Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

07.02.00  08:53

« Re: ???

Tak to ja mam taky velice pekne zlute mlhovky (v chromu, kulaty, ne k zbliti jako je maji ty nove kramy). Kdyz je rozsvitim, tak to auto vypada o 200% lip. Svitim s nima ale jenom na dementy, aby videli, jakej je to humus.

Dobra finta je tak dvacet tricet metru pred idiotem co sviti mlhovkama najet na chvili do protismeru a rozsvitit dalkovy. Vsiml jsem si, ze v testech v TV zkusebni ridici mivaji rozsvicene mlhovky - tak odtud to ty hovada maji...
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.00  20:44

« ???

S MLHOVKAMI JEZDÍ JEN TI CO JE MAJÍ INTEGROVANÉ TO JE POTOM MNOHEM HEZČÍ VZHLED A SVÍTÍ TO BODOVĚ HORŠÍ JE ŽE NĚKTEŘÍ JEZDÍ I V NOCI TO JEST PUŠTĚNÉ PARKOVAČKY A MLHOVKY A TO NIC NEVIDÍ. KDYŽ VIDÍM VŠECHNY A6 JEZDÍ S MLHOVKOU A PAK JIM TO SVÍTÍ MODŘE ??? TO JE PROTO ŽE JE TO XENONOVÁ MLHOVKA ?? NEBO ŽE MAJÍ ČIRÉ SVĚTLOMETY???
    A CO JE NOVÝ TREND OCTAVIE S MLHOVKAMI FELICIE S MLHOVKAMY TO MI AŽ TAK NEVADÍ PROTOŽE MAJÍ ZAPLÉ PŘEDNÍ ALE TY 120 110 LADY ... ZAPÍNAJÍ ZADNÍ A TO JSOU DEMENTI!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.00  12:07

« Svítím mlhovkama bez důvodu,

tak to jsem teda pěkně dementní tvor.
    Kéž by tohle viděli všichni mlhovkáři, jenže ti jsou tak dementní, že nevědí co je to Internet.
    Kéž všechny mlhovkáře stihne Ebola!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.00  17:06

« Re: RE: Off topic

to HonzaP: Nechci ti to vyvracet, možná máš recht, ale co já nejvíc potkávám, jsou teplákovci v R19 nebo ve Feldách s NIKE hůlkou. To jsou pěkný šulíni. Nevim jak je to s tebou. Čau
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.00  11:52

« Re: Re:

Díkec
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.00  11:50

« Re:

Zkus to u firmy Riegger na Proseku.Jednoduse kdyz,
    pojedes po dvouproudovce pres prosek k Bille,tak
    posledni odbocka do prava a ses tam.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.00  11:40

« Bez nadpisu

Lidičky,nevíte kde se prodávají nějaký dobrý světýlka od Helly,v Praze?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.00  05:09

« Re: RE: Off topic

Tak jeste jednou,inet je zalezitosti mladych.Vubec nemam dojem,ze na cestach jsou to prave oni,kteri umyslne sviti mlhama,maji spatne nastavene svetla,nebo vubec nesviti.Jinak receno,nelze vychovavat lidi,kteri toto nejen nectou,ale vubec netusi,ze se o nich tady hovori.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.00  16:35

« RE: Off topic

to HonzaP: Ne. Vůbec nevim o čem to mluvíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.00  10:59

« Re: One of them>Off topic

>to Sexpert?no ja nevim,jestli je to na mne,ale "vychovavat cudly",to je slusna zasluha.Jeste aby to k necemu bylo! Vekovy prumer na Inetu je znam,ale nemyslim si,ze to jsou ti,kteri vam tady tak peni zluc.Svetla si lidi zapinaji ne tak podle stavu sveho zraku,jako ze zvyku,treba i zlozvyku.Jinak by se nedalo vysvetlit to mnozstvi aut s osleplymi parabolami,s jednou zarovkou,nebo otocenymi svetly o 180 stupnu.Jasne ?!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.00  10:14

« Re: Spátky k mlhovkám

Co se týče "xenonů pro chudé", je třeba rozeznávat rozdíl mezi žárovkami schválenými pro provoz na veřejných komunikacích, žárovkami typu rallye a barevnými čepičkami na žárovky. Osobně používám schválené žárovky (do potkávacích světel), ale v dálkových mám rallye. Myslím, že tím nikoho neomezuji či neohrožuji. Je však směšné vidět škodovkáře s modrými kloboučky na žárovkách, kterak se v noci za deště plíží za modravého svitu jejich žárovek a nevidí ani ň.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.00  02:47

