SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
kostey 09.11.06 21:58
« Re: Re:
magic: >:D >:D >:D no uz sem myslel ze nikdo nezareaguje. Asi jsem to mel dat do tematu "Testy aut - doba vyvrácená z kloubů"
jasne ze se mi nelibi. kdyzbych se podival na technicka data onech aut jen na papire tak si myslil ze bych dokazal spatlat mozna i lepsi clanek. Po precteni toho clanku sem si akorat polozil otazku: co tim sakra chteli rict? jaky auto je lepsi? to se jim teda moc nepovedlo. Ale rikal jsem si ze by to nekterym lidem mohlo udelat radost ze imprezy jsou nej... ;-) -
RaS 09.11.06 09:09
« Bez nadpisu
Jo, máš pravdu, MR2007 už jsou dostupné s DVD verze 4.0, které přidává 21% pokrytí ČR (pár velkých měst, morava hlavní tahy, česko silnice I. a II. třídy). Zadarmo však nikoli, běžná cena prý 13000, pro lidi co to koupili ofiko v ČR (na zíkladě kontroly VIN) pak s výraznou slevou :-( což rozhodně neznamená zadarmo. Upgrade Woken máš taky zadara? Ofiko? No nevim, nevim :-) -
"-- skrytý --" 07.11.06 14:33
« tribeca zive
nevim jestli jste uz tribecu videli, ale dneska jsem mel moznost ji zvenku omrknout, a na zivo je to moc pekna kara.. klasicky problem subaru (a nekolika dalsich znacek) - design je diky proporcim a krivkam tezce nefotografovatelny, a vysledky nefotogenicke. Na zivo je to uplne jine auto (stejne jako novy forester vypada na vlastni oci daleko min kulaty nez na fotkach). no tak jen aby rec nestala ;) -
"-- skrytý --" 06.11.06 20:08
« Re:
V tom mas pravdu. Mimochodom toto poznas? [odkaz]
Boli chlapci tento rok, keby si videl auto, ktorým hcodí Mišo na zrazy taká toyota 80 v úprave mutant maximus :)
Inak pekná súťaž ale to je už fakt pre otrlejšie povahy...
Hľadaj tu modrú toyotu z nápisom mystyle myslím: [odkaz]
Ale naspäť k subaru. Netusí niekto ako dostať z outbacku priemernú rýchlosť od posledného resetu tripmetra? Vo verzii s navi... -
"-- skrytý --" 06.11.06 18:52
« Re:
Neskutocne, ako sa da legalizovat nieco s charakteristikou tvarovanej kolajnice, ked Suba malo problemy pri GT koli chodcom a aj koli tomu new age vyzera ako mucha?
No ono celkovo landcruiser aj s plastovým nárazníkom je pedestrian safe = rovno ho tlc zabije. Takže tento kus 5mm či 6mm plechu nemal až taký tragický dopad na už aj tak zlé výsledky testu na chodcov.
Ono CE sa nedáva za výsledky NCAP testu :-) jednoducho vždy budú ľudia, ktorí to budú mať ako pracovné auto a vtedy sa moc na nejaký ncap test nehľadí. neviem si predstaviť, že by som mal plasťák a pri nejakom výjazde by som ho oprel (stačí o stromček). Však by ma poisťovňa zožrala... každý mesiac nový nárazník. -
"-- skrytý --" 06.11.06 18:40
« Bez nadpisu
Neskutocne, ako sa da legalizovat nieco s charakteristikou tvarovanej kolajnice, ked Suba malo problemy pri GT koli chodcom a aj koli tomu new age vyzera ako mucha? Vraj koli NCAP dali kapotu tvarovanu tak,a by pohodlne dopadol a plastove narazniky su vseobecne robene na 5mph test a dost.
DCCD prvej generacie sa objavilo koncom roku 1993.
V EU sa objavilo v limitovanej edicii v r 2004 a v r 2005 uz bol standardne objednatelny. -
"-- skrytý --" 06.11.06 16:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm
...len mam dojem, ze toto asi homologovane nebude. V kazdom pripade, ked ta uvidim, uhnem. Nechcem aby si mi musel kupit nove auto Smile))
Dojem niekedy klame, je to v techničáku, dokonca aj v poisťovni pripoistené. Teda až na ten zadok, ten je custom made a na to CE nezoženiem. -
"-- skrytý --" 06.11.06 11:35
« Re: Re: Re: Re: Hmmmm
Ano on, je pomaly, nastastie chcel som to tak 7mes pred tym, ako som to potreboval :)
Mas pekne auto, taky ideal do BA, len mam dojem, ze toto asi homologovane nebude. V kazdom pripade, ked ta uvidim, uhnem. Nechcem aby si mi musel kupit nove auto :))) -
"-- skrytý --" 06.11.06 10:28
« Re: Re: Re: Hmmmm
Skdd, mne to robil zo 7mm hliniku chalan, co pracuje aj pre ludi v Offroad centre.
Myslíš vargu vzadu na matadorke? Ten je Ok ale strašne pomalý. Mne robí chalan zo ZA (Rado), však tu si mrknite jeho roboty:
[odkaz]
Tu je napr. môj zadný nárazník:[odkaz]
Nezľaknite sa toho bsa, vtedy keď mi prischla táto prezývka skdd nebolo na tom fóre k dispozícii -
"-- skrytý --" 06.11.06 10:23
« Re: Re: Hmmmm
Skdd, mne to robil zo 7mm hliniku chalan, co pracuje aj pre ludi v Offroad centre. Rozdiel v teplote oleja mam v spicke do 10°C, pri normalnej jazde nie je ziadny. Akurat, auto chladne pomalsie, co mi nevadi. Kamos s touto lyzinou vyletel na Pristavnom moste na zvodidla a ostala pouzitelna, len s poriadnymi ryhami. Mimochodom v archive TA3 by mal byt :)
V nějakom delším časovom horizontu uvažuju o dalším autě a už ted jsem rozhodlej,bud STI nebo EVO.U Mitsu mi vychází EVO VIII a u STI bych rád model s DCCD (MY05).Zatim se spíš klonim k Evu,hlavně díky YAC,ale odrazují (prý) o dost vyšší provozní náklady než STI. U STI bych rád DCCD hlavně z důvodu eliminace dost brutální nedotáčivost.Nejvíc by mě potěšilo,kdyby ste měl někdo zkušenost s oboumi,protože najít nějaké vypovýdající srovnání je dost problém.