SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Brzdy
Nejak mi odesly brzdy na WRX, ani nevim kam :-) mam 17,000. Co by jste mi radili za jine, odolnejsi kotouce a za rozumne penize? Koukal jsem uz scoobyho v UK, ceny jsou dobre, ale 150L za dopravu?!...Kdyby to tolik nezralo, tak si tam pro ne radeji dojedu :-) Predem dik za radu.
Radek -
"-- skrytý --" 31.10.02 12:02
« Re: Muzika
Presne tak, skodi to patke gumy. Orignalne disky su osetrene proti zimnym vplyvom, moje uz drzia 4 zimu a su ako nove.
Mas dve moznosti, kupit lacne elektrony a dat ich na zimu, alebo dat na zimu tieto a kupit kvalitne na leto. Ocelove su nanic, drzi sa v nich sneh a potom ked zamrzne, uplne to rozhadze voz.
Letne v zime su tiez o nicom. -
« Muzika
Mam prvni sezonu WRX a chystam se ho ted prezout na zimu. Nevim ale, jestli to nechat na originalnich elektronech (neposkodi se prezouvanim?), nebo jestli delaji nejakou zimni verzi, nebo jestli tam dat ocelove rafky (delaji vubec neco, co se na to da dat?, nebude to hnusny?). Taky bych uvital nejakou zkusenost ohledne zimnich pneumatik. Dik. -
"-- skrytý --" 17.10.02 13:06
« Re: scooby
Tak najskor si nechaj ukazat, co ti do auta za tie peniaze daju. Na 99% to bude nejaky ventil + fuelcut a to za tie prachy rozhodne nestoji. Ked to bude len elektronika, spytaj sa, ci to nejde na medzi MAF a ECU, co je dalsi oblbovak, ziadne ine mapy ECU. Za tie prachy si mozes kludne kupit Apexi EVC-R a menit si tlak podla vlastneho uvazenia (a predat to na hociake ine benz. turbo).
Scoobysport veci som si necha posielat do Viedne. Prvy raz to bol porod, druhy to prislo za tyzden (zmenil speditera). -
"-- skrytý --" 13.10.02 20:14
« Spoiler
Zdravím,
chlapi, nevíte někdo, kde nebo u koho by se dal sehnat zadní spoiler na Imprezu kombika ? U prodejců je to drahý, tak kdyby ste někdo náhodou měl typ, sem s ním. A ještě dotázek, máte nějak pevněji přidělaný znak na přední masce než původní oboustranně lepící páskou ?