Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

17.08.00  08:56

« To Živel

Živle, teď vážně, pokud máš světla seřízena nahoru, tak když si potřebuješ přisvítit dálkovejma tak ti to musí svítit strašně nahoru.
    Jinak u novejch Octavií si už můžeš pořídit xenony za cca. 20.000,- Kč.
    Všem ostatním: Na našich silnicích vozidla s rozsvícenejma mlhovkama je celkem běžnej jev, dokonce už to mnozí umocnili na jízdu jen s parkovačkama a proto my ostatní jsme konzervativní zabedněnci a v našem státě není přece moderní dodržovat jakakoliv pravidla.
    P.S. Živle, co rozsvítíš až bude mlha? Mlhovky už přeci neplní svou funkci na tebou vylepšeném "tvém" voze?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.00  08:28

« Re: Serou vás mlhovky?

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.00  06:43

No ty jsi mi ale chytrak. Vzdyt tvoje mlhovky nikoho neosvetluji, to ty tak muzes posoudit. A my vsichni, co tu s tebou ztracime cas, jezdime jen ve Feliciich a Favoritech ... Ty jsi tu asi novej ne ? Vlastne s Oktavkou musis na sebe upozornit mlhovkama, tomu rozumim. Jezdi jich hodne a pokud mas jeste treba navic seriovou barvu, musis se lisit. Taky tu byl takovy jeden, ktery je vypinal az kdyz nevidel vice jak 5 m pred sebe. Zajimave, ze taky jezdi s Octavii, ale od taty. On si podobne jako ty mysli, ze je z mlhovkama zajimavy, mozna na to muzes sbalit i nejaky holky, ale pro vsechny ostatni normalni lidi budes jen a jen *...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.00  01:32

Jenom se divím, že se dokážete bavit tak dlouho o takových pičovinách jako mlhovky. Jen si do mě šijte pánové. Pokud vám to dělá radost. Koktavka je super auto a jeho mlhovky nikoho nemůžou oslňovat. Možná ve vašich Faťanech a Filetách. Ale to vy nemůžete posoudit ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.00  16:26

mám na podobný inteligenty docela podobnej názor; možná účinnější probliknutí by se dalo realizovat tím světlem, co má nahoře vpředu každá lepší lokomotiva a co potmě dělá takovej krásnej světelnej kužel (odhaduju to tak na 1200 W).. :-)))) Ale je mi docela líto peněz, abych si to na auto kvůli těmhle mozkům montoval - i když je pravdou, že tyhle mozky určitě potřebujou "trošku prosvítit".
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.00  15:12

No jo, ale pak je problém, že nikdo neocení jeho "xenony", což on přeci potřebuje.

Přeneseně dělá z ostatních lidí blbečky, co si budou mají asi jako myslet, že jeho Koktávka má "xenony" a mají být z toho celý paf.

Proto každého řidiče, co má frajersky zapnuté mlhovky (a nemá ani potkávací) vesele probliknu taky mlhovkami (dávám tím vlastně najevo dvě věci: a) "Zhasni si ty mlhovky"; b) "Děláš ze mně blbečka? Myslíš, že nepoznám, že máš zapnutý mlhovky?"). Počítám, že když to tak bude dělat každý, jednou ho to omrzí.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.00  12:36

ale vždyť Živel má pravdu - jeho ty mlhovky ani potkávačky neoslňujou! A když říká, že nikoho! neoslňujou, tak jezdí po silnici jenom tehdy, když tam není nikdo druhej, třetí, čtvrtej, pátej.... (ledažeby všechna světla v zájmu neoslňování ostatních účastníků silničního provozu a tudíž i zvýšení bezpečnosti vždycky včas než někoho potká zhasnul...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.00  09:20

Živel, som na pochybách - si super ftipálek alebo super pako? Aby som jazdil s maximálne zdvihnutými stretávačkami a zapnutými hmlovkami pre ohúrenie ostatných a pocit, že mám na oktávke xenóny - to chce teda poriadny mozog... Ty si supermozog... Ale aspoň je na MC veselo ;-) btw, podobný ako ty tu brázdi stránky a podobne ohuruje, ale teraz odrovnal na ocinkovom vozítku spojku. PS Ak to bol len joke, tak klobúk dole :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.00  07:20

