SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Alessio1 02.01.07 20:13
« Re:
Ano,ano, na to, že prý 3.0R žere více než RS4...to už na mě šly mdloby!!!!!!!
je to číslo 52/06 , jsem z prahy, rád zapůjčím.
Ty věty a formulace...z toho čiší úmyslná snaha Subaru nějak očernit (v tomto případě oČervenit)...
jedna z peetchovin uvedených v článku:
Nejnižší dosažitelné minimum je 11 litrů, ani velmi klidný řidič nedokáže dlouhodobě jezdit s nižším průměrem než nějakých 12,5 l/100....a v tomto duchu pokračuje odstavec a půl (cca. 1/5 testu!) -
zhrado 02.01.07 19:39
« Bez nadpisu
to vytocilo aj mna! A vraj RS4 zere menej :)
ale ked som si vsimol tie testy tak vpodstate vypravaju ake su to paradne auta ale asi im nic nemaju co vycitat tak aspon povedia ze to veeeeeela zere a ze je potrebny na zahrade ropny vrt :)
vacssina trojlitrov ma priemer cca 11-12 litrov ale vacssinou su to nudne auta a tak aj vyzera spotreba.. Ze subaru je auto nadsencov tak sa tomu dupe a clovek si to v nom uziva, tak jasnacka, ze to viacej papka.. A co je hlavné: Hlavne, ze mu chuti :) -
Alessio1 02.01.07 19:29
« CARAUTO
Ahoj lidi! Hrozně mě nas*al článek v Carautu od pana Červenky....pořád dokola opakuje, jak Outback ve třílitru žere, že se s ním normálně jezdí za 15, při velmi klidné jízdě mimo město a dálnice (na dálnici těžko bude spotřeba nad 12,5 pane Červinko!) za 12,5 litrů. Podle mého ten, kdo to auto prohání. musí čekat řádnou spotřebu...ale ze své zkušenosti vím, že mimo město za 12.5...to pan červinka asi jezdil dokola v pískovně, nebo co...Pánové - chystám se mu napsat otevřený dopis...podpoří mě někdo?
A druhá věc...tak jsem přemýšlel.... 1.benzín dotovaný turbem je naprosto výborná věc 2.benzín s turbem hodně žere
Přemýšlel jsem...a napadlo mě: Co kdyby existoval motor s vypínatelným turbem? Cesta ráno do práce v koloně by se uskutečnila bez turba, s "normálním" dvaapůlitrem, cesta o víkendu za adrenalinem by se odehrávala za povyku ječícího turba....takže by se spotřeba takového auta dost radikálně sundala dolů a s takovým Foresterem XT by se nejezdilo za 12 kombi s relativně lehkou nohou ale třeba za 10 - pět dní v klidu za 9l a víkend třeba za 14l. -
« Bez nadpisu
huml76 : S tím 2,5 H4 a jeho nezajímavostí ti jako majiteli BMW docela rozumím. ;-)
Jinak už jsi z tehačova příspěvku určitě pochopil, že nikdo tu nepovažuje 2,5H4 a 2,5H4T za srovnatelné motory. To, že by si někdo vybíral mezi 550i a 730d, taky neznamená, že si myslí, že motory budou srovnatelné. Tehačovo dilema bylo podobné. -
Ted 20.12.06 15:36
« Bez nadpisu
Já se rozhodoval mezi 2.5i AT a 2.5 XT MT, byla to myslím podobná cena. Ale:
- turbo bude hodně žrát a já mám v botách cihly
- Forester je vysoká krabice a to se mi moc nelíbí
- Outback je mi designově blíž
na toto jsem reagoval...
ze je 2.5 ctyrvalec mi uniklo, mimo jine proto, ze je to pro me zcela nezajimavy motor ve srovnani s ostatnimi. V6 je samozrejme pakarna, ale obsah meho prispevku byl o vykonovem srovnani 2.5 a 2.5XT, ktery jsem povazoval za nesmyslny. s trilitrem to je jina, ale vykonostne je stejne 2.5xt lepsi ;) -
« Re:
huml76:
tak pokud mi chcete tvrdit, ze 2.5 V6 je srovnatelnej motor s 2.5XT, tak nema cenu s vami diskutovat...
3.0V6 se blizi aspon max. vykonem a ani v manualu nemuze foresteru stacit navic ma 2.5XT plochou krivku tociveho momentu diky preplnovani a jede lip ve vsech rezimech...
takze kopiruji co jsem napsal a muzete reagovat znova, ale prosim na toto:
citace:
srovnavat outback 2.5 s 2.5XT je trochu magorina ne?? s 2.5 XT mas z 0-na 100 za 6.4?? kdyz uz tak s 3.0 a nai tak nebude outback srovnatelnej...
Působíš jako klasický teoretik, navíc s nijak obdivuhodnými znalostmi, spíše značnými mezerami. Nechápu o jakém 2,5 V6 vůbec mluvíš, 2,5ka v outbacku je čtyřválec a navíc H4. 3,0V6 taky Subaru nenabízí, ale 3,0H6. ;-)
Krom toho, nikdo tu netvrdil, že by 2,5H4 měl být srovnatelný motor s 2,5H4 turbo v XT. Řeč byla pouze o 3,0R a 2,5XT, o kterém jsi taky tvrdil, že nejsou srovnatelné, což si nemyslím a již jsem zdůvodnil proč. -
"-- skrytý --" 19.12.06 23:25
« Bez nadpisu
311, v casoch ked prisiel na nas trh sucasny design Forestera, bol importer este iny, nie Mikona. Dnes maju servis na Kopcianskej, oproti budove Selfstorage. Oni vozili auta z Talianska a na atmosfericky motor mali homologovane LPG. Ak ti na to nebude vediet odpovedat sucasny importer Mikona, skus stastie tam.
a je to outback 3.0 R comfort s automatom