Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  09:10

« Re:

ILLE, ty jsi fakt nemocnej. Za prve Audi se vratila zpet k mlhovkam dole, protoze jenom tam maji opodstatneni. Do hlavniho svetlometu je davali jenom kvuli tomu aby usetrili vyrobni naklady, ale zjistili ze je to totalni kravina.
    Proc je tam nema treba nova Fabie, kdyz Octavia je tam ma. Novej Facelift Octavie je zase bude mit dole. A zadny auto nemuze vypadat lip z mlhovkama (integrovanejma) do hl. svetlometu, protoze to stejne nikdo nepozna, jenom tim oslnujes. Zaver: Kazdy auto v kterym sedis ty vypada stejne blbe, a doma mas tak leda Tavrii, jinak by jsi tady nemohl takhle blabolit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.00  00:00

« mlhovky

A co říkáte na novej zákon o pozemních komunikacích. V návrhu je mj. o mlhovkách a to že by se při používání( stejně jako teď mlha,déšť,sníh ) snížila maximální rychlost na 50 km a na dálnici na 80 km. To by znamenalo:
    pokud mám mlhovky vidím lépe ale pojedu pomaleji, pokud je nemám můžu jet rychle. :-o
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.00  16:06

« Re:

Heleď, ten tvůj S-type furt, kupoval jsi ho tady v Čechách jako novej?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  18:03

« >ILL

S mlhovkama se jezdit mimo hustý déšť a mlhu podle vyhlášky nesmí. A to co mají některá auta a svítí s tím i ve dne, jsou tzv. denní světla, což je něco jinýho. A každá mlhovka oslňuje, když není mlha, přední jako zadní, je stavěná na prosvícení mlhy a když mlha není, tak prostě oslňuje a kdo jí má rozsvícenou, je bezohledný k ostatním.
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.00  17:24

« Bez nadpisu

Na můj S-TYPE Jak jsme si na něho vidělal je moje věc. Jinak pořád tu pletete dokola jízda s mlhovkou atd.. Jízda s přední mlhovkou není zakázána a záleží na počasí. Já v tom vidím závist ze stran řidičů kteří nemají integrované mlhovky a tudíž to vypadá hnusně. Já když vidím ty auta jak jedou s potkávačkama a spodníma mlhovkama tak už z dálky vidím že je to ubohý auto co na sebe chce upozornit. Proto auta s integrovanýma jako Má Ocatvie Audi BMW.. a mnoho je to naprosto v pořádku. A v Německu je pravda že si na dálnicích zapínají mlhovky já to sice nemám zapotřebí jelikož xenony jdou vidět z velké dálky. A až si zkusíte jed 240 to je nejvíc co jsem jel v Německu tak budete rádi za každý další světlo co napomáhá k viditelnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  16:19

« Re: Xenony,mlhovky,Login

BTW nemohl bys' sem nalinkovat nějaký foto? Konečně pořádný auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  16:12

Ad tvoje Džágo S-type: Kdo ti ho prodával?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  11:22

« Re: Campagnolo

Byl jsem teď pár dní v Německu, najezdil jsem po dálnicích asi tisíc km, a jedna zajímavá věc ( kromě rychlostí 200 a více ) : hodně aut jezdilo přes den se zapnutými světly , ale poměrně dost jich jelo S PŘEDNÍMI MLHOVKAMI -myslím těmi integrovanými v předních světlometech. Nakonec jsem si to při porovnání ověřil, že pokud se za normálního denního světla nebo dokonce slunka zapnou ty bodové mlhovky, jsou v zrcátku mnohem lépe vidět i z větší dálky, což je při jejich rychlostech docela příjemné.....Nevím, jestli to jejich vyhláška nějak upravuje, ale jely tam tak i autobusy, tak jsem to nakonec dělal taky tak :--))) Teď mě můžete rozcupovat, ale já si myslím, že jsem tím nikomu nevadil a protože jsem se rychle přizpůsobil i jejich tempu, myslím si že to bylo i bezpečnější....O zadních mlhovkách našich Favoritů a Felicií a strejců, kteří je zapínají i když se jim kouří z motoru mluvit nehodlám....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  10:29

Kazdopadne se da predpokladat, ze behem Tve ridicske praxe se Ti nestalo aby Te stavelo zlutobile auto s modrym majakem a napisem VB.
    Jinak v teto dobe sli prislusnici po mlhovkarich daleko razantneji nez je tomu dnes. Z cehoz prameni rozmach jizdy na mlhovky a v posledni dobe modni zalezitost jizda jen na parkovacky.
    Me to proste provokuje a je to vuci tem co dodrzuji pravidla nefer. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  10:10

Díky , ale zas tak mlád nejsem nepatřím do kategorie *-náct.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  09:34

