SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.02  13:22

« Re: Car winter cup

Kukam tvoje vozy, jedno lepsie, nez prve, ale najviac ma berie E30 2,3. To je voz, s ktory sa tazko luci a uz vobec nechapem, ze po kradezi ho nasli v takom stave. CWC - jednu totalku uz mam sa sebou a dost ma to ukludnilo (aj finacne). Ked sa naucim jazdit ako McRae, zacnem premyslat :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.02  11:53

« Car winter cup

Vzhledem k tomu ze SUBARU je na to jako delane, bylo by dobre kdybyste se nekdo z vas chtel zucastnit zavodu do vrchu amateru.
    Program a propozice a vsechno okolo zde: cwc.sf.cz
    Mohli bychom to vzit i jako normalni setkani a mozna ze bude na co koukat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.02  10:40

« Re:

To jsem ja. Myslim ze to bude docela problem. Mel jsem 2 M3 E36 (3.0 a 3.2). Trilitr ma zavodnik co ho prestavel na okruhace a 3.2 nejakej podnikatel. Mozna ten zavodnik (puvodne to bylo enko ted snad acko takze brzdy by asi zbyly. Nicmene si myslim na 100% ze na Suba nepujdo, teda alespon ne v tom stavu jak jsou ted (chtelo by to drzak/redukci na tehlici a jinak utopit kotouc dovnitr a to neudelas bez toho abys mel zvlast venec a stred. Ten je potreba vymyslet a dost presne vyrobit navic z materialu ktery je drahy a ve vode a taky v soli odchazi dost rychle. Delal jsem konverzi brzd na M3 na Bremba z F40 a bylo to dost sileny. Vyslo to ale za jakou cenu a co to prineslo? [odkaz]
    zkus tenhle link. Tady to uvidis
    Radsi si kup kit od AP primo na Imprezu.
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.02  16:02

« Bez nadpisu

A mimochodem všichni majitelé Subaru. Otevřeli jsme nový servis - Na Jarově 4, Praha 3 - rádi vás tady uvidíme. Umíme třeba novou WRX na 245 koní (sice to není moc, ale to už není taková legrace jako na GT).
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.02  15:59

« Bez nadpisu

Ahoj všichni. Aleš (AlesK) mi povídal, že někdo tady má Imprezu a předtím měl M3 E36. Potřeboval bych na jeden den půjčit přední brzdový třmen (jestli třeba ještě má k tomu autu přístup). Jestli mi někdo můžete pomoct, tak sem prosím napište, nebo volejte na 0608/SUBARU. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  15:35

« Re: Jizda

Problem je, ze jedina impreza o ktorej viem, ze ma samosvor aj v predu je EU STi. Inak vdaka za rady, vyskusam.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  13:48

« Jizda

To s tema brzdama: kdyz mas v zatacce pocit ze to jede pres predek (proste hrne) tak ho normalne brzdovym pedalem odsadis a jdes zase pres plyn. Ten zadek krasne utece. Kdyz chces pres rucku tak jedine pod plynem, jinak se ti zaseknou i predni kola a je to jeste horsi. Nebo si porid vetsi samosvor dopredu a pod plynem to pujde vic dovnitr zatacky.
    Mimochodem kdyz ode mne nekdo kopi moji MY 2000 za 650.000 Kc tak kupuju STI VI. Tak to je. Tak doufam ze se nekdo najde.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  12:04

« Re: Subaru WRC

[odkaz] udajne maju zastupenie pre MRT a ich ceny su miestami dost zaujimave.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  08:57

Rozhadzovanie som uz skusal, na zaciatku bolo tazke odhadnut najazdovu rychlost spolu s manevrom, stavalo sa mi, ze som to prilis zbrzdil este pred zakrutou :-) tak o 2-3m skor, nez bol ideal. Ako si myslel brdzenie v zakrute? Rucnu uz jeden borec odtrhol a vzhladom na zadny diferak a jeho kvalitu, je to dost drasticky sposob. Btw: neviem, ako je to s tvojimi 4 piestami, ale na mojom rocniku je zaujimavo nastavene vyvazenie brzd, ak na to tvrdo dupnem v zakrute (zistil som, kde som bol dlhy na brzdy vlastnou blbostou) a sucasne sa snazim zatocit, zadok mi ma tendenciu rotovat skoro okamzite.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.02  17:13

Pirelli Assymetrico (210? nebo tak nejak). 205/50/16. Jak jsem mel moznost natrenovat tak ta nedotacivost imprezy se da eliminovat kdyz to vemes pres brzdu v zatacce a ona se nahrbi, pusti vic na zadek a pak jde vic sily na zadek. Kdyz chces smykovat do zatacky musis si to nejdriv rozhodit neco jak vidis na rallye - hodi to na opacnou stranu a pak se mu to sklopi do ty spravny zatacky. No trochu cviku to chce. Na snehu to jde lepe uznavam......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.02  11:28

Nenasiel som ziadnu zmienku o cervenej Impreze (nastastie). Btw: Ake zimne gumy jazdis?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.02  11:09

« Re: Impreza & WRC atd.

