SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.01  13:20

« Re: my02

Odkial to tahas, www.autospeed.com ? Nevedel som, ze MY02 ma kratsiu skrinu, chcel by som na svoju tu z EU STi MY01 + brzdy, to by boli fukoty :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.11.01  09:22

« my02

inac bol tam aj test my02 wrx, ze ma kratsie sprevodovanu prevodovku, ale ajtak 0-400 nieje rychlejsia, ako predchodzi model
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.01  08:53

« Re: liberty b4

V Eu ho mozes kupit na Cypruse v beznom obchode, alebo si ho dat doviest grey import v UK. Moby piesty maju aj MY98 Imprezy, STi pouziva navyse kovane, ktore vydrzia ovela viac. Tiez lutujem, ze sa nedovaza, bolo by to idelane rodinne vozitko :)
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.11.01  22:44

« liberty b4

nikdy som tu nepocul rozpravat o Subaru Liberty (Legacy) B4
    preto vam o nej nieco napisem, urcite budete smutni, ze taketo nieco sa u nas nepredava.
    takze technicke parametre: 2liter z modelu WRX, hlava valcov z modelu STi, vyfukove ventily maju pridany sodik, valce su s molybdenom, kompresny pomer 9:1, twin turbo - jedno male turbo na nizke otacky, druhe velke turbo do vyssich otacok, vykon 190kw pri 6400rpm, max otacky 7500, prevodovka 5 stupnova manualna, krutiaci moment 270Nm pri 2000rpm max 350Nm pri 4500rpm. 0-100km/h 6.5s, 0-400m 14.8s pri 155km/h
    cena: 55.500 AUD, v cene su 17" gumy. 1aud=25sk, cize je to pod 1.4mil, co je vazne fasa cena. co vy na to? uz slintate? :-)

este dojmy z jazdy - pod 2000 to zevraj vobec nieje, ale potom to ma grady, podvozok super, ale nieje to pravy sportovec.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  17:29

« Re: Crossport Jesenik

Ahoj Vašku, díky moc za info.
    Měl bych tam jet asi za 14 dnů. Dostal jsem tip na Leone Combi r.v. 89 s automatem.
    Byl jsem tam kdysi na jaře a doufám, že to není to samé Leone, co jsem tam tehdy viděl. Pokud ano, dám ještě vědět, že kvalita Crossportu je pořád stejně nízká. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.11.01  03:43

« Re: Asi rekord...

555> moj otec zrusil modru alfu166 ktora bola poistena v allianci, skus zistit, ci ju niekde nepredali :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.01  15:42

« Asi rekord...

Pripomenul si mi jednu firmu na Sk, ktora sa zaobera rozpredajom "totalok" od Allianzu. Mali jednu totalku GT, ktoru hned posunuli dalsej firme /meno by ma fakt zaujimalo/, ta z toho vozu vycarovala takmer novy :-) a predala za vyse 900 000,-Sk. Podotykam, ze nova GT stala 1 097 000,-Sk. Obdiv ma pravdaze aj kupujuci, kdeze na prvy pohlad bolo vidno, ze cosi nesedi. napr pri vyrovnanych kolach bol okom viditelny rozdiel medzery medzi lemom blatnika smerom ku dveram a kolesom... namiesto Airb. tam bol sport volant :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.01  10:44

« Re: Crossport Jesenik

Ahoj Charone, co se crossportu týče - fakt tam nic neber. Několikrát jsem se tam stavoval a je to pořád o tom samém : víc jak rok tam má stát modrou Imprezu 1.6 kombi za cenu nad 400.000,- (je to 97 ročník a má kupodivu čistý techničák ?!?! i když je dotažená ze Švýcar a byla havarovaná), pak zelenou Imprezu 2.0 automat (bouchlou ze zadu), taky hrubo přes 300.000 a nějaký Justy. O tm co je na dvoře se zmiňovat ani nebudu - je to ostuda pro Subaru a mě osobně je těch aut líto (mám hold Subaru rád). Jinak má samozřejmě všechno v 150% stavu, nejlepší servis v republice a dává to v podstatě zadarmo. Až pojedeš kolem, tak se tam zastav a projdi se po dvoře, mrkni se do servisu a nech si popovídat o autech a tak. Není divu, že s ním Subaru oficiálně nespolupracuje, ikdyž ho všichni znají... Jeho dcera má snad ve Švýcarech autobazar či co a tam odsud tahají bouraný auta, tady to zalátají a prodávají za ceny, že by se i Švýcaři divili. Jen tak na okraj, pokud se zeptáš na cenu např. té modré 1.6, tak ti bude před očima mávat ceníkem nových Imprez, ale že ta co mu tam stojí byla ve své době za cenu úplně jinou mu nevysvětlíš. Takže pokud mohu dát radu, auto bych tam nekupoval, bude vždy bourané, bude vždy z venku a nikdy se nedozvíš, co že mu ve skutečnosti bylo. Nic víc - nic míň. Ale pokud má někdo i dobrou zkušenost (čistě statisticky by se to mohlo stát), tak ať dá vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.01  10:13

