SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  13:03

« Re: Dabelska jizda!

Srnky po tobe skacou obvykle az v noci. Obcas uz jsem potkal i divocaka. Bydlim v Mnisku pod Brdy a letiste je mezi Dobrisi a Pribrami. Tam uz jsem spalil gum (zatim jenom na M3 - SUBa to ceka).
    Jinak RZ okolo Noveho knina Kozich hor, Sedlcany atd. naprosto super. Nebo po trati Pribramske rally.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  10:58

To bydlíš někde u letiště v Letech? Tamtudy jezdím skoro každý týden... Akorát když jsou ty silničky v lese, tak bych se docela bál srnek a podobných sebevrahů :o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  09:13

« Kola

Je jaro a mě tíží to že nemám pořádný kola. Mám dvě nabídky a opravdu nevím co vybrat:
    1) nové tecnomagnesio Indianapolis 7x17 stříbrné, nebo TM SPort stříbrné nebo zlaté. ([odkaz] Super cena 22.000 za sadu včetně faktury.
    2) lehounce jeté ale lehce poškrábané 18 AWS (model7) grafitová metalíza včetně nových gum 215/40/18 ([odkaz] Pořizovací ena jednoho nového kola 650 USD dohromady včetně gum 121.000. Nyní 35.000.
    Na 18 palců bych mohl mít i velký přísun závodních slicků jak okruhových tak soutěžních. Na první pohled to vypadá jednoznačně ale trochu se bojím jízdy s 18kama po Praze a to že už mě přestane těšit vymetání vnitřků zatáček. Máte někdo zkušenosti? (rozdíl 16,17,18) v kvalitě jízdy, pohodlí atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  09:00

Bydlim kousek za Prahou. Moznosti: volné letiste (mám doma asi 40 kuželek), asfaltky jak na RAC (uzké, klikaté, semtam horší, semtam štěrk, semtam dobré, hodně sešupů a kopečků), pak taky trochu super asfaltek pro street test. Od všeho trochu. Jo a není to daleko - Dobříš a okolí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.02  20:24

Taky bych rád o něčem takovém věděl...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  15:51

« Re: Impreza vs. Alfa 156

Kedze tvoj kolega ma WRX, tak predpokladam, ze si sa v nej u zviezol. No a ked ta ani to nepresvedcilo, tak potom bude pre teba ta Alfa asi zjazdnejsia cesta. Ale osobne by som bral WRX na 100% a ak by financie dovolili tak STi na 1000% :-))
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.02  14:07

« Dabelska jizda!

Prazaci, co takhle vytipovat peknou cestu ajit se nekam povozit s tema nasema milackama :-))
    V noci se da pekne blbnout na Cernem moste, jsou tam nove asfalty (sjezdy z hradecke a mladoboleslavske) cca. okolo 01:00 je tam jiz volno a pumpa pobliz :-))
    Nemate nekdo nejakej tip na sotolinku, nekde pobliz Prahy ci v Praze?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  14:04

No tak to plne souhlasim......
    Ta Alfa je na pohled pekna, ale technicky i presto ze to je 6-ti valec je trochu jinde (mel jsem 2.8 quatro Audi).
    Sportovni vlastnosti Alfa nema a pokud s ni zacnes jezdit sportovne a nejen poasfaltu, tak budes menit dily jako divej....znamej ji ma, hrozne si ji chvalil do te doby nez si sedl do me Imprezy......ale pokud jezdi denne po dalnici a jde ti pouze o to byt rychly na rovinkach a netouzis po jizde "dverma napred" ci na nezpevnenych cestach....tak si kup Alfu, mas super cestovni auto, NE sportovni!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  21:37

Ahoj,v ostré verzi jsem se jen svezl a je to super ale měl jsem tři roky Imprezu 2,0 a co ta vydržela to bylo fascinující.Bydlím na horách a to auto jezdilo denně ve výtlukách od řetězů a celkově ty cesty tu jsou hrozný a to ročně najezdim + -80000 km což není málo.Ted mám Hondu ta je motorycky výborná ale ten podvozek se nedá srovnávat!!!Věřím že Alfa není špatná ale co se týče kvality tak Subaru nesahá ani po kotníky.Značku jsem změnil kvůli ůspoře ale dojde na to že půjdu zpět do "Sůčka" ale v ostré verzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.02  17:45

