SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 07.02.07 15:01
« Bez nadpisu
Ano maju na plosaku miesto pre DCCD.
ABS v UK maju na GT a funguje aj po prerabke. Posledne verzie STi ho mali aj fabricky. Otazne je, ci to ABS z GT spolupracuje s difom, ked pracuje tak, ako pri STi verziach.
Okrem toho sme zdarne vyriesili problem so strmym riadenim a v piatok nahadzujem prve na testy. Dodatelnost je cca 2-4tyzdne a cena 26500Kc. Obal nepotrebujeme, je to komplet. -
"-- skrytý --" 06.02.07 21:17
« Bez nadpisu
On to tu erik rekl ale pro upresneni:
Potřebuješ kardanku, zadní diferák, poloosy, náboje kol. Sti má poměr 1:1 a stálej 4,44:1 Doporučuju to už vzít i s převodovkou a máš to vyřešené. Odstupňování rychlostí je teda ještě krom krátkého difu v RA a některých Type R ještě kratší. (ale je to bomba :-) už nikdy jedničku v pomalých zatáčkách která tam stejně nejde). K DCCD je samostatná jednotka, přijdeš taky o ABS. Dokonce jsem někde četl že EU verze mají v palubce přípravu na ten DCCD ukazatel. Já ho tam dodal "postaru" :-) a to vyříznutím otvoru. -
"-- skrytý --" 05.02.07 18:18
« Bez nadpisu
DCCD sa da nahodit do GT ale:
chyba ti 1250rpm a budes pomalsi na topspeed a castejsie radit,
musis vymenit prevodovku komplet az po zadny difak a polosy, cim ziskas aj zadne 2piesty,
na pristrojovke sa dopajkuje zobrazovac polohy DCCD a par kontaktov je inak.
Ceny samostaneho dielu ako pises, su tak sialene, ze je jednoduchsie zobrat celu buracku od Hrubaga a zvysok rozpredat. -
"-- skrytý --" 03.02.07 22:44
« Sklad - výprodej
Nuže abych nebyl osočen že tu neukážu fotky krasavců tak jsem je úhledně vystavil na webu. www.asianlegends.cz je ta stránka. No něco je bouraný víc, něco míň, něco je na opravu, něco jako dárce dílů na přestavbu. Pro případné zájemce udělám nějakou klubovou výprodejovou slevu.
Existuje lacna nahrada z polska, ale tie nepasuju presne a dve prevedenia, jedno bez vyskovej stavitelnosti a druhe s nou.