Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.04.00  12:43

« Re: To je přece *...

trochu mi to pripomina kretenismus prednich mlhovkaru
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.00  18:09

« To je přece *...

• « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  18:28

« Re: Mlhovky...

To ze sem dal za mlhovky furu penez este neznamena, ze furt musi svitit. To je jako kdybych koupil airbag a kazdou jizdu bych ho chtel vystrelit, protoze stal dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  08:20

To Cokes, Kupca,David: 100% souhlasim, na druhou stranu se musim zastat nekterych ridicu...:Jednou jsem prijizdel do oblasti s mlhou a proti me jelo cca 10 aut a vsechna postupne- pri vyjezdu z mlhy vypla mlhovky a to na stejnym miste...Naopak se mi jiz 2x stalo, ze jsem blikl zadni mlhovkou a ten clovek dal dalkove! (Bylo to na D1 !)Jinak 80% ridicu bliknuti pochopi...Neco bude na tvrzeni:"dal jsem za mlhovky furu penez, tak at sviti"
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  22:39

Matně vzpomínám na vyhlášku, a tam píší za snížené viditenosti (mlhy, hustého děstě).

Zřejmě bude rozdíl mezi deštěm a hustým deštěm... (sníženou viditelnost za deště, způsobenou nedostatečně čistým sklem a nefunkčními stěrači nelze považovat za důvod k rozsvícení mlhovek). Okamžik, kdy oprávněně zapínám za deště mlhovky si představuji asi tak, že jsem vjel do průtrže mračen a viditelnost se velmi podobá viditelnosti za mlhy.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  21:21

To davidz. Pravda, pravda. Ohleduplnost na silnicích velmi chybí. Mlhovky se můžou podle vyhlášky pouštět i za deště, ale já bych to pak taky střílel, protože se to perfektně odráží od silnice a stačí nepozorný pohled a na 10 sec nic nevidím.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  20:55

Faktem je, že ve dne puštěné mlhovky svědčí o inteligenci, ale vem to čert. Když už si je dotyčný koupil a chce si je užít. Já mám mlhovky na autě taky a upřímně řečeno je zapnu tak maximálně 5x do roka a stejně jedu pomalu, protože to zas tak moc nepomůže. Ale co mě maximálně SERE, to jsou ty idioti co je maj puštěný v noci za deště. Ty bych rovnou střílel. Ať se takovej * zkusí postavit před ten svůj zázrak a chvíli do toho čumět. Stejně se od mokré silnice skoro všechno světlo odráží, takže toho není o moc víc vidět, ale ti, co do toho koukaj, si to fakt užijou. To ale normálního čecha nezajímá, protože jsme národ bezohledných dobytků. Silnice jsou toho každodenním názorným příkladem.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  10:28

Tak OCTAVIE jezdi v noci jen s potkavackama. Jak logicke jednani! Ve dne rozsvitit vse a v noci radeji zhasnout. JInak to tu vypada tak, ze 99% lidi je inteligentnich a bez mlhy mlhovky nezapne, jen ta OCTAVIE nam tu kazi prumer.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  17:42

davidzi, na OCTAVII fakt bacha, von má už najeto 10.000 a ví, že teď už UMÍ jezdit, to bez *...

Jo a když oroštuje tatínkových 55 kW na pneumatikách 195/65 R 15 V Bravura se závodním plynem, to je pak teda nářez...

Tuhle jsem ho potkal a mále byl jsem tak oslněn krásou Octavie (víš, ta integrovaná mlhová světla - to má něco do sebe), kterou řídil (no, spíš vedl jak ten vozka), že jsem málem sjel do příkopu. Ono je fakt docela co závidět...

BTW když už jsme u toho integrování a závisti, OCTAVIE, závidíš taky řidičům Caliber, Golfů IV, Audin 100 a A6..., že mají integrovány jak potkávací, tak dálková (přídavná), tak mlhová a tak směrová světla? A dovedeš si to představit, že mají dokonce i pro každé toto světlo extra žárovku (H1 nebo H7)? To je nářez, co? Závidíš, OCTAVIE?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  16:26

JESTLIŽE NĚKDO SVÍTÍ VE DNE BEZ MLHY MLHOVKAMA, TAK NEPATŘÍ NA SILNICI, ALE NA PSYCHIATRII.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  13:43

JESTLI-ŽE NĚKOHO OSLŇUJÍ VE DNE MLHOVKY, NEPATŘÍ NA SILNICI, MĚL BY JÍT K OČNÍMU
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  12:45

Takových si já nevšímám, klidně si pusť dálkové a zadní mlhovky , ve dne mi to nevadí a když tak podřadím a aspoň si s tou FELICII vychutnáš krásu OCTAVIE, Jinak v noci jezdím jen s potkávačkama takže žádné konflikty. Nejepší je ty co nemají integrované bodové mlhovky a závidí ignorovat. Jinak Felicie nic moc.
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  21:09

« Mlhovky...