« Re: asimov

To jsou taky dobré paskvily tyhle vyhlášení nejlepších motorů - je zajímavé, že hybridní litr hondy je podle těchto výsledků lepší než hybridní 1500 toyoty, ačkoli je méně pružný a žere víc... A hlavně se neprodává :o) Řekl bych, že je to spíš podle toho, jak se komu který motor líbí (a je fakt, že po designové stránce snad nemá AlfaRomeo a Ferrari konkurenci) :o).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  12:40

« to 555

ad hluk :-))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.02  11:02

« Re: Alfa 156 vs. Subaru WRX

EVO VII a WRX su dnes posledne seriove modely na trhu, ktorych vyvoj bol od zakladu koncipovany na zaovedenie. Tomu sa podriadilo vsetko, pokial to nemalo neumerny vplyv na cenu a neovplyvnovalo to moznost kazdodenneho nasadenia do beznej premavky. Neverim, ze vtejto cenovej kategorii existuje iny voz, ktory by sa colen trochu spolahlivostou priblizil tymto takmer specialom z rally. A je mi uplne jedno, ktory motor vyhlasia za najlepsi. My Scooby and EVO drivers o tom vieme svoje. To ze je WRX hlucna je detail. Namontuj tam riadne sanie + vyfuk a nebude to pocut :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  10:02

« Re: Alfa 156 vs. Subaru WRX

Giovanni, co blbnes! Mluvil jsem s Tvym kolegou a vzkazuje: Chces auto nebo italsky modni doplnek??? Bud taky jednou chlap!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.03.02  03:56

« Re: asimov

asimov> najlepsi motor? ako je to myslene? najkrajsi zvuk, najnizsia spotreba, najlepsi priebeh vykonu alebo krutiaceho momentu, alebo ako?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  17:04

« Re: re

Uprimne receno, ceny nahradnich dilu mezi ma kriteria prilis nepatri, nebot to bude firemni auto a budu ho mit jen tri roky. Jinak spolehlivost v mych uvahach jednoznacne hraje pro Subaru. S tim zebrickem motoru, nejsem si jisty, ale nebyl na tom tretim miste nahodou ten 3litr co se dava do 166? Mimochodem, kolega co ma WRX si stezuje, ze je prilis hlucne pri vysokych rychlostech (pripisuje to bezramovym sklum). Jakou s tim mate zkusenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  16:54

Kup si Alfu. Nerad potkávám "moje" auto na kazdym rohu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.02  16:35

Taky bych měl podobný názor. A pak ještě záleží na tom, jak moc s tím chceš jezdit a kolik do toho auta vrážet za opravy... Alfa má motory vážně pěkné na pohled, nová je taky pěkná, ale viděl jsem nějaké 156tky v kůži, co měly po 30ti tisících dokonale zašlou palubní desku a "ojeté" sedačky atp. Nevím konkrétně jak se Subaru, ale neznám japonské auto (jen nějaké zmetky, které vyjížděly z továren v EU mezi prvními výrobky), které by si řeklo o nějaký náhradní díl dřív, než ve 180tis. km ať s ním děláš cokoliv - a ještě k tomu jde většinou o "spotřební díly".
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.02  15:57

« asimov

Když už jsme u kvalitní techniky, tak motor alfy 2.5 V6 24V byl loni vyhlášen jako třetí nejlepší motor(TUV)hned za hybridním litrem od Hondy a V12 Ferrari. O motorech do Subaru tam nic nebylo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.02  12:55

Ak chces jazdit po dialnici, dlhe trasy a si na design, tak Alfa.
    Ak chces vyuzivat sportove vlastnosti, WRX.
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.02  11:47

« re

Já nejsem žádným majitelem subaru, ani nehlasam ze je to nejlepsi auto na světě, ale v tomto pripade je odpoved jednoznacna SUBARU. Jednak je to 4x4 a turbo.Pokud chces kvalitni techniku ber subaru kdyz design pak alfu
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…