SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.02  16:33

« Re: Sprint

Videl som vysledky, gratulujem!
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.02  12:33

« Sprint

Zase prichazim se samachvalou :-)[odkaz] Ta moje Impreza je jako vino, cim starsi....(Slovo abstinenta :-)A to na ni uz nedelam zadne upravy....Byl jsem lepsi nez EVO7! :-)...
    Subaru zdar!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  10:50

« Re: Jak věci pracují

Tak jsem na ten link koukal, je to moc pěkně udělané, jako do dětské encyklopedie :o) Ale až na pár drobných hloupostí je to zajímavé, holt tak, aby to pochopil i průměrně hloupý američan (přišlo mi to jako ve stylu jejich jazykových učebnic: "chinese for dummies in 14 days"...apod.) .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  09:08

« Re: STi

Sti ma turbo dostatecne........
    Malokdo umi smysluplne ladit vanos tak aby to bylo lepsi nez serie.....
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.02  07:13

« STi

Co takhle uplne nova STi v modre se spoilerama a "18 OZ zlatyma kolama???
    Videl jsem ji....hmmmm nadhera!!!
    Mela jeste par vychytavek...fakt krasa!
    A co se tyce motoru, krome vyfuku, kupte chip, popr, rovnou velke turbo a chladic!!!:o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.02  13:52

« Jak věci pracují

Toto je docela zajímavý link. Někdo si dal docela práci. Může to přinést do diskuze o diferenciálech trochu světla.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.02  12:27

« Re: Test Imprezy

[odkaz] Na autosalone v BA bude firma, ktora to ma zacat predavat aj u nas. Tusim Speedycars z Trnavy. Nieco sa o tom pisalo aj na www.tuning.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  09:17

2 555: nehodis mi na teba email? Rad by som nejake info o tom Ecoteku, co spominas, liter dole by bodol...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.02  08:34

« Re: EU STi vs WRX vs GT

Prodrive bol povereny FHI navrhnut redesign WRX/STi. Termin bol stanoveny tak, aby mohol byt uplatneny na modeli MY03. Na druhej strane FHI trav na tom, ze min. 3 roky redesign nebude. Skus uhadnut, co bude pravda? A ked uz hadas, tipni si, ci je pravdou aj to, ze FHI + Porsche pracuji na spolocnom diesli???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.02  08:11

AKu chces WRX, alebo obycajny 2,0? Na tom druhom sa to oplati mat Ecotek, ktory ti da dole 1l zo spotreby. WRX sa podla mna neoplati. Bud starsiu, GT a nadupat ju, alebo STi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.02  08:05

Vies, ze som fanda GT, ale nema na nu :(. GT je na tom podobne, ak do nej investujes par 100 000,-Sk a stale ti tam budu vyskakovat problemy s prevodovkou. STi je na tej istej urovni od vyroby, so zarukou. No a ak vymenis sviecky, sanie a vyfuk, 300Hp je istych.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.02  19:13

Myslíš, že za 2-3 roky nebude zase nějaký "upgrade"?
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.02  13:30

« Test Imprezy

pánové, na www.autorevue.cz jsem našel test Imprezy... je to fakt dobré, asi ji koupím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.02  12:40

Radsi bych slysel ze Gt je furt jeste lepsi ale co se da delat........
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.02  09:13

« Nejedete se nekdo podivat na Rally Sumava?

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.02  09:05

« EU STi vs WRX vs GT

tak pani, vcera mi manzelka vybavila jazdu na EU STi s Cserhalmim (pre laikov je to majster SK a zony rally v N...)Jazdu nema zmysle komenovat, treba zazit.
    Ale voz!!!, ten stoji za to. V prvom rade je tam vsetko vychytane, interier je ako Saab, nic neklepe, ... dvere netreba s nimi mlatit ako v GT.
    Brzdy su neuveritelne, no fading. Podvozok je prekvapivo komfortny, ale sedi, ako prilepeny. Kasna je nenormalne, NENORMALNE pevna.
    Motor je kvalitne odhlucneny, zatah je fakt asi na urovni upravenej GT (ako pisal AlesK), prevodovka je chirurgicky presna a pevna. Zvuk je plny, koli nemu vyfuk menit nebudete.
    Zadny difak sa pri rucke odpaja!!!
    Bohuzial nem cas moc sa rozpisovat, tkaz elen srucen moj nazor: WRX si kupi, len tenk to chce novy voz a nema na STi, inak bere ojazdnu GT. Kto chce na 10 rokov zabudnut na problemy, bere STi. Ten voz je neporovnatelny s WRX a na mile vzdialeny spracovanim inerieru GT. Kedze som sa vozil aj s M5 a zodpovedujicm jazdcom, mozme prehlasit, ze sa mu vyrovna aj na dobrom suchom asfalte. Myslim, ze mi je dost jasne, aky voz si kupim o 2-3 roky :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.03.02  16:20

« Re: Dabelska jizda!

Samozřejmě, že jsem se nedostal do RZ :o), ale právě na těch přejezdech.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  11:21

« Re: Impreza vs. Alfa 156

Pravda je, že poslední Alfa se sportovnějším laděním byla asi 75ka (transaxle), ale to je už 10 let. Takový průjezdy bokem jako v 75ce se čtyřkolkou amatér jako já nepředvede.V jednom starším Subaru Legacy sem už jel (dobrý auto) a když sem ho utrh tak už se nedalo nic moc dělat(možná to chce cvik). Alfu vždycky srovnám a plynule pokračuju. Pravda je, že to Subaru nemělo moc velkej výkon.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  23:20

Do závodu se jim nedostaneš, je to uzavřené, na přejezdech mezi RZ si můžeš zazávodit proti WRC. V okolí Příbrami směr dobříš jezdím také. Opravdu super. Až bude SUB O.K. dáme sraz.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  20:44

Na tom letišti jsem zatim nic nespálil :o), jen jsem tam byl asi dvakrát v zimě blbnout a pak nějak v létě měřit akceleraci (i když je to prd rovinka). A Dolák tam prý v zimě, když je sníh, tak většinou v sobotu jednou za cca 14dní dělá takové "dny jízdy zručnosti", což může být docela sranda, akorát jsem ho tam nikdy nezastih a letos už asi ani nezastihnu :o)

Já své RZ dělám spíš v okolí Příbrami směrem na Dobříš, tam je to taky pěkné a většinou žádný provoz. A na to čím jezdím i lepší silnice (nerad bych v nějaké díře urval kolo či ohobloval podvozek). O Příbramské rally jsem se jim sice párkrát dostal do závodu, ale pořád stejně nevím, kudy se to jezdí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…