« Re: Impreza GT

Gratulujem, vzdy ma potesi, ked niekto neodskriepitelne vypali rybnik vozom o triedu drahsim a obcas aj vykonnejsim.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  14:31

« Bez nadpisu

To Forestergump

Ne Subaru nemam, ale osobne si myslím, že i přes trochu zvláštní design, jsou to asi to nejlepší co Asie seriově vyrabí. Klidně bych šel do Imprezy v modré barvě :), ale té předcházející ta nová má divný světla :-(

Mé auto je vyfoceno na srazu i s mojí maličkostí tady:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  14:23

Ja jsem psal jen o tom sprintu, polemik o vyhodach ci nevyhodach jiz bylo napsano dost....S klasse medoury na sprinty nejezdi.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  13:51

No jo, ale nezapoměň jak málo GT oproti těm S4, S3 a M3 váží. Na druhou stranu, na delší pohodlnou cestu budou lepší ony M3, S4, atd. Jo, holt něco za něco.
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.01  18:46

« Impreza GT

Tak jsem se prave vratil z okruhu v Brne, jel sem sprint na 400m, ve skutecnosti mene nez 350m.Vysledek 5. misto absolutne a to nemam vic nez 250PS. 1.-3. misto Mits. Evo VI cca 350 PS, 4. Toyota Supra 350 PS, 5. Ja GT `97 Tuned by Subarista. 6. Audi S4 a dale alespon 10 aut s vykonem nad 300 koni, mj M3......
    Cas viteze 9,25(Evo VI) 4.(supra) 9,75 ja 10.05 S4 10,4...
    Mam z toho vysledku radost hlavne proto, ze sem dokazal kvality Subaru nad Audi, BMW.... Na startu meli vsichni keci jak kdyby ty jejich placky byly F1....
    SUBARU zdar!
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.01  12:17

« Crossport Jesenik

Zdravim Vas Subaristi,
    pred casem (asi rok)zde probehla lehka diskuse o kvalite firmy Crossport Jesenik (Ceska Ves). Odpovedi bylo "obejit velkym obloukem". Chtel bych se optat, zda je v teto diskusni skupine, nekdo s opravdu negativni zkusenosti, konkretne s cim, popr. s jakym typem vozu. Byl jsem si to tam nezavazne omrknout, a ze bych tam videl neco nekaleho, to nemohu rici. Treba se uz zlepsili ? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  22:27

« Re: rychlejsi Forester 2.O

Když je to starší, kolik máš najeto a jak moc se třepou plasty na přístrojovce? Rád bych věděl, co mě ještě čeká. Něco podobného mám v garáži, cca 30tkm.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.01  16:27

Ja som ho mal za 5700,-Sk a tepelnu izolaciu od motoru + privod vzduchu som si robil sam. U vas K&N predava tusim www.renocar.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  13:41

...to me zajima, na kolik priblizne takovy K&N kit prijde ? a kde je k mani ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.01  08:58

Radku, porovnavas to s nasimi GT? Nepisal som koli tomu, ze atmosferak je odlisny, i kde musim uznat, ze mas pravdu. Mne sa prejavil system velmi kladne, dalej Denso Iridium sviecky a K&N kit s tepelnym tienenim a privodom stud. vzduchu.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  13:02

Ja doporucuji cely vyfukovy potrubi, mam to na GT a nic nezvedlo kroutak jako novy komplet potrubi, delali mi to kousek od Brna za cca 12000 vc DPH, muzes tam taky lejt racing 99, ten je taky dobrej....Posledni moznosti je Forester S Turbo...Nebo H turbo? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  18:41

Skus vzduch filter od kingdragon racing 40% vecsia
    prieustnost vzuchu.Ale pozor na jazdu po prasnych cestach:)Svicky mozu pomoct tiez, odporucil by som specialky BERU nebo NGK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…