SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« koupe WRX 2001
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované,servisní knížka,modra+zlata kola,50tis.km,2001,cena 620tis,velke zadni kridlo, radio sony velke:)....co si o tom myslite, kouit ci ne,pockat na novy model a tim paden na snizeni cen stareho nebo sehnat jiny?:) diky za reakce -
"-- skrytý --" 27.08.02 08:58
« Re: to je teda maso!!!
To je jasny ne? Stalej prevod v diferaku.......
3.9 davali v Prodrive na type RA. 4.11 je opravdu dost kratky ale mam pocit ze dif na STi type R ma 4.44 nebo tak nejak, a matne si vzpominam ze me nekdo varoval ze ta 4.11 je vzata z neceho uplne jinyho. -
matuS 26.08.02 05:03
« to je teda maso!!!
ako som tu uz pisal, ozici su uplni magori do WRX (nazyvaju to tu "Rex") asi 90% wrxiek ma minimalne upravene sanie a vyfuk, znizenie a 18tky kolesa....vacsina ludi aj pri tychto upravach konci, to ale neplati o jednom vtakovi, co som si precital v jednom tuningovom casaku.
tento chlapec kupil 1997 GT, postupne porobil tieto drobne upravy + dorobil aj velky intercooler s vodnym sprayom (ten je vpredu pri SPZtke ako to ma mysiak), ale stale mu to nestacilo, tak sa rozhodol pre vacsiu zmenu. a vpasoval do toho 2.5l z Liberty!!! (ani zaboha si neviem spomenut na europske meno) a samozrejme to nechal oturbovat.
robila to nejaka firma, nebolo to lahke ten motor tam vlozit. okrem tejto obrovskej zmeny do auta dali este kopec veci zo STi, zapametal som si len oba difaky +prevodovku (ktora to ajtak nevydrzala a ma tam teraz nejaku silnejsiu)
suma sumarum - na valcoch auto disponuje 450konami. boha to musi byt kara :-)
jediny problem co chlapec ma, a to by som aj rad, keby ste mi to vysvetlili, nechce mu to chodit viacej ako 200km/h, pretoze v difakoch ma nejake cislo 4.11 a chce to zmenit na 3.9 a potom to pojde vyssie. co to znamena? :)
btw videl som tam este 1.6 honda crx s 284kW, co je najsilnejsie zmerane auto s prednym nahonom v australli... -
« Re: Z Legacy do Outbacku
Jsem zpět z dovolené, takže můžu sdělit dojmy ze záběhové jízdy s outbackem 2.5l. Celkem jsem najel 5400 km a to jsem začínal na 300 km podle tacha, čili úplný záběh. Cesta Praha-Brener-Gargano-Neapol-Řím-Benátky-… Poměrně hodně dálnic, ale i popojíždění přes středy italských městěček, 5 lidí, plný kufr, rakev na střeše, stále puštěná klima.
Srovnání některých věcí se starým Legacy 2.0l.Hodnoty pro staré Legacy budou v hranatých závorkách[].
Průměrná spotřeba 9.6 l/100km [8.8l/100 obdobný výlet ale do Chorvatska], papírově má outback nižší spotřebu než legacy. Takže uvidím.## hodně se dá jezdit na 5tku, je znát,že motor má skoro 160k [115k]##5tka je víc do pomala, při 130 km/hod 3300 ot.##ač je outback lehce vyšší, tak půjezdy zatáček mi přišly nějaký pohodovější (má kompletně předělanou zadní nápravu).##Brzdy u outbacku mají podstatě ostřejší nástup##Kola jsou 16 palců [15] a jízda je celkově pohodovější##Rezerva je plnohodnotná [malé úzké kolo na dojezd], což omezuje prostor kolem rezervy pod kufrem, takže se tam nevejde trojuhelník a musí být nahoře v kufru hned za zadními sedadly, kde však nevadí jelikož ho drží gumová vana##Podélné šíny na střeše jsou trochu do oblouku , proto rakev na střeše vepředu sedí jakoby víc na hraně příčníku##Pokud je v činnosti redukce tj. druhá rychlostní páka, tak není tolik slyšet [zde byl zvuk poměrně výrazný]##Výbava a ovládání prakticky stejné, akorát ty věci co mi na starém vadily, tak ty jsou opraveny nebo vyřešeny
Takže celkově se dá říci, že to co jsem očekával, tak to nastalo. A to je OK. Takže zatím spokojenost. -
"-- skrytý --" 17.07.02 08:26
« Re: brzdy
Olane,
Mintex divizia C-Tech a Pagid napriklad.
Mintexi 1155 su velmi dobre do 650-700 stupnov ale hrozne tvrde a frezuju kotuce. Pagid osobne nepoznam. Dalej je EBC, no neviem najst ich web.
MY98 mal 2piesty a tie maju kotuce 277x24x57
a zadne 266x10x67. MY99 bola prva GT so 4 piestami a vacsimi kotucmi. Bud mas MY98 poslednych 3 mesiacov, co je uz MY99, alebo vymenene brzdy.
www.scoobysport.co.uk
www.amber-performance.co.uk
www.mrtrally.com.au
[odkaz] chod na Motorsport a C-Tech
7wolfs, Nova bude predstavena na konci mesiaca v Parizi... 620 v dobrom stave je ceska cena, zo zahran sa da trochu usetrit, na jemne tuknutej.