SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 10.01.07 16:02
« Re: rada
Juro: Kup nove pneu :)
Teraz vazne: Aj ked moje auto je klasicka predokolka, mal som takmer navlas rovnaky problem: V novembri som si prehodil zimne gumy na diskoch. Robil som si to sam s tym, ze vsak uvidim ako to pojde - vyvazene boli zavaziami s minulej sezony.
Pri naslednom jazdeni som z prednej pravej casti pri rychosti aku uvadzas aj ty pocul taky valivy zvuk (wum, wum, wum ...) s frekvenciou otacok kolesa.
Tak som is povedal, ze si to dam predsalen vyvazit v pneuservise.
Dost som to odkladal, a medzitym som zistil, ze adhezna schopnost tych 4 rocnych pneumatik je s prepacenim uplne nahovno (hlavne brzdenie).
A tak som namiesto vyvazovania kupil novu sadu. Vyvazili, nasadili, dofukali ... a vsetko zmizlo. Aj hluk je nizsi ....
Ci ti tato skusenost pomoze, neviem .. posud sam. -
"-- skrytý --" 10.01.07 09:55
« rada
Caute
Poradte kde moze byt problem
WRX 2003 80.000 km
Pri prezuvani na zimne som si vsimol ze mam mierne ohnuty disk, dal som ho uspesne vyrovnat za studena.
Uz 4. sezonu pouzivam rovnaku sadu zimnych, neskladujem ich prilis vzorne
Mozno aj preto mi pri vyvazovani na druhom zadnom disku pribudlo vyse 50 gramov zavazi, ale servisak sa tvaril ze je to o.k. vyvazene.
Pozorujem nasledovny problem: v intervale 30-45 kmh pocujem zozadu tiche bum-bum-bum frekvencie tociaceho sa kolesa. Nad 50kmh nic nepocut. Okrem zvuku som nezistil ziadne viditelne poskodenie pneu, necitim ziadne vibracie.
Ake mozne problemy a v akom poradi Vas napadaju? -
« Začátek
Pokud jste si měli vybrat nějaký model a ročník Rezy pro člověka, který ještě nemá moc odježděné a který je prostě maxXximální blázen do "S" , který by jste si vybrali? Člověk samozřejmě prahne po nejnovějších modelech, ale musí se v potaz brát to ,že by se měl na něčem člověk i naučit a třeba to i oťukat.