...ve dne a bez mlhy jsou jenom jedním z obrazů kretenismu tohoto národa. Taky mi to vadí, reaguju jednoduše - když jede proti, dávám dálkový, když jede za mnou, pouštím zadní mlhovky (když mlha, tak mlha, ne?). Felicie je má docela výživný, občas to některý z * i pochopí. Jinak na silnicích je to čím dál horší, mraky *, který se uměj jenom někam cpát a když skočí zelená na semaforu, rozjíždějí se tejden. Zato potom, co je na semaforu už dávno červená, klidně jedou. Další výborná věc - když nemůžu (neumím, nejede mi to, atd...) jet rychleji, tak aspoň ty za mnou blokuju, aby se nedostali přede mně. Když odbočuju vlevo, nenajedu si vlevo aby ostatní mohli jet rovně, zůstanu uprostřed pruhu, ať si debílkové počkaj. Blinkr zásadně nedávám, případně až potom, co jsem odbočil případně zastavil. Spoustu dalších věcí jistě znáte z každodenní zkušenosti. Mám jenom jednu prosbu - nepouštějte ty zmetky, který předjedou kolonu druhým pruhem a na poslední chvíli se cpou zpátky do pruhu. Ve frontě v krámě byste je taky nepustili. Pěkně nárazník na nárázníku, ať tam stojej třeba tejden, *. Potom si to možná rozmyslej.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  06:27

« Re: Zlepšení

Jo a taky dokaze * kdyz ma nekdo obrysovky a mlhovky (predni) a jede v seru a mysli si ze jeste nemusi zapnout ty "velky" svetla, kdyz neni uplna tma.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.00  09:42

« Re: Zlepšení

Taky je dobrý namontovat si alespoň čtyři dodatečný halogenový světla, nejlépe na střechu auta a mít je pořád zapnutý. Špatný taky není odbarvit koncová zadní světla aby svítily bíle a vytvořilo se klamání nepřítele, že couvám, popřípadě jedu v protisměru.
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.00  08:28

« Zlepšení

Přišel jsem, po dlouhém přmýšlení, na to jak si zlepším vizáž auta! A jsem takovej dobrák, že se s váma o to podělím. Chce to jen jedno. Rozsvítit mlhovky a rozsvítit dálkový. Už žádný svícení jen mlhovkama. Nastává nová doba. A jak to auto nádherně vypadá.....
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.00  21:11

« Bez nadpisu

tak sem se vratil ze sluzebni cesty z anglie, za pet dnu jsem videl jen tri trotly jezdit s prednima mlhovkama VZDYCKY to byli asiati coz tam jsou mistni kloboukari a cepicari.

Ale nac to rikam kdyz tu mezinama jsou lidi co jsou schopni prohlasit ze pouzivaj mlhovky protoze to lip vypada :(
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.00  10:18

« Jupiiii!!!!

Trala-la, trala-la mlhovka se zasmala. Pak praskla. Mlhovky zapinam jen kdyz mam v prednich gumach tlak vetsi nez 2,3. Kdyz se nedej boze stane ze mam v levem zadnik kole tlak vetsi nez 2,8 zapinam i zadni. Jinak jezdim po silnici a nekdy i vecerim parek!!!! Jo abych nezapomnel,
    libi se mi symbol prednich a zadnich mlhovek na pristrojovce, to jsou vanoce. Je patek a kdyz uz jsou ty velikonoce slepicka mi snese cokoladove mlhovky. Mnam. Jen aby si nenatrhla prdelku ta mala drubez. Pekny vikend bez mlhy preje vsem CAMPAGNOLO!!! P.S. Kazdy kdo jezdi bezduvodne s mlhovkama je blbej jak Velikonoce!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  10:04

« Re: Proc vlastne ? To Kotik

Presne o tom mluvim, clovek vzdy zustane clovekem, neboli slabym clankem systemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.00  14:49

« Re: mlhovky bez mlhy

S toho se mohla vyvinout dobra bitka.

Ja pouzivam mlhovky jen kdyz je husta mlha, a to se musi jet stejne krokem.
    Nesnasim experty kteri jezdej se spatne serizenymi tlumenymi svetly, ty co
    zapominaj vipnout dalkova, ty kteri jezdi se zadni mlhovkou a samozrejme maniky
    co jedou s frajeriny s pustenejma prednima mlhovkama(bez mlhy).Pak se jeste
    najdou "super sasci" kteri maji serizene mlhovky tak,ze sviti nahoru - tem patri
    nakopat hlava.

Proti jezdeni s tlumen.svet. ve dne nic nenamitam, na betonovich dalnicich a v
    lese je to jen "+" pro besbecnost. Napr. v Polsku je to povinost jezdit s
    tlumenyma.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…