Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: One of them>Off topic
Pořád nechápu co tady děláš, čoveče. Přispívám sem v domění, že se tu snažíme takový čudly jako jseš ty pořádně sjet. Přesně takový, který si pouštěj potkávačky a mlhovky najednou. Založte si svoje téma. Zkuste: Špatně vidím a dávám to znát. U R off topic. C U -
Saab 05.01.00 09:24
Ty krerény co si štelujou světla sami bych střílel, nevím jak kde, ale v Břeclavi v servisu Mazda Vám seříděj světla úplně zdarma a to kdykoliv v průběhu roku. A co mi říkal kamarád, který má starší Mazdu, tak dokonce mají servis na ojetiny levnější, údajně 150 nebo 170 kč na hodinu, což je proti 400 kč v Toyotě velký rozdíl. Asi změním servis. -
Ježiši, ty mlhovky u "Oktáfek" mi ani nepřipomínej, každej * je ted ma rozvícený v domění, že nejsou vidět, ale jsou. Zrovna nedávno za mnou jela taková rodinka buranů, tak
jsem jim dal okoštovat moje zadní a k mému údivu na mě nezačal blikat dálkovejma, ale zhasnul je.
Děkuji neznámý cizinče. -
"-- skrytý --" 05.01.00 06:45
Kdo by znal DIMa,vedel by,ze jezdi v Oktavce.A chtel bych videt toho frajera,ktery dokaze mlhovky v Oktavce "rozhodit".Kdyz budu mit zapnuty potkavacky a mlhy najednou,tak to NIKDO nepozna.U ostatnich aut si je lidi stelujou sami a podle toho to vypada.U te tolik proklinane Oktavie aspon mlhovky nejdou nastavit tak,aby oslnovaly.A s tou krajnici ma DIM pravdu.Neco jineho je mesto,ale to je jiny kafe. -
« Re: dobry tema
Nazdar, Campagnolo.
Pozdravuj svyho kamose policajta, kdyby bylo vic takovejch, bylo by lip. Je to fakt neunosny, obcas to pocitam a mlhovkama sviti treba kazdy paty auto. Kdyz si vezmu, ze je taky kazdej nema, tak to je fakt dilo.
Posledni skvela zkusenost - prvniho jedu z hor. Pocasi nic moc, pada snih, ale dohlednost urcite par kilometru. Prijel jsem do Prahy s cervenejma vocima. Predni mlhovky, zadni mlhovky, neserizena svetla. Proste prehlidka *. Posledni byl tesne pred Prahou taky Off-road (kamos tomu rika Snob-road). Kdyz jsem ho predjel a rozkoukal se, spocital jsem 8 svetel vpredu. Mezi nama, jakmile vidim offroad, klidim se ze silnice. Tak na 80% v nem sedi *, kterej ma to auto pouze na posileni sveho ega. Uz jsem toho zazil dost, mlhovky jsou to nejmensi (ma je pusteny skoro kazdej). Kdyz me treba Toyota Landcruiser tlacila do zdi u Letenskeho tunelu, protoze to hovado jelo spatnym pruhem a uprostred krizovatky se rozhodlo dostat do spravnyho a dalsi vesele prihody. -
« One of them
Tak to jseš jeden z nich. Že máš vůbec tu drzost sem psát. Možná jsem na tebe už někdy svítil. A dobře ti tak. Zdar. Dim (Dim? Teď mi to došlo, ta tvoje přezdívka v angličtině znamená ztlumit světlo, tak se podle toho chovej) Možná's to nevěděl. Teď se nemáš na co vymlouvat. Papa -
Já musím říct, že mnohem víc mě serou mlhovky zadní a to především na Favoritech a Feliciích, kde jsou navíc dvě.... Přední zapínám někdy za horší viditelnosti tam, kde se dají předpokládat chodci na krajnici ( pro mě jsou za tmy navíc všichni ožralí :-))) Tím , že to svítí před auto a do stran se snad objeví dřív, zvlášť za intenzivního protisměrného provozu bez veřejného osvětlení.... -
Panove, nevite nekdo proc se u nas zacalo jezdit v pritmi jen na parkovacky, ale videl jsem takovy borce i ve tme? To pak clovek nevi jestli to auto stoji nebo jede. Mlhovky, to uz ani nemam silu komentovat. Mam kamose policajta a taky jsem s nim hodil na tohle tema rec. Hned druhej den mi hlasil, ze daval za mlhovky 200Kc pokuty. Prej se postihnuti dost divili, za co ze ta pokuta je.
