Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

05.04.00  13:03

« Prosím Vás pořádně se dívejde na login

Já se jmenuji OCTAVIE !! a ne OCTAVIA jméno OCTAVIA je nic taková nápis škodovka nemá jediný a pravý stříbrný ve stulu kubismu je OCTAVIE.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.00  09:58

« Re: OKTAVIA

Jeste zkus vytahnout klicek od zapalovani = + 10kW.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.00  09:50

« Re:

Ať už jsi kdokoliv, nech toho, nechej ho žít......jinak tady bude nuda :-)))) Octavie, nedej se :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  22:32

« Bez nadpisu

To s tím stlumením osvětlení palubní desky sem
    zkusil a octavienka jede opravdu lépe. Nevím
    proč o tom někdo žertuje. Tedy ten výkon je
    daleko lepší než u audi 2,5tdi!!!
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  22:26

« Pro všechny

Někdo mi asi sebral login Mněním ho OCTAVIE
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  17:27

« Re: MLHOVKY to DIM 3.4.2000

No konečně to někdo viděl a uznal. Ocatvie s potkávačkama a mlhovkama vypadá "elegán"
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  16:30

« Re: TO: Mlhovky

...já chápu, že to moc lidí neví, ale jinak by to nemělo smysl. Jsem zvědav, co na to řeknou, až jim to dojde, že už to prosáklo ven.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.00  15:52

Sakra DIMe, April byl v sobotu.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  13:59

« Proc vlastne ?

Vpodstate je vsechno k tomuto tematu napsano uz v jeho nazvu. Nechapu, jak z toho mohla vzniknout takova debata. Mlhovky jsou asi logicky od toho, aby svitily v mlze. Proto jsou to konecne mlhovky. Na sviceni bez mlhy jsou pak urcena jina svetla - dalkova, potkavaci, parkovaci, kazde asi k necemu jinemu, jak uz nazvy rikaji. Muzeme se bavit o tom, jestli je lepsi i ve dne svitit a jestli je to auto lepe videt. Ale proboha, ne mlhovkama bez mlhy ! To mne pripadne na palicu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  13:41

Integrované = vestavěné do světlometu, nemyslím ty v náraznících !!!! Nechte už těch řečí o těch spotřebičích, jinak už Octávia nebude svítit vůbec nikdy a při tom jeho raketovém startu bych ho mohl přehlídnout....Mimochodem, víte o tom , že Octávka má zablokovaný šestý převodový stupeň sériově ?? Je to prý kvůli tomu, že se - a především 1,6 - hodně používají jako policejní rychlé vozy a pouze v tom případě to může Škodovka odblokovat......ale kdo ví jak na to, tak se to dá udělat i v garáži. Sice se to nesmí, ale že by policajti zkoušeli při kontrole řazení, jsem ještě nezažil.Tím se stávají policajti v podstatě nedostižní. Prý je to hodně do rychla, takže to udělá až 254 km/h. Zvýší to sice spotřebu, ale každý špás něco stojí......
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  11:58

Tak si myslim, že se asi shodneme, že pokud jsou mlhovky integrovaný (a já je mám pěkně hluboko v nárazníku) není to zase taková hrůza. No a ty zadní: u Felicie opravdu super. S tím vápnem je dost dobrej nápad (měli by ho ve škodovce dávat jako příslušenství vozu).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  11:18

« TO: vsem

Kdyz pojedete z kopce a budete chtit brzdit motorem, tak zapnete veskere elektricke spotrebice v aute, varovne blinkry a pod. Alternator vas skvele zbrzdi. Je dobre soucasne zavirat a otvirat okna, pokud je mate na elektriku. Pokud ale budete potrebovat narust vykono, tak zase elektricke spotrebice vypnete, nejlepe vcetne zapalovani, protoze to ma velky odber. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  08:54

« Re: Re:

Taky doporučuju si vypnout stropničku - to je pak odpich !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  23:13

« Re:

Ztlumeni pristroju?! Jo, ma to vliv...pokud jezdite s necim pohanenym jako kdysi prodavane letadelko Komar II, pohon na gumicku :-)za
    12.50,-Kcs :-) Na jedno natazeni doletlo az 25m !!
    P.S.:Alespon neoslnuje
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  23:04

« Bez nadpisu

To s tím ztlumením přístrojů při předjíždění mě upřímě rozesmálo - ale mám pocit, že je dost lidí, který jsou tomu schopni uvěřit.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  20:44

« Re: MLHOVKY

Tak nevim, ale me teda xenony moc nevadej. Pokud ovsem nakej magor nezkousi dalkovy padesat metru prede mnou. Daleko vic me stvou mlhovky v noci, kdyz nejni mlha. S tema integrovanejma nevim, ted v noci nejezdim. Ale zadni mlhovky u Felicie sou fatk svinstvo. To na nas asi pripravili schvalne.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  19:20

ja kdyz hodlam predjizdet a potrebuju vykon, tak na volantu mam potenciometr a tim ztlumim osvetleni palubky a computeru a tim padem mam vetsi vykon na predjizdeni...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  18:59

TO DIM:
    Pravdou je, ze integrovane mlhovky ujdou. Vyhlaska sice mluvi o necem jinem, ale ruku na srdce, kdo ji nekdy neporusi. Zadni mlhovky na Felicii bych nejradsi zakazal, protoze nevim jestli brzdi a sviti mu jen jedna, nebo o co vlastne jde a navic jsou doopravdy neprijemne. Ja treba mam rozsvicene behem dne tlumene, hlavne proto, ze mam cernou metalizu a pokud je to zaprasene, tak je to auto na silnici blbe videt. Zvlast ted na jare, kdyz je slunicko nizko nad obzorem. Ale zase mam je vetsinou sklopeny na nejvetsi zatez (nejvic dolu). Jo a stim vykonem, nemel bych zhasnout i pristroje? Taky berou proud. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  16:42

Tak nevím, Bestiasi, s tím debilkem , rozsvěcují se mi napřed přední a pak zadní......a kolega už má Octávku přes dva roky, a je to taky tak...Ale já se ptám : Když jede Octávka se zapnutými předními "mlhovkami " , podívejte se na ní s chladnou hlavou a pak řekněte : OSLŇUJE ??? Já jsem si to ověřil už mockrát !! Osvětlení je to zvláštní, ale rozhodně to nesvítí do očí tak, že by to mohlo někomu způsobit problém. Ať se ty xenony sklápějí jak chtějí, jsou dle mého názoru mnohem nepříjemnější. Ať si rozumíme úplně : mluvím o předních integrovaných světlech, o ostatních to už určitě netvrdím a zadní by se snad měly zakázat :-))) Zvlášť Felicie a Favority by si je měly zamazat vápnem ....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  16:32

Nevim jestli je to pravda, ale mela by se vyrabet jen v Reichu a ne v MB. V planu jsou snad V6 a pry jeste vetsi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…