SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  13:56

« Re: Kopce na Male Skale

Sorry, ale k brzdam vedie len jedna hadicka. Skor si myslim, ze bol prilis dlhy alebo seriaky prehrial.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  13:33

Uprimnu sustrast. Musim ale napisat, ze som sa na tvojom nestasti zasmial, opisal si to velmi vtipne. Blbe je, ze tie plechy su riadne drahe a svetla tiez. Skus dat inzerat na Scoobynet. Vela ludi si menilo reflektory za Cibies (dvojite) a to iste plati aj pre hmlovky . Tych sa predalo par tisic a urcite ich predaju za smiesnu cenu, len aby sa ich zbavili.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  13:33

Jak ti mohly selhat brzdy?? Tos měl ruplé hadičky obou okruhů?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  13:29

« Re: Subaru Forester

To prekvapilo aj mna. Tu sa nastastie nekradnu. Co sa tyka vstupu do vozu, Suba je na to velmi biedne. Donutra sa dostanu za menej, ako 5s. Imobilizier je OK, ale dolezitejsie veci by som vo voze nenchaval. Rady na kupu asi ako pri Imprezach, kuknut, ci to nie je "lopata" alebo zbuchana totalka. Prevodovka by nemala samostatne vyhadzovat rychlosti a kukni aj stabilizatory, ci nie su ohnute. Riadene v terene im da dost zabrat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  13:10

Chlapci zavod dopadl spatne. Rozepisovat se moc nebudu. Byl jsem prvni (nechal jsem za sebou integralku - staryho harcovnika co uz nejakej patek zavodi) dokud jsem to nenapalil do garaze u trati. Selhaly mi brzdy (fakt nevymyslim si..... ale nakonec je to stejne chyba jezdce, to je jasny..) Skody nejsou extra velky - plechy svetla. Ten chlapik ma v * vrata a trochu to favo co stalo uvnitr. Budu resit pojisteni sveho. Takze bych se o tom dal moc nerozsiroval.
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  08:39

« Subaru Forester

Zdravím Subaristy,delší dobu sleduji velice zasvěcenou diskuzi o vozech Subaru.Osobní zkušenost s touto značkou zatím nemám, ale znám pár lidí,kteří si Subaru nemohou vynachválit.
    Chtěl bych koupit nějaký slušně jetý Forester a zajímalo by mne, jestli s ním máte nějaké zkušenosti.
    2.otázka se týká rizika krádeže těchto vozů. Minulý týden vyšel na www.lidovky.cz přehled nejkradenějších vozů v ČR a překvapilo mne, že Subaru zde byl bezkonkurenčně první s více jak 63 ukradenými vozy na 1000 registrovaných. Druhé Audi bylo asi 32 na 1000 a pak ostatní značky ( Mercedes, BMW atd.) byly na hodnotách pod 20/1000.
    Tak nevím, co vy na to? Díky za odpověď. Dahen.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  08:24

« Re: vyfuk!

Olane: Tazko povedat. Narast tam bude, ale aky, to netusim. SS ma velmi dobre renome, manufakter Hayward and Scott su fakt dobry, v mnohych krajinach je ponukany priamo predajcom,... a je lacnejsi nez sytem od PE. Osobne tieto dva povazujem za spicku. Co sa tyka hlucnosti, tak BB+DP spravi z vozu helikopteru a to je tam este centralny kat :). Z hladiska narocnosti stavby to nie je nic tazke, len treba rozobrat a spravit repliku, mozno to v CZ uz niekto spravil, boh vie?
    Hrubago: Na Scoobynete je jeden alnglan zijuci v CH, vola sa Dowser a ten je priblizne tvjho razenia. Stale spekuluje, ako z vozu dostat vlastnosti STi, teraz ma Eibachy + Koni a nepacilo sa mu, ze za mokre je voz v neznamom terene zaludny a nejde do zatacky, skor sa tlaci von. Preto kupuje ten predny difak a pomaly by ho mal mat nahodeny. Skus si najst jeho mail a popytaj sa na dojmy. Ci ma speru, neviem, myslim si, ze ano a je to predny LSD.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  22:24

znamenato, ze na to mas opet merak, nebo jen stopky?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  22:23