Uz me nebavi se dohadovat o necem co stejne nikdo z nas neovlivni. Vyhlaska mluvi jasne.
    Jinak jestli nevis co je VB, tak jsi moc mlad a tim padem je jasne ze na sebe upozornujes jizdou na parkovacky a mlhovky bez mlhy. Ono Te to casem taky prejde, ver mi. Nemyslim to ted ve zlem a neber to prosim jako urazku!!! Preji Ti mnoho stastnych kilometru ve Tve Octavii 1.6 55kW a malo cervenych mlhovek pred Tebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  08:47

Souhlasis s tim ze zapinas mlhovky proti predpisum, mimochodem ta rychlost je taky proti predpisum. Opravdu se mas cim chlubit. Ty sis na to auto nevydelal poctivou praci,to zvladnou jenom normalni lidi, coz Ty teda v zadnym pripade nejsi. Nebo je sluzebni? Nebo dotazena bouracka z Reichu?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  08:40

« Re:

Pekny kolektiv psychopatu,jen co je pravda!
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.02.00  00:00

« Bez nadpisu

2kamikaze: Kdyz necumim primo do svetel ale tak jak nas to v autoskole ucili na pravy okraj vozovky tak nemam vubec zadny problem

ale je tu problem. v meste si takto nemusis vsimnut cloveka, sam som takto skoro zrazil babku.
    P.S.: ked mi niekto svieti do oci hmlovkou, tak mu nemozem hmlovkou zablikat, lebo ziadnu NEMAM! (mam len zadnu) a preto _zasvietim_ (ano, drzim, az kym neprejde okolo) dialkove - ale len ked ide sam.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.00  22:30

« Xenony,mlhovky,Login

Octavie no nevím ale ta druhá možnost je možná. I když Login se svojí Škodou 120 takové "absurdní a nic nepochopitelné věci" """ jestli dělá tak Já osobně bych mu neuhnul ani o milimetr. Jednak se o svůj život v autě nebojím a můj S-Type je velice bezpečný. A jinak děte se bodnou takové * co blikají no inu začněte si zvykat na xenony. Je to veliký skok oproti mému původnímu autu bez xenonů. A hlavně se všichni dívají co to tak svítí no a to je ta chybička. A i já si na dálnici když jedu zapnu ještě přední mlhovku je mnohem bezpečnější a od 200km/h potřebné.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.00  22:20

« ladaH

Nepleteš !!!!!!!!!!!!!!!§ přečti si příspěvky ještě jednou asi jsi mimo.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.00  22:16

« Campagnolo

No teda abych to uvedl na pravou míru ve dne jezdím hlavně po městě s parkovačkami a mlhovkou a jak se setmí tak jedině potkávačkama. Nevím co jsi chtěl říct tím VB, to ti tak vadí přední mlhovky?? Já když potkám auto s přední mlhovkou tak mi to vůbec nevadí ono to totiž vůbec neoslňuje. O zadních No ty nezapínám nikdy jedině přitak hustý mlze nebo obrovské vánici. A s tím loginem NO BER TO S HUMOREM LOGIN SE CHTĚL VYTÁHNOUT, BYL TO ASI JEN VTIP JELIKOŽ KDYBY NĚKDO JEN TAK PŘEJEL 30M DO PROTISMĚRU A ZAPL DÁLKOVÝ TAK NEVÍM ... BUˇD BY BYL OPILÝ NEBO .. DRUHÁ MOŽNOST NEJDE !! JÁ TO BERU JAKO OD LOGINA VTIP.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.00  22:08

« pro "chytrého " CIMRMANA

Cimrmane "...." Ani tě neznám a nebudu se s tebou bavit. Jedinou věc si neřekl co ti vadí a už tu krmíš něčím o odchodu z MotorCafé.?? Necháváš mně naprosto klidným.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.00  16:37

« Re: Citlivky

Mam xenony a problem tech co proti me nevidi neni v mojich svetlech ale jak jsem tu uz drive popisoval v jejich zarezlejch parabolach, neutrenym a umastenym prednim skle. Jinak kdyz se mi nekdo podiva primo do svetel a pak prd vidi je to jeho problem, jen at se koukne, mame prece demokracii. A kdo si rekne mlhovkama dostane navrch moje dalky, ja jsem clovek prejici, staci rict. Nejlepsi to je kdyz jede pan mlhovkar nebo pani mlhovkarova do moji pravotocive zatacky, to se pak daji rozeznat i fleky na strope kdyz ho progriluju. Jo a dobry je prosvitit autobusaka kdyz jsem na horizontu a on je pode mnou, to mu je videt i svacina co mu visi v sitovce za zadama. Asi nebyli v autoskole a tak si blikam podle libosi, treba se jim to libi, jak jsem rek, staci rict.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.00  16:20

« Re: Citlivky

BTW: Kdo tady mluví o rozčilování? Ty kamikaze, ty jsi nikdy nedokázal říct někomu, že tě sere a přitom zachovat bohorovný klid a ještě se při tom příjemně usmívat? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…