« Re: Zivle,

Tvoje veta "poridte si vsichni xenony" ,mluvi za vse. Myslis, ze treba u tevho auta je to tak jednoduche ?
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.00  07:18

« Zivle,

No, na tebe jsem tu cekal, abys nam rekl, ze mlhovky nikoho neosvetluji.
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.00  03:11

« co je to hustý déšť?

prosím vás přátelé, nevíte někdo, jak vypadá hustý déšť? je to 17, nebo 21 kapek na 1 metr čtvereční za sekundu? Tohle mi připomíná " množství větší než malé"
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.00  03:07

« Serou vás mlhovky?

No tak si pořiďte všichni xenony a je to. Na vámi kritizované octavce mám světla úplně zvednuté a svítím jen mlhovkama, protože vypadají jako xenony, jsou na podobném principu a hlavně - nikoho neoslňují.Chytráci...
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.00  17:54

« Bez nadpisu

jo taaaak :)))))
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.00  08:41

« Bez nadpisu

Nemoh jezdit, bo se na tatove aute opravovala spojka, ktero zrusil ...
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.00  18:25

« dlouho

se tu neukazal ten s oktavii co tu vychvaloval mlhovky do nebes,

ale hlavne ty oktavkovy integrovany.

Tak teda nevim ale ted mne nak napadlo ze jestli tu chtel zafrajerit s integrovanejma mlhovkama tak to je takova znouzecnost co mel i muj bejvalej MB 190 z roku 1986
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.00  08:48

« Jó mlhovky

Tak včera večer jsem jich zase pár takových potkal. I když u některých takových D..... (potkal jsem asi tři) jsem rád, že mají alespoň ty mlhovky, protože, kdyby je neměli tak by asi jeli jenom na obyrsovky. No ale třeba by si všimli, že "jim to ňák nesvítí". Jeden mi ale udělal opravdovou radost, protože ten měl pro jistotu zapnutou i zadní mlhovku. Hned jak jsem ho na dálnici předjel tak jsem mu také do ksichtu pustil zadní mlhovky, aby z toho také něco měl, ale asi mu to nedošlo. Čau!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.00  16:52

« Re: Hurá, mám mlhovky!

Mlhovky, to je takový to co je většinou pod nárazníkem???
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.00  15:22

« Hurá, mám mlhovky!

Zjistil jsem, že několik lidí co znám jezdí s mlhovkama jen tak. Teď, když o tom tak přemýšlím,
    je mi jasný co mi na nich nesedělo. Jsou jednoduše prostodušejší a zviditelňují se alespoň
    na silnici, když jim to jinde nejde. Budiš jim přáno, ale jinak mi jich je líto.
    (Tak, teď jsem to vytáhnul z archívu a šíjte do mě.)
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.00  10:45

« Policie asi nezna "svoji" vyhlasku

Pouzivat mlhovky za jinych podminek nezli danych vyhlaskou je zakazano, ale jak jsem videl minuly tyden na D1 - ani kopretinky asi vyhlasku neznaji.
    Tmave zeleny VW passat (schvalne, co tam asi delal) si jezdil sem tam, vsechny mlhovky rozsvicene a pritom podminky na jejich pouziti zdaleka nebyly.

Tak nevim, jestli timhle ziskavaji pocit vetsi dulezitosti nebo je to jen vyraz inteligence ridice ... obavam se, za v tomto konkretnim pripade to bude to druhe.

• 00 Reagovat !

foto

09.05.00  12:50

« Bez nadpisu

Zrovna dneska jsem potkala jeden ukázkový případ v protisměru. Boreček měl v řadě pro jistotu hned šest světel a všechny měl rozsvícené. Spodní mlhovky hadra... ty aspoň svítí o stupeň níž...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…