SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 03.12.06 10:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback
160 netempo (nedalo sa tempo, takže prudké akcelerácie), 2 ludia full option + 1 pes taktiež full option, 10.8. Motor mal nejakých 1500km.
Ono tá spotreba je ošemetná vec, keď si uvedomím , že medzi naftou a benzínom je v podobných kategóriách pri mojich jazdách rozdiel 30tSKK ročne (tabuľkové hodnoty spotreby, rozdelenie mesto/mimo mesto podľa doterajšieho nájazdu). A tých 30tSKK je defacto 2500 mesačne, čo je 84SKK denne, čo sú dve kávy alebo krabička cigariet (hoc nefajčím) tak to nie je také strašné. A najmä myslím, že 2500 stojí vrece granúl pre môjho psa dôchodcu, takže keď vrazím 2500 do neho, prečo by som nevrazil do seba, všakže... :) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd
Albi, stehoval jsem celou rodinu na 3 mesice k prarodicum, tak ver tomu, ze bych i ten obytnak naplnil. >:D Tech 14 litru bylo s plne nalozenym autem (sklopeny zadni sedadla a zarovnany kramama po hlavove operky). Presto jsem byl prekvapen, jak to jelo i takhle nalozeny. V seprentinach na Cinovec jsem si i stimhle vychutnal Octavii v turbodehtu -
Alessio1 01.12.06 22:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd
tehac + Pucmeloud: pánové, dost jsem přemýšlel, co vám mám na Vaše milé doporučení ohledně Astry říci a dospěl jsem k závěru, že bude-li někdy v budoucnu příležitost, a já budu dotázán,jakou mám spotřebu...že se vám na to vyseru >:-[]
PS: zítra jedu zase štreku, tak kdyby vás předjela legacy, co v ní sedí dva lidé před důchodem, drží se za ruce a modlí se, k tomu na ně zvrací labrador a za volantem sedí podivný mladík, mumlá si něco jako "tsss...prej astru" a má na tacháči velmi nezákonnou cifru...tak...ano...to jsem já >:-[] (pak vám nahlásím spotřebu, vy...vy...vy dva...však víte) -
"-- skrytý --" 01.12.06 15:17
« Klidek hosi :))
Spotreba mi tie krcove zily na nohach netrha ... skor som sa vylakal, ze budem musiet tankovat kazde 3 dni (jazdim denne cca 200 km). Ale vidim, ze to mozno vytiahnem aj na kazde 4 dni .... (tak ako doteraz). To je v poho, to sa da.
Turbodehet??? Muhehe, nikdy. Benzin je pre auta, nafta je pre traktory... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd
Alessio, jestli jezdis na volnobeh aby jsi usetril, tak zaparkuj nekde u reky, vystup a hod klicky do vody a supej do Astry nebo nejkych turbokamen >:D
tech 14 je 160 na tempomat s ridicem a kufrem nalozenym do urovne operek se sklopenyma zadnima sedadlama....to vis, kdyz stehujes rodinu na dva mesice, tak je toho trochu vic.
Prazdnej bylo tech 160 okolo 12 l/100 -
Alessio1 01.12.06 09:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Outback - dojazd
když se může impreza kombi prodávat jako Outback >:D >:D >:D ....nebo jak napsal Pucmeloud do diskuze...když může být pivo roku Staropramen.... >:D
PS: s plným kufrem 14? To jsem fakt nezkoušel....moc toho nevozíme, ale bylo to ve třech lidech - pod 9 v pohodně, když není provoz (z kopce šetřím na 130ti), tak za těch 8,6 se dá v klidu jet. -
« Re: Re: Re: Outback - dojazd
Alessio: tenhle pocit si nejvic uzivam kdyz v noci sjizdim z Cinovce do Drazdan. Na Cinovci u Shellky natankuju a jak tak jedu dolu, najednou je z dojezdu 600 a nejaky drobny na kopci okolo 900 km v Drazdanech >:D ....Pak najedu na dalnici a je to vsechno zase presne naopak >:D -
Alessio1 30.11.06 23:14
« Re: Re: Outback - dojazd
...nebo počkej na turbodehet v subaru. Jinak, podle navigace jezdíme cca. 700 až 800 km.
PS: Víte,co je ale krásné? když vyjíždíte z města....dojezd jste měli třeba 300l a říkáte si "sakra, to budu muset někde na chatě natankovat...jenže tam je jen JZD pumpa..." když v tom - díváte se na monitor a tam naskakuje 350! pak 400! Tenhle pocit mám rád (ono je prostě rozdíl jezdit ve městě za 11 nebo na okresce za 8 >:D
On Outback bude mít na dálnici vždy o něco větší spotřebu než legacy. PS: slyšel jsem (kachnu????), že se plánuje současně s uvedením dieselu také turbomotor (předpokládám 2,5T) pro outbacka a legacy (a tím by byl docela pochopitelně ve všech modelech značky kromě Tribecy a malých mrdek), po vzoru japonska a USA...tak uvidíme (nemá někdo přesnější info??? Harous?)