« Re: Pro Olana

OK, priste budu rozlisovat koho se ptam, ale pochopil jsi to spravne ;-) Tzn ze v turbu ty plyny budou mit jeste o par stupnu vice, kolik to turbo tak snese? do kolika je ten budik cejchovanej? o tom mrt muzem dat rec v ty sosnovy, veci maj spousty, otazka je co clovek vyuzije a co se da koupit pozdeji.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  20:14

« Kopce na Male Skale

Hrubago, nemel jsem cas dneska vyrazit, a tak jsem nedockavy jak to vypadalo. A napis toho trochu vic nez posledne. Kolik lidi bylo venku, jestli vsechno vytahali traktory, nebo musel jako posledne zasahovat jerab, jaky byl povrch na zacatku a na konci, no vzdyt vis. A pis rychle jsem nedockavy -:)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  10:42

S Jarovem je to presne jak pises. Dat litr za pribliznej udaj mi pripada zbytecny. Ja merim akceleraci 80-150 na III. Je to taky nepresny, ale nemusim do Prahy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  10:40

« Pro Olana

Nepochopil jsem jestli ses ptal me, ale nevadi. Ja merim teplotu vyf.plynu timto: [odkaz] Cidlo (tycka na konci kabelu) mam namontovany hned za turbo vedle lambdy. Jestli budes chtit neco od MRT, tak se ozvi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.02  11:47

dik za odpoved, do toho bych uz sel, ale nerikej ze se to musi kupovat u scoobysportu v anglii?
    plati to becne, tzn kdyz si koupim DP+BB tak ten narusk HP a Nm bude podobny?
    uz jste si nekdo tu svou imprezu po upravach nechal merit? pry v aute jarov maj na ctyrkolky, ale maj pouze jeden vetrak, tak bud ti chladi motor a nebo ti chladi IC.....coz chce oboji ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.02  11:39

« Re: Prevod rizeni

muzu se jen zeptat, kde jsi to meril? myslim tim na kterem miste vyfuk. potrubi (u motoru, pred katikem u koncovky a hlavne jak jsi to meril, rad bych si do vozu domontoval par meraku, ci lepe jeden el. napojen na vice cidel. Pry tam mas ty 3 orig. v hornim kastliku, to musi bejt bomba!!
    porad tu ctu odkazy do anglie, australie a tak, to se tu tim nikdo seriozne nezaobira, frej a tak?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.02  18:15

« quaife.

Já jsem furt nějak natvrdlej. Na te adrese nabizej predni a zadni diferencial. Stredni ne. Ma to speru nebo nema? Podle toho co tam pisou se ma ten jejich chovat nejak obracene, tzn ze pri prokluzu jednoho kola posila na druhe. A ne na to same. Coz je mi taky divne pac jsem si nemyslel ze by to tak bylo. Chovaj se vsechny diferaky v Impreze stejne? A kdyz vymenim tamty z quaife jak se to projevi. Ja vim pisou tychlejsi vyjezdy ze zatacek ale co tam vlastne teda probiha za jizdy? Jak se odlisujou tyhle diff od tech sti? Fakt mi to bude muset nekdo poradne vysvetlit......
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.02  12:48

« Nahrada pre STi chtivych :)

Ak chces silnejsi LSD + domontovat aj predny, kukni sa na [odkaz] Cena za ks je na urovni 500-550,-GBP
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.02  14:58

« Impreza

Furt mi vrta hlavou ta Impreza Sti Type R. Kdybyste nekdo chteli, nebo vedeli kdo chce MY2000 tak za 600.000, tak honem do toho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.02  13:02

Ak chces Pagidy z UK: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.02  12:56

Takze mam smolu, merak do 1200C stoji cez 2000,-ATS, to uz mozem rovno zhanat priamo na Imprezu.
    Vdaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.02  12:53

Zvody od motora k turbu min. +25Hp a 20Nm. Koncak +20Hp (oproti seriovemu)Downpipe (od turba dole) zlepsi tocak a vyuzitelnost HP. Ja mam DP+BB od Scoobysportu a mechanik u Sk importera tvrdi, ze je to nejzivsi voz zo vsetkych! Vykon odhaduje na mni 280Hp :), 240-250Je realnejsie, tolko maju takto modifikovane MY98 v UK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…