Prej nekde o kus dal je mlha. Von jim na to rekl, ze kdyz o kus dal bude dalnice, tak jestli to budou smazit 130 i v obci? Nejakej borec to prej nechtel zaplati na miste, tak mu to dal na slozenku, ale k udivu mlhovkare to nebylo 200 ale uz 500. Prej cumel jak puk.
Jinak sam jsem to zkousel jet v noci pri normalni viditelnosti s mlhovkama a krome toho, ze to vic sviti do stran to stejne nepomuze. Takze je to fakt dobry akorat do mlhy.Jezdit s zadni mlhovkou bez mlhy nebo fakt hustyho deste muze jezdit fakt jenom *. Narazil jsem na borce s nejakym zanovnim OFFROADEM a mel v Praze zadni mlhovku.
Na krizovatce jsem mu to rikal a on se zarazil, pak rekl, jezis to jsem ale prase, vypnul, podekoval a odjel. Bohuzel podle mne ji ma vetsina zapnutou vedomne v domeni, ze bude lepe viden a nehrozi mu nehoda. Ale strasne me serouuuu, rozkopat jim je(koule taky!!!) -
Saab 30.12.99 23:40
Máte pravdu, stačí aby se trochu zešeřilo a už kdejakej blbec rozsvítí mlhovky. Předevčírem mě jeden * vytočil úplně. Byla to Š120, která jela úplně v pohodě, alespoň dokud jsem ji nedohnal, až jsem byl u něj, tak rozsvítil zadní mlhovky, tak jsem ho předjel a krásně mu posvítil zadníma mlhovkama do ksichtu. Doufám, že se z toho poučil. Nejhorší je to na dálnici, tam používaj mlhovky i kamiony a to je teprve paráda. Jestli to tak půjde dál, tak si koupím přídavné dálkové, ale dám si je i dozadu, aby dotyčný pochopil, že mu svítí něco navíc. Pak stačí jen doufat, že to pochopí, ale jsem asi moc velký optimista :-) -
Řek bych (už jsem to tu někde ze začátku psal, ale je tu zase někdo novej, takže to asi nebude hledat), že nejhorší jsou ti trotli, co jezděj jen s mlhovkama a parkovačkama, protože to je fakt velmi, ale velice nepříjemné. To už je lepší, když mají k tomu puštěné alespoň normální světla. Jinak jsem taky zjistil, jaká spousta lidí jezdí v noci s neustále zapnutýma dálkovýma. To je opravdu nechutný, řek bych zlatý mlhovky. Ale poraďte, jak to těm trotlům vysvětlit, když se vám přilepěj na zadek a nechtěj ani předjet a když chcete ujet, tak se chtěj držet, protože ve tmě neviděj. -
Taky souhlasím, zrovna jsem chtěl tohle téma založit, ale zjistil jsem, že už tady je. Takže vy všichni * (a je vás víc než dost), co jezdíte s mlhovkama jen tak, běžte do... Poznáte mě podle toho, že okamžitě jakmile potkám mlhovkáře, dávám bez zaváhání dlouhá světla. Když svítíme, tak svítíme. Když jede takovej borec za mnou, pustím mu zadní mlhovky (a Felda je má pěkně jedovatý). Už asi dva ze sta to pochopili a vypnuli to.
Vy všichni imbecilové s mlhovkama, pusťte si ty vaše zázraky v noci když je mokro a postavte se 50 metrů před auto. Je to horší než dálkovky, protože mlhovky jsou nízko a všechno se odráží od mokrý silnice. Navíc z auta s puštěnejma mlhovkama nevidíte o nic líp, mlhovky svítěj hlavně do stran a těsně před auto. A ty chytrolíni, co to maj puštěný ve městě, kde stejně jedu na veřejný osvětlení a svý světla ani nevidím na silnici, ty ať si jdou rovnou pro papíry na hlavu.
Takže mlhovkáři - neblikám, rovnou dávám dálkový. -
« tak sem si udelal test
Dneska se mi postestilo a celej den jsem jezdil po praze (250km) zapnul sem si mlhovky abych videl kolik ridicu na mne kvuli tomu blikne. Sice tak nak snezilo prselo ale decentne na mlhy to rozhodne nebylo
Byl to pouze jeden (cervena 626 se spz zacinajici na AKB- neni to nekdo z vas ? ))
Za to 4 lidi si kdyz mne videli predni mlhy taky rosvitili, vetsinou to byli Nike ohozeni mladici s ksiltofkou a naplno pustenym house v naky 21 renaultu nebo felicii.
Plus potkal jsem opet policaty s rosvicenyma mlhovkama ( v jednu odpoledne kdy bylo nadherne a jasno 'bohnice')
"bvnet" ? Nevis kde dostanu v B. faxmodem na PC 486? Jsem tu teprve od listopadu.