SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 03.12.06  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outb

jistěže :-)
    On Outback bude mít na dálnici vždy o něco větší spotřebu než legacy. PS: slyšel jsem (kachnu????), že se plánuje současně s uvedením dieselu také turbomotor (předpokládám 2,5T) pro outbacka a legacy (a tím by byl docela pochopitelně ve všech modelech značky kromě Tribecy a malých mrdek), po vzoru japonska a USA...tak uvidíme (nemá někdo přesnější info??? Harous?)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.12.06  10:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback

160 netempo (nedalo sa tempo, takže prudké akcelerácie), 2 ludia full option + 1 pes taktiež full option, 10.8. Motor mal nejakých 1500km.
    Ono tá spotreba je ošemetná vec, keď si uvedomím , že medzi naftou a benzínom je v podobných kategóriách pri mojich jazdách rozdiel 30tSKK ročne (tabuľkové hodnoty spotreby, rozdelenie mesto/mimo mesto podľa doterajšieho nájazdu). A tých 30tSKK je defacto 2500 mesačne, čo je 84SKK denne, čo sú dve kávy alebo krabička cigariet (hoc nefajčím) tak to nie je také strašné. A najmä myslím, že 2500 stojí vrece granúl pre môjho psa dôchodcu, takže keď vrazím 2500 do neho, prečo by som nevrazil do seba, všakže... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.06  22:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback

za 8.4 jezdim v pohode taky taky, ale 120 >:D .
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 02.12.06  22:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - do

já vím...dnes 150 tempo (3 v tanku + pes) za 8,4 >:D
    Tak co, vy SUVeréni, za kolik jezdíte dálnice vy?
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.06  10:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Ale my si tě jen dobíráme ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 01.12.06  23:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

pucmeloud: tata do toho nemá co mluvit >:D
    A...hlavně se vždycky stavím do role "hodného", co vyžene pavouky z výfuku >:D
    PPS: safety first, pochopitelně
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.06  23:01

« Re: Klidek hosi :))

zvejkal, pokud je tech 200 km prevazne mimo mesto a budes mit rozume lehkou nohu tak se do 4 dni mas sanci vejit. S legacy bez problemu, s Outbackem so bude chtit vyzkouset
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.06  22:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Alessio: tak v tom pripade tvyho tatu nechapu....na jeho miste by jsi sedel v zadu v ksirach s tim labradorem >:D .
    PS: Svihej to, ale hlavne dojed aniz by jsi to poslal nekam na visen
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.06  22:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Albi, stehoval jsem celou rodinu na 3 mesice k prarodicum, tak ver tomu, ze bych i ten obytnak naplnil. >:D Tech 14 litru bylo s plne nalozenym autem (sklopeny zadni sedadla a zarovnany kramama po hlavove operky). Presto jsem byl prekvapen, jak to jelo i takhle nalozeny. V seprentinach na Cinovec jsem si i stimhle vychutnal Octavii v turbodehtu
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 01.12.06  22:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

tehac + Pucmeloud: pánové, dost jsem přemýšlel, co vám mám na Vaše milé doporučení ohledně Astry říci a dospěl jsem k závěru, že bude-li někdy v budoucnu příležitost, a já budu dotázán,jakou mám spotřebu...že se vám na to vyseru >:-[]
    PS: zítra jedu zase štreku, tak kdyby vás předjela legacy, co v ní sedí dva lidé před důchodem, drží se za ruce a modlí se, k tomu na ně zvrací labrador a za volantem sedí podivný mladík, mumlá si něco jako "tsss...prej astru" a má na tacháči velmi nezákonnou cifru...tak...ano...to jsem já >:-[] (pak vám nahlásím spotřebu, vy...vy...vy dva...však víte)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.06  15:17

« Klidek hosi :))

Spotreba mi tie krcove zily na nohach netrha ... skor som sa vylakal, ze budem musiet tankovat kazde 3 dni (jazdim denne cca 200 km). Ale vidim, ze to mozno vytiahnem aj na kazde 4 dni .... (tak ako doteraz). To je v poho, to sa da.
    Turbodehet??? Muhehe, nikdy. Benzin je pre auta, nafta je pre traktory...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.06  14:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Pucmeloud: Cože ? 14/100 ? Tak to ten obytňák nech příště doma ! >:-[] >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.06  11:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Alessio, jestli jezdis na volnobeh aby jsi usetril, tak zaparkuj nekde u reky, vystup a hod klicky do vody a supej do Astry nebo nejkych turbokamen >:D
    tech 14 je 160 na tempomat s ridicem a kufrem nalozenym do urovne operek se sklopenyma zadnima sedadlama....to vis, kdyz stehujes rodinu na dva mesice, tak je toho trochu vic.
    Prazdnej bylo tech 160 okolo 12 l/100
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.06  09:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

A další šetřílek se nám vyklubal :mrgreen:
    Hybaj do Astry! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 01.12.06  09:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

když se může impreza kombi prodávat jako Outback >:D >:D >:D ....nebo jak napsal Pucmeloud do diskuze...když může být pivo roku Staropramen.... >:D
    PS: s plným kufrem 14? To jsem fakt nezkoušel....moc toho nevozíme, ale bylo to ve třech lidech - pod 9 v pohodně, když není provoz (z kopce šetřím na 130ti), tak za těch 8,6 se dá v klidu jet.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.06  08:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Alessio, ty s tím skoro lezicim na zemi si muzes vyskakovat, my se vznasime v oblacich :mrgreen:
    Jinak vedeli se, ze v USA se prodava Outback jako sedan?! :shock: Peknej humac >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.06  06:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

Outback ma o dost horsi aerodynamiku, jednu uzaverku a par kilo navic. Kdyz jedu s plnym kufrem 160 na tempomat, tak to zere okolo 14.
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 30.11.06  23:51

« Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd

to je ale smažíš jak čert...dálnice jezdím na 140 empo za 7,8, když nespěchám. 160 tempo za 8,4 (občas uberu,samozřejmě), když se povede
    nebo to je aerodynamikou? (asi jo)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.06  23:22

« Re: Re: Re: Outback - dojazd

Alessio: tenhle pocit si nejvic uzivam kdyz v noci sjizdim z Cinovce do Drazdan. Na Cinovci u Shellky natankuju a jak tak jedu dolu, najednou je z dojezdu 600 a nejaky drobny na kopci okolo 900 km v Drazdanech >:D ....Pak najedu na dalnici a je to vsechno zase presne naopak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 30.11.06  23:14

« Re: Re: Outback - dojazd

...nebo počkej na turbodehet v subaru. Jinak, podle navigace jezdíme cca. 700 až 800 km.
    PS: Víte,co je ale krásné? když vyjíždíte z města....dojezd jste měli třeba 300l a říkáte si "sakra, to budu muset někde na chatě natankovat...jenže tam je jen JZD pumpa..." když v tom - díváte se na monitor a tam naskakuje 350! pak 400! Tenhle pocit mám rád (ono je prostě rozdíl jezdit ve městě za 11 nebo na okresce za 8 >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…