SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  22:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm

[odkaz]
    tady to dělají, ale mě nešlo až tak o funkci jako o estetiku :*) :*) :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.06  22:00

« Re: Re: Re: Re: Hmmmm

spise jde o to jak je to konstrukcne osetreny
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  21:43

« Re: Re: Re: Hmmmm

asi bych nejdrive okouknul, jestli se nekde neco nevyrabi komercne a podle toho bych to okopiroval...a nebo to rovnou koupil
    Po skúsenostiach s toyotou som skeptický k dodacím lehotám a najmä cenám takýchto dielov ale budem hľadať ďalej.
    Na druhú stranu musím uznať, že subaru a ceny niektorých dielov ma príjemne prekvapili.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.06  21:40

« Re: Re: Hmmmm

asi bych nejdrive okouknul, jestli se nekde neco nevyrabi komercne a podle toho bych to okopiroval...a nebo to rovnou koupil
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  21:36

« Re: Hmmmm

vzhledem k tomu, ze Outback i Legacy jsou autra s jednou z nejhorsich ochrn proti narazu do motoroveho prostoru ze spoda, spise bych se podival po ochrane timto smerem nejdrive
    už som na to pozeral, keď tam dám nejaký custom krycí plech nebude sa to prehrievať?
    Mám človeka čo vyrába pekné veci vo vysokej kvalite, robil mi aj zadok na landcruisera a som veľmi spokojný. Na outback nebudem potrebať takú ochranu ako na TLC takže nebude s tým dúfam toľko roboty.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.06  21:30

« Hmmmm

vzhledem k tomu, ze Outback i Legacy jsou autra s jednou z nejhorsich ochrn proti narazu do motoroveho prostoru ze spoda, spise bych se podival po ochrane timto smerem nejdrive
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  17:25

« Re:

no to je VONO, mě se to docela líbí i na RAVu i na tom Crosscountry...
    chtěl bych vidět jak by to sedlo novějšímu Outbacku.. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  17:20

« Bez nadpisu

Už vím co myslíš, ale tohle je přímo pasovaný na auto, myslím že podobně to má i XC70.
    A ten nápis je SPZ ;-)
    U starších nevím... ale tíhle bych si auto nekazil 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  17:00

« Re: Re: chránič nárazníku

no to v tom FM je právě to co mě moc nebere, stranu 38 tam máš jen je na straně cca 18 toho PDFka. těch 38 je strana tištěné verze.
    Ten chránič vypadá jako plastový výlisek (černý) a v horizontální části pod chladičem má nápis Outback, nebo RAV 4 atd...
    Určitě sis toho všimnul na starším Outbacku na který se toto dodávalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  15:43

« Re: Re: Re: to skdd

Najlepsie piatok vecer, stretavame sa vo Futbale
    Piatky večer mám vyhradený bohumilejšej zábave ale prečo raz neporušiť tradíciu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  15:28

« Re: Re: to skdd

Najlepsie piatok vecer, stretavame sa vo Futbale. Je nas viac, blaznov do aut.
    To, co mal novom Jimny sa najviac podobalo na [odkaz] to, co ma Patrol. Male stromceky boli nezaujimave...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  15:11

« Re: chránič nárazníku

No stranu 38 tam nemám, ale dělají to ve Frydku-Mistku (cti kratce chuju >:D )
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  14:12

« Re: to skdd

gratulace k novýmu Outbacku a jeden dotaz - máš originál navigaci?
    If so tak jaky je rozsah mapového podkladu?
    At to jezdí...

Áno mám origo navi, je to stále kenwood dv3200 ako v MY06. Bohužiaľ stále je k tomu DVD iba so západnou európou. Ale ako tu už niekto písal, v januári vraj bude CZ/SK. Som zvedavý, pretože v brne mi povedali, že tieto správy už chodia 2 či 3 roky...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  13:46

« to skdd

gratulace k novýmu Outbacku a jeden dotaz - máš originál navigaci?
    If so tak jaky je rozsah mapového podkladu?
    At to jezdí...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  13:33

« chránič nárazníku

ahoj všem,
    nevíte někdo zda se na Outbacka stále vyrábí takový ten chránič předního nárazníku ala "obalená trubka" s nápisem Outback?
    Pár jsem jich viděl na starším modelu (do MR 2004) ale od tohoto roku nic.
    Nyní je docela často vidět na nové Toyotě RAV (s nápisem RAV >:D )
    Ta to má v origo příslušenství [odkaz]
    na straně 38.
    Případně kdo to vyrábí?
    Díky za každé info.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  13:29

« Re: Dotaz

Alessio: "zjistit rozměry pneumatik v TP pro subaru impreza, okolo roku 99"
    V technicaku ich moze byt viac, tu su odporucane:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 05.11.06  12:10

« Dotaz

Ahoj! Prosím majitele Imprez!
    Potřebuju (ne pro sebe) zjistit rozměry pneumatik v TP pro subaru impreza, okolo roku 99 (pravděpodobně se to asi párkrát měnilo).
    Kdyby někd věděl, nebo dal nějaký link, budu rád. Díky!
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  12:01

« Re: Re: Re:

no rád by som Ťa opravil v malej veci. Trubkový rám je ti na jazdenie v lese nafigu. Potrebuješ pevnostný nárazník, napr. ARB alebo jeho kópiu. Logicky na kópiu pozváranú niekde u nás Ti nikto homologizáciu vybavovať nebude. Na ARB (niektoré modely) homologizácie sú. Napríklad jeden mám na aute a predstav si má aj CE a mám ho zapísaný aj v techničáku.
    Linky: [odkaz]
    Konkrétne tento: [odkaz] ale bez toho chrómového kusu má CE
    Edit: ak si z BA skľudom sa môžeme stretnúť a môžeš si to popozerať.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.06  11:56

« Re: Re:

skdd, nikto ti neda homologizaciu na trubkovy ochranny ram. Doteraz to prechadzalo, ale uz koncia take casy. To co ma znamy na tom Suzuki je uplne sialenstvo, komplet predok nahradeny zvaranym plechom s hrubkou 2-3mm, s tym ked do niekoho buchne, tak ma fakt velky pruser, aj ked do ineho auta a nebude na vine.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.06  01:09

« Re: Re: Re: Re:

Nobody: jak kde...v Africe bez pochyb.....ale zrovna v cesky kotline kdyz "stylovku" tak UAZ, kde skopnes predni sklo a jezdis jak Nick Slaughter >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…