SUBARU
"-- skrytý --" 02.04.02 13:37
« Re: Bouracky
Mne vycislili skodu na 845 000,-Sk, takze totalka. V skutocnosti bolo treba vymenit len komplet kasnu, airbagy (cca. 200 000,-s logikou)a kopletne prave predne zavesenie. Co ma dorazilo, bolo, ked som ten voz o 3/4 roku videl. Vsade nalepky 555, aby zakrylo "rovne" plochy, volant bol iny, sportovy bez airbagu, kolesa biele Speedline a ked mal volant rovno, vzdialenost kolies od miesta, kde byvaju zasterky, boli volnym okom na kazdej strane ine. Casom som sa dozvedel, za kolko ho kupil, budem taktny a nenapisem sumu, ale keby trosicku dolozil, mal by novy voz. -
"-- skrytý --" 31.03.02 00:00
Hrubago: To si o mne nevedel, ze? Defekt v lavotocivej zatacke a oproti isla Felda, nemal som cas bojovat s rozhadzanym vozom a kedze som nejzdil rally, zvolil som radsej opustenie cesty. Pri cca. 80km/h som hucal po cestvo rozmrznutom travniku smerom k betonovemu plotu a dvojitemu el. stlpu. Medzi tym som sa este stihol vyhnut 2 stromom (neviem ako) a porom som chirurgicky presne zapasoval voz medzi plot a stlp. Chybalo 20cm a obisiel by som len s poskrabanym bokom. takto isla cela rana na pravy nosnik. Nepoznam voz, ktory ma tak pevny skelet, ze ani taka cista rana nan + koleso ho neposkodila tak, aby koleso vniklo k spolujazdcovi. Tio bol jeden z dovodov, preco som si kupil taky isty voz (druhy bola cena od kamosa, ktory si dodnes bucha hlavu o stenu). -
"-- skrytý --" 30.03.02 23:54
U Subaru su pri riadnej udrzbe km zbytocny udaj. V UK sa par ludi chvestalo, ze okrem tlmicov a beznych vymine ako rozvodak a oleje sa v priebehu 160 000mls nic nestalo. Pozor si treba dat na tazke buracky. Viem o 2 pripadoch, kde boli totalky a kupujuci si to nevsimli. Jedna bola Impreza (moja, o ktorej som neveril, ze ju este poskladaju.) Koleso som zarazil aj s prednym nosnikom o 15cm dozadu, utrhol zavesenie + riadenie, poodieral obidve strany a A stlpik bol zdeformavany tak, ze urobil V-cko na streche v oblasti stredoveho. Kasna bola na odpis, motor som nastartoval a na troch kolesach vosiel do garaze, kedze jemu sa nic nestalo. Neuveritelny voz! Ked som to auto po 3/4 roku uvidel, nechapal som. Takze bacha na take havarky. U nas existuje firma, ktora zisti aj pocet vrstiev laku, urcite by som sa na takuto obratil. -
"-- skrytý --" 30.03.02 23:47
« Re: 80-120 ?
Neviem, Ales robil take merania. Na www.sidc.co.uk sa pisu nejake casy a jeden z nich je dost zaujimavy: 0-100 za 4,76s so seriakom! Asi zivotny vykon a okolo 5,3 za mokra.
Najstarsie WRX je v Europe r. v. (MY) 2001, stare modely mali oznacenie GT a vyrabali sa od MY95. Vyznam ma sa pozerat na MY98 a menej, MY97 malo horsi interier. -
« 80-120 ?
Zaujimalo by ma, za kolko zrychli seriova Impreza WRX z 80 na 120 pri zaradenom IV. prevodvom stupni. Nikde na Nete som to nemohol najst..
Ak mate nejake dobre linky na Net ohladom Imprezy, dajte vediet..
A este - ako sa pohybuju ceny najstarsich WRXiek (MY00 - 01?) ?
Thanx... -
to 555: diky moc, kdyby jsi jeste neco nasel dej prosim vedet. Ja bych ho chtel spis na silnici do terenu zase tolik ne ale treba na hory, bydlim vysoko takze kvuli snehu a taky jsem subaru jeste neme¨l a jak o tom porad basnite, tak ho chci vyzkouset. Co treba ojety? Nemas s tim zkusenosti? Bojim se, ze to bude srot. -
"-- skrytý --" 28.03.02 09:58
Motory = ziadna zmena, kasna = bude ina, predpokladam, ze pevnesia. Pribudne nejaka elektronika. Zatial neviem presne, co vsetko tam bude zmenene, skusim kuknut.
Moj nazor je, ze ak ho ches na vyuzitie v terene, alebo ako pracovny nastroj, zober stary. Cena hraje pre teba. Ak chces jazdit viac pocestach a mat luxus, pockaj na novy. Idem hladat podrobnosti...