Přiznám se, že si předníma mlhovkama rád přisvítím. Ale chovám se k nim jako k dálkám, jak je někdo proti, zhasínám je. Přední mlhovky mi ale tak nevadí u aut, která je mají logicky co nejníž v nárazníku (mají svítit pod mlhu). Vadí mi dost u octávií, některých mercedesů, které mají integrované mlhovky v hlavních světlometech. Jet proti, nebo před je o rudé oči. O zadní mlhovce bylo napsáno dost. Co mi vadí víc jsou brzdovky nových aut. Výrobci by se měli zamyslet, jestli při rozsvícených světlech by neměly mít menší svítivost, než ve dne, nebo u již stojícího vozu pohasnout.. Vždycky, když koukám na křižovatce na toho za mnou, jak hmouří oči, dávám ruční brzdu. Daleko horším nešvarem, než jízda s mlhovkami jsou "xenony pro chudé". Lidi co jezdí s žárovkami s vyšší svítivostí modré barvy, bych věšel na kandelábry. Auta s xenony mají počítač, který neustále upravuje polohu tlumených světel, to samozřejmě stará 120ka s modrými žárovkami o vyšší svítivosti nemá...
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.00  15:21

« Bezmocnost!

Ja uz nemam silu porad na ne blikat, vzdy se mi
    zvedne tep a jsem rozcilenej a proc vlastne, strilet po nich stejne nemuzu. Takovejch 130 km
    z Prahy do Krkonos vas uplne nervove vycerpa.
    Dejte jim to za me, ja uz blikam skoro 3 roky!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.00  14:10

Jo,to pak máme vo pár blbců na světě miň,jenže někdy na to doplácej i ti slušný:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.00  13:53

Svet musi bejt v rovnovaze, a proto ti "nesvitici" vyrovnavaji aktivitu tech co sajnej vsema svetlama :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 07.01.00  12:49

Ale jsou i lidé, kteří nesvítí vůbec, ani v husté mlze. Včera jsem takovejch idiotů potkal několik. Když jsem jel v husté mlze, tak se přede mnou objevilo neosvětlené auto, prostě super zážitek a téměř jsem vyzkoušel asystenční službu Allianz :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  19:41

Proč ne? Já si klidně svítím. Tedy těmi předními, když jedu slalom někde po okreskách, který jsou samej rigol. Ale zhasínám je ještě dřív, než dálkový, když vidím, že budu potkávat auto. Stačí se jen naučit ťuknout do vypínače. A zuřivě jimi blikám na ty, kdo jezdí se stále zapnutými :-). A rentgenuju (55W H1 Blue Vision potkávací a 120W H1 Super Blue dálkový :-) ) ty, co mají zapnutou zadní mlhovku.
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  13:24

« Spátky k mlhovkám

Máte pravdu,že jezdit večer po městě a na dálnici
    bez mlhy se zapnutejma mlhovkama je opravdu debilita.Kazdej,kdo dostal k svátku a pod sromecek novy,je musej vsem ukázazat a ti,kdo je maji originál se prece nemuzou nechat zahanbit.
    Na dálnici neviš,jestli ten idiot brzdí nebo co vlastne dela a pri hodině a půl,kdyz přijedes domú maš oči jak angorák.Ale musím přiznat,že mimo hlavní a město na ně jezdím taky,je dobře vidět na pole a jednou jsem si tím zachránil auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  10:16

« Re: Re:SAAB

jeste jednou dik!
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 05.01.00  10:07

« Re: Re:SAAB

Nevim jaká je nabídka bvnetu, protože já používám připojení od Telecomu od 19:00 do 7:00 a jsem velmi spokojen s rychlostí i přístupem. BVNET jsem měl připojen na 14 dní zdarma (dostal jsem ho k modemu) a rychlost nic moc (možná se už zlepšili, já je zkoušel před 2 roky). Takže doporučuji Telecom. Modem jsem koupil v ProCA na Husově ulici a byl to Well 336SAR, ale jestli pojede i z 486 nevím, zkus se tam zeptat. Pokud budeš chtít ještě něco vědět, tam mi napiš na e-mail tucekpetr@iol.cz, ale poštu vybírám až večer, protože jsem v práci a není nad pevnou linku :-) Jo abych nezapoměl, vyhni se velkým obloukem firmě K-Soft. Tam je totiž vždy nejlepší, to co mají na skladě.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…