Dial up niekedy blbne, sorry za 2x post. Seriak je nedotacavy, az prilis. CMR style mi vyhovuje viac, ta pretacavost sa da velmi dobre chytat a nastavovat, Corollu som neskusal, viac ma tesi, ked Imprezu pretlacim pred 206 na rally France a Italy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.02  11:05

Stastny novy rok vsetkym! Takze uz mas Imprezu poskladanu? Aj vyfuk? Zaujimalo by ma, ci vedia za ludsky peniaz spravit stredny diel z nereze, jediny kus v okoli je Supersprint a pytaju za to naozaj neuveritelne peniaze. Pripomenul si mi moje prve zvezenie, bolo to v Swecharte, sidle rak. importera. Isli sme tam aj s tunajsim predajcom, ktory sa cely cas chystal zaspat a len obcas blysol okuliami. Zahrievanie bolo ok, ale potom len sucho zahlasil, ze to trosku prevdedie a tam, kde bola 50 sme leteli 170... az po jednu krizovatku, ktoru zobral bokom pri +60 a vyleteli sme rovno pred rak. policajtov. Naparili mu 300,-ATS za to, ze nedal smerovku. Srada bola, ze on ju mal zapnutu, ale tym, ze voz hodil do rotacie ju vypol, no to nejako nemal chut vysvetlovat... :). Pravdaze som sa ho na rovinu spytal, ci mal nejaky spec. kurz, pretoze smrtelnik tak nemoze jazdit a len skromne odpovedal, ze v mladosti jazdil rally. Nuz a odvtedy sa mu snazim priblizit a kazdy den jazdim s vedomim, ze dokazem vyuzit len malu cast potencialu vozu, ale zacat to hadzat do smyku sa da len pri vyssej rychlosti a za chyby sa plati moc vela. Chcalo by to mat takeho kamosa, ako mas ty a 2-3 dni kus cesty pre seba.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.02  11:05

Stastny novy rok vsetkym! Takze uz mas Imprezu poskladanu? Aj vyfuk? Zaujimalo by ma, ci vedia za ludsky peniaz spravit stredny diel z nereze, jediny kus v okoli je Supersprint a pytaju za to naozaj neuveritelne peniaze. Pripomenul si mi moje prve zvezenie, bolo to v Swecharte, sidle rak. importera. Isli sme tam aj s tunajsim predajcom, ktory sa cely cas chystal zaspat a len obcas blysol okuliami. Zahrievanie bolo ok, ale potom len sucho zahlasil, ze to trosku prevdedie a tam, kde bola 50 sme leteli 170... az po jednu krizovatku, ktoru zobral bokom pri +60 a vyleteli sme rovno pred rak. policajtov. Naparili mu 300,-ATS za to, ze nedal smerovku. Srada bola, ze on ju mal zapnutu, ale tym, ze voz hodil do rotacie ju vypol, no to nejako nemal chut vysvetlovat... :). Pravdaze som sa ho na rovinu spytal, ci mal nejaky spec. kurz, pretoze smrtelnik tak nemoze jazdit a len skromne odpovedal, ze v mladosti jazdil rally. Nuz a odvtedy sa mu snazim priblizit a kazdy den jazdim s vedomim, ze dokazem vyuzit len malu cast potencialu vozu, ale zacat to hadzat do smyku sa da len pri vyssej rychlosti a za chyby sa plati moc vela. Chcalo by to mat takeho kamosa, ako mas ty a 2-3 dni kus cesty pre seba.
    Tu cervenu si idem overit, ale predstavitelia FHI sa bali zmeny farby a doteraz mali podmienku zachovat modro zltu.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  09:56

Ked tu spominate CMR - skuste si niekedy Toyotu Corollu :-). Ta je zo vsetkych aut asi najlepsia, Impreza ma v tej hre prilis lahky zadok. Je taka pretacava aj v skutocnosti? Alebo si skuste Mini Cooper, s tym sa da skvele vyblaznit aj ked je to iba predohrab.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.01  23:10

No, myslim, ze nas je viacej takych ktori snivaju o Impreze, ale zatial im ostavaju len tie pocitacove hry. Aj ja patrim medzi fanusikov tohto super auta, i ked zatial ju poznam len z pocutia. Kazdopadne rad by som sa na nej raz zviezol a na vlastnu kozu sa presvedcil, ze to co sa o nej hovori je fakt pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.12.01  16:48

« Subaru WRC

Tak me kamos strasi ze k Subaru jde i Freddy Loix. Ten ma za sebou Marlboro a prej budou Subaci cerveny. To je zly...........
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  14:21

tak tak... ja v poslednej dobe zacinam trpiet chorobou, ktora sa prejavuje neustalim obzeranim si obrazkov noveho STi a snivanim o nom. A okrem toho som cele vianoce drvil Colin McRae Rally (ja viem, WRC na PS2 je iste uplne inde...). Ale ta Impreza sa tam fakt chova zo vsetkych vozov jednoznacne najlepsie ! Ach, mat tak daky zbytocny milionik - dva, nenicim si prsty na klavesoch !
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.01  12:31

« Impreza & WRC atd.

Vim ze jsou Vanoce a ze se nic nedeje......
    Pujcil jsem svoji Imprezu GT kamaradovi co umi dost dobre jezdit a tak mi na snehu na okreskach ukazal co to auto dovede (jet 90km smykem pres vesnici) a pritom si to posilat ze strany na stranu - proste parada. To moje auto je celkem nove tak jsem mel ze zacatku strach, ale pak jsem skoro kricel radosti.......
    Za druhe: zahral jsem si hru WRC na PS2 a vrele doporucuji. Funguje to perfektne, grafika super, hratelnost a realisticnost - super!!!!!!!!
    Jesta jsem se poradne ani neprojel a uz ode mne dva lidi chtej Imprezu koupit, ale nejak me to chytlo, takze asi neprodam......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.01  10:33

« Re: Brzdy

Sparco hadicky, oblozenie Mintex 1155 a predok kotuce TarOx 40drazkove na dvojpiestoch. Na beznu jazdu su vynikajuce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…