Breclavi/. Ako sa chova ten 80W v GT, ide lahsie radit?
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.01  00:00

« Bez nadpisu

No tak řekněme, že se už touhle značkou nějakou dobu živím. Do převodovek Subaru je předepsaný olej Shell SL - GL5, 80W90. Já blb jsem taky dřív používal 75W90 a pak jsem ho zase hodně rychle všem vypouštěl, protože v lepším případě to jen hůř řadí. U turba, když se zahřál, tak to přestalo řadit úplně. Tenhle olej se dá buď pracně sehnat přes Shell, nebo ho koupit v Subaru. Oficiální dealeři mají povinnost tenhle olej lít do turb, ale já ho používám do všeho. Navíc tak zvláštně lepí, takže jsou v něm ještě nějaké přísady do viskospojek. Nicméně pokud chceš, klidně používej Castrol 75W90.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  08:06

« Leone 1,8 automat

Z Německa jsem přivez na náhradní díly výše uvedený další kousek od Subaru, teďko ročník '86 a než se auto minulej tejden prodalo, trochu jsme ho testovali v terénu. Musím uznale říct, že opravdu něco neskutečnýho, to auto prostě vyjede úplně všechno. Ten automat se mi nejdřív do terénu nezdál, ale perfektní, právě do krpálů, aspoň netrpí spojka. Akorát to nevydržela jedna pneu, ňákej šutr se nám podíval dovnitř. O koupi Subaru budu do budoucnosti uvažovat, i ten interiér a výbava velice dobrá na takovou stařenku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.01  08:01

« Re:

Je to Castrol, na vlastne oci som to videl, ak chces, mozem si to vyhladat, nejaky 75W90 GL5
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  22:51

« Bez nadpisu

No nechci vám do toho zasahovat, ale ten speciální převoďák pro Subaru není Castrol, nýbrž Shell.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  18:29

« Re: Prevodovka

Jo, menil se v ni olej, ale hucelo to i pred tim, ale min....Potom to opravdu zacalo mnohem vice, delali to Nemcouri,tak nevim.Jinak Dik
    Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.01  08:06

« Re: Prevodovka

Prevodovka je dost blbo konstruovana koli znizeniu hlucnosti, nedavno som o tom cital na www.autospeed.com. Skus si dat inzerat na bbb.scoobynet.co.uk a urcite ti niekto odpise, pretoce za 5000,-DEM si uz mozes nechat poslat aj zavodnu z Australie. Napadlo mi, nemenil si v nej olej? Ja som koli tomu /po skusenostiach s inymi vozmi/ presnoril cely trh a nasiel jeden Castrol, ktory je vyvinuty spec. pre Subaru prevodovky.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.01  20:18

« Prevodovka

Nazdar Lidi
    Nemate nekdo jednu volnou prevodovku na GT 95? Bracha ma nejake problemy se spojkovou skrini,tj. doslovny preklad z NJ. Vada se projevuje hlucnosti prevodovky(neustale) Oprava v nemecku za 5000DM, Dovedete nekdo levneji, pokud mate zkusenosti (Subarista)??? Pripadne info na 0602 404 765, Jinak je na prodej za 200 pred opravou a za 320 po oprave je to GT 95 combi v kuzi se vsim.... naj 140 000, A na prodej je snad i moje je to 97 s drobnejma upravama, new pneu, velkej spojler, ridici jednotka, modra barva, ssuper stav.Cena pod 450, rychle jednani 4?? 000 ...
    Dik a Subaru zdar!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.01  09:02

« Re:

No neviem, ci budu ludia riskovat zaruku na novy model. Mas moznost zohnat riadne tlmice aj na stary model? Idealne by boli Bilsteiny :-)
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.01  23:40

« Bez nadpisu

A mimochodem je jedna na prodej (modrý sedan). Byla by asi za 750000,- a má jen rozlomený z. nárazník. Najeto nemá skoro nic.
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.01  23:39

« Bez nadpisu

Jestli někdo máte WRX 2001, tak už umím koně, tlumiče, křídlo, budíčky, pop-off ventil a další zhodnocení
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.01  10:08

« Re: Vybava Imprezy

Stary model nie, vyhrievanie nebolo mozne z dovodu vnutorneho usporiadania. Kontrolka nadrze je min od MY98. Co sa tyka stieraca, pri starych to mali len kombi a japonske verzie. Asi si mysleli, ze v EU to nepotrebujeme. O novych viem s urcitostou, ze Impreza RV cyklovac bude mat.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.01  09:01

« Vybava Imprezy

Otazka pre tych, co maju prehlad: ponuka uz Subaru pre Imprezu 2.0 vyhrievanie vonkajsich zrkadielok? Je vo vybave teplomer vonkajsej teploty? Ma rezerva nadrze kontrolku? Ma stierac zadneho okna cyklovac?

Dik.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.01  07:45

« Re: Výfuk pro MY98

Pozri si www.tuning.cz tam maju celkom dobre popisane, ako lahko sa robi vyfuk na mieru...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  18:19

« Re: Výfuk pro MY98

To Olan: Ty uz mas GT? Tak prijed a porovname to, nebo ja zajedu do Phy, necham si zmerit vykon, mozna pristi ctvrtek...Jinak jestli si pamatujes muj vyfuk, tak stal 10 000, uplne novej a na miru, udelaj Ti co chces a jak chces celou trubku od turba az ven, nejlepsi je to bez katu, a jinak tech +20 koni se mi nezda, Subarista rikal (pokud se nepletu), ze trubka prida tak 10kW u Nka...Mej se fina a nerozbor to tech Tvej 150 kmh ( na tachaku)200 te muze stat bouracku....A jsem rad, ze sem Ti to neprodal, na tech zimnich gumach to byl *, tem mam nejaky Micheliny a sedi to jako krava, ale nejsou to Exalto, ty byly skvely na vode, tyto zase na vode a pod 15 C klouzou, ale zase na asfalte jsou celkem fine....Tak to uz staci....GT zdar
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…