Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.01  23:04

« Postihy vodicov

Osobne si myslim, ze niekoho nakopat alebo zobrat mu vodicak je sice pekne ale asi by im to nepomohlo. Co by pomohlo je taka pekna 5000 korunova pokuta :-) dostat to taky mladenec vo felde 3 - 4 x za mesiac asi by uz nemal ani tie hmlovky. Suhlasim s nazorom, ze neosvetlene vozidlo za sera (ci dokonca za tmy) je nebezpecnejsie ako vysvietene cez den. Je mi jasne, ze na tych skodovkach (ale teraz su to castejsie lady) co niekedy stretnem na ceste nie je mozne zapnut svetla, pretoze svetlo je vlnenie a to by rozvlnilo auto takze prosim vsetkych takychto vodicov aby jazdili za bieleho dna aby to do tej svojej rodnej obce stihli, ved predsa ked idu 60kmh v lavom pruhu tak presne o to sa urcite snazia.
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.01  22:05

« hmlovky vo dne

Páni, problém vodičov svietiacich hmlovkami vtedy ked nie je hmla ste rozobrali podrobne. Ale podstatne nebezpečnejší vodiči sú tí, ktorí aj za zníženej viditelnosti nesvietia vôbec. Títo priamo ohrozujú bezpečnosť cestnej premávky, pretože pri predbiehaní si ich v protismere vôbec nemusite všimnúť respektíve ťažšie odhadnete ich rýchlosť, ktorou sa približujú . Osobne by som takych idiotov nakopal do * a zobral im papiere aspon na rok, aby mali čas o tom premýšlať.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.01  11:09

« "Mlha"

Tak jsem dnes viděl nablýskanou A8 , jak se * Patočkovou asi 130 km/h , xenóny i mlhovky zapnuté...na místě řidiče jakýsi kravaťák. Že ale svítil ! Navrhovatel celozimního celodenního svícení by z něj měl radost...my ostatní nevíme , zda čumět do světel nebo závidět vozidlo :)
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.01  02:48

« Hufnáglovi:

Nazdar, člověče,
    máme spoustu společných názorů, stálo by za to vyměnit sem tam nějaký mail.... Ozvi se na arnef@seznam.cz, budeš-li mít chuť a náladu....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  15:43

« Re: Profil

Cabadaj> Tak se omlouvám za namířené invektiva. Já podezření, že je to bouda měl, ale nemohl jsem si pomoct a napsal jsem, co jsem v té chvíli cítil.
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.01  10:27

U mne by stačilo rýpnout párkrát krumpáčem do hromádky mozkových buněk a vše by bylo jasné.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.01  13:12

« Re: Filcky

Zajímavý by mohl být i Cabadajův psychologický profil.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.01  11:49

« Filcky

Boha lidi to byl jen vtip , filcku nemám a dejžto Pánbůh , abych nebyl nikdy ve své slibné budoucnosti nucen si toto vozidlo z důvodu nemožnosti dosáhnout těch správných příjmů pořizovat ! Ten příspěvek byl proti "filckařům" s mlhovkami. Mimochodem psychologické profily majitelů těchto aut by leckdy stály za úvahu , viz nablýskané modely Sport line... konec jednoho takovéhoˇ"šéfíka" jsem dobře popsal v rubrice "zvířátka".
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  22:49

« Re: Mlhovky

Cabadaj, iMike> Ne že bych měl něco proti Feliciím, ale mlhovky jim svítí proklatě do očí. Když padne mlha hustá, že by se dala krájet, tak prosím sviťte, ale když je čistá noc, tak je to prasárna. Proto se na mě nezlobte, že celou dobu, co pojedete proti mně s rozsvícenýma mlhovkama, Vám budu pálit do očí dálkovýma 2x100W. Užíjte si To! :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  19:51

Akčně jako z akčního filmu?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  19:27

Chlapi, je to paráda. Nebýt Vás tak nemám koho oslňovat , *.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  18:29

Tak to s tebou jenom plne souhlasim.Mam taky felicii a to auto s mlhovkama vypada dosti akcne.Navic kdyz se k tomu pridaji ty spojlery,neni o cem mluvit.Urcite mlhovky zapnout
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.01  14:16

« Mlhovky

Proč se se svými draze připlacenými mlhovkami nepochlubit ? Prosím vás a jak je lépe předvést než celodeením svícením ? Búúú bééé moje filcka néni žááádnej šrot , je Kára !
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.01  11:25

« Re: Palubni pocitac

Hacknout jde prece cokoliv,nejenom W98 :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  15:45

« Re: Palubni pocitac

No nevim, nevim s tym hackovanim. Zkus tam dat w98 pro "vyssi vykon, vetsi spolehlivost a radu novych nastroju na usnadneni prace". Akorat se ti na palubovce kazdou chvili objevi death blue screen.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.01  12:06

« Palubni pocitac

A jak se tedy rika pocitaci (nebo pocitacum) ktery ridej vsechny drobnosti v aute?? Napriklad ABS, cyklovace steracu, vyhodnoceni prikazu "if svitisvetla==TRUE && motorbezi==FALSE zapipej" apod. Jsou to jednoduche pocitace, nebo ne? Slo mi o to, jestli to nekdo umite hacknout. Takze : umite???
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  11:04

« Re: Re:

ruprecht> Toto téma je o blbech co pořád svítí mlhovkama i když není proč, takže klid.

Jinak, s těma bodovkama u Feldy máš naprostou pravdu. Přitom u Octavie svítí projektory dobře a nikoho neoslňují.

DD> Ale jezděj. Jde vidět, že ty nejezdíš, když oni jezdí a my taky jezdíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  10:57

to ruprecht: Policajti by mali castejsie sledovat americke filmy, aby zistili ze tam sa to naozaj tak robi, ze policajti niekomu rozkopu svetla na aute :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  10:06

... jo a naprosto nejlepší experti jsou s obrysovkama + mlhovky, a to i ve tmě. Začíná to jít zase do módy. Policajti by jim ty přední světla měli místo pokuty vykopnout, když je nepotřebujou.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  10:04

« Re:

Už se s těma mlhovkama jděte vycpat. Jejich název ale i účel je odvozen od slova MLHA, tak si s nima sviťte v MLZE. To pochopí snad každý i podprůměrně inteligentní jedinec. Jestli to nechápete nebo děláte, že to nevíte , pak já dělám, že nevím, že se nemá svítit na ostatní dálkovejma. Je to stejně dementní, jenže na hrubý pytel hrubou záplatu. Ně že bych byl vyloženě oslněn, ale koukání do těch vašich bodovek (specielně u Feldy apod.) mě po delší dobu jízdy unavuje. Tak si alespoň přisvítím dálkovejma, abych přes vás viděl ...:)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…