Svítit v noci a ve dne mlhovkama bez mlhy. Proč?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

11.12.00  18:15

« hmmm

s tim automatem se jeste da souhlasit, to jo. Ale zadni mlhovky NE ! No a co s předníma mlhovkama ve dne? Nevadí tak moc jako za šera, stmívání a tmy. To bych zabíjel.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  17:39

« Mlhovkáři, pozor...

...teď mám super světla s čirou optikou, svítí to jako ďas. K tomu ještě halogenový mlhovky, takže si ty svoje radši vypněte. Jinak vám to pustím do ksichtu všechno, až vám vypadnou vočiska. Smrt zasraným mlhovkářům!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  14:33

« Re: Nic nenadelame

Taky je fakt, ze by se policajti mohli posrat z audiny s clovekem z MMF.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  13:45

« Nic nenadelame

S tretim brzdovym svetlem nic nenadelame, donedavna to bylo zakazany a policii potirany, dnes je to bezpecnostni prvek.
    Stat na brzde nebo ne? Tim bych se snad ani nezabejval, proste se snazim to nedelat tem za mnou, ale taky ne vzdy si to uvedomim.
    No a mlhovky- staci si precist vyhlasku.
    Argument-jsem lip videt pri 200km/h, zase VYHLASKA a rychlostni limity. Kdyz uz jedu jako prase, tak at jeste oslnuju - bomba dedukce!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  12:42

« Re: ...

To jsem nevedel, ze tu jezdi tolik automatu. Tipoval jsem tak 0.1%, ale podle stani na krizovatkach tipuju takovych 75 %. Dobra automaty at sviti, ale proc mi musi do obliceje svitit pri stani v doliku na krizovatkach 2 cervene bodovky na zadnim wokne S120 L. K mlhovkam se radsi vyjadrovat nebudu, miluju je, kdyz mi sviti do oci ve dne pri pohledu do zpetneho zrcatka.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  12:15

« Re: ...

Hm, no to je fakticky pekny argument. Nikdo nechce po zensky s automatem, aby kvedlala s pakou. :-) Ale to uz se tu taky proviralo - nejhorsi jsou Octavky, ty by snad nemely na brzdovky ani dostat homologaci. Prvni vec, kterou by mel slusny ridic udelat, je prestriknout je cernym sprejem na brzdovky!
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  11:31

« ...

u minulyho prispevku ma byt "pomalyho rozjezdu".....A jeste k mlhovkam.Nesouhlasim s tim, ze mlhovky oslnuji vic nez obycejna svetla.A pres den uz vubec ne.Jestli nekdo jezdi pres den s mlhovkama, neni to o moc vetsi svitivost nez s potkavackama.Ted o vikendu jsem potkal hodne takovych, co svitili mlhovkama pres den a nemel jsem pocit, ze jsem byl oslnen.Vetsi problem je spis se spatne serizenymi tlumenymi svetly.Priznam se, i ja jsem jednou pres den jezdil s pustenymi mlhovkami(no bylo to brzo rano, to byla jeste tma a pak i za svetla) a k tomu jsem mel pusteny Xenony, videl jsem krasne a nikdo na me za celou dobu nebliknul, takze myslim, ze to nebylo tak zly.A ano, jezdil s nimi proto, ze to dobre vypadalo(Audi A8 s Xenonama a mlhovkama vypada fakt dobre) a taky proto, abych byl perfektne videt.S takovym autem jsem pomalu rozhodne nejezdil a nechtel jsem byt pri rychlostech pres 200km/h prehlidnut.Presto se nasli ridici, kteri mne prehlidli(to uz je ale o necem jinem).Protoze uz jsem proti autum s takto rozsvicenymi svetly taky jel, nesouhlasim s tim, ze dochazi k oslnovani ridici, kdyz ma nekdo pusteny mlhovky pres den.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  11:19

« Re: v kolone:to mfilip

Nekdy je sice neprijemny, kdyz ti nekdo sviti brzdovkama do oci(hlavne vecer), ale ridil jsi uz nekdy auto s automatickou prevodovkou?Tam musis stat na brzde porad.Nemuzes chtit po lidech s touhle prevodovkou, aby porad kvedlali pakou na neutral, zatahovali rucni brzdu a zase zpatky pri malym rozjedu.U manualu to jde rychleji, ale automatika na takovyhle kvedlani neni delana(treba v Audi A8).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  11:05

« Re: v kolone

tak to je nesvar. Kolik lidi nadava na pred nim stojiciho, ze mu sviti cervenym do ksichtu a sam stoji na brzde ... Myslite si, ze na to treba instruktori v autoskolach upozornuji ?
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  08:48

« v kolone

a co treba v mlze a v kolone, ve meste kdyz stojite za autama a vsichni sviti mlhovkama i kdyz zase takova mlha neni. a nekdo u toho jeste stoji na brzde. co si vsichni mysli, ze kdyz budou svitit mlhovkama, tak budou velci mocni evropani? nesmysl...
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  08:47

« svitit

tak co rikate na novy zakon? bude se to vic hlidat. budou se pokutovat ti co nesviti i ti co sviti prilis s mlhovkama?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  14:44

« Re: Nikdo nereaguje?

no mne uz debata mne to vadi nebo mne je to jedno at se poserou.... zacina nudit. Kazdopadne patrim do prvni skupiny takze mi o vadi a pro jistotu jsem auto doplnil o mlhovky - zub za zub
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.00  20:22

« Nikdo nereaguje?

Minulych ctrnact dni jsem ve dne v noci jezdil se zapnutymi mlhovkami a parkovackami. Duvod bych jednoduchy. Zacalo mi zatekat do reflektoru v zaruce, praskla mi leva vnejsi potkavacka a chtel jsem to hodit na prodejce vcetne zarovky. Cekal bych, ze si spousta ridicu bude stezovat, ale neblikl na mne ani jediny. Nakonec jsem si nenasel cas zajet do servicu [zaruka mi konci az v prosinci] a zarovku H7 vymenil. Byl jsem opravdu prekvapen, ze se ridici tvari, ze jim to nevadi. BTW: Jde o Astru G. P.S. Naopak vcera v noci jsem jel po dalnici na MB 200 m pres starym pasatem s nemeckou znackou s rozvicenyma mlhovkama a potkavackama a s chuti bych mu rozslapl oblicej. Nepomahalo ani stridave zapinani a vypinani zadni mlhovky...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.00  11:18

« Re:

Ja bych si dovolil protestovat -- nejses nahodou dislektik, nebo nejakej jinej dis? Nemuzes si proboha po sobe precist ty prispevky nez to odesles? Ja bejt tou klavesnici tak te ty prsty sezeru...

Ze se vubec rozciluju -- perly svinim.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  22:39

« Bez nadpisu

Mnozí budou namítat ale kupte si Auto Tip číslo 17 ///srpen 2000 je to tak !!!
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  22:37

« Bez nadpisu

Kdo si koupil Auto tip tak tam byly testy 100 aut a jejich světel a Ví že park+mlhovka je u Octavie vlastně Xenon se slabší výbojkou Jelikož to je odvozené od Fiat Punto který má to samé jako Octavie ale místo pod sklem kde má OctaVIE H3 má H7!! který má stejný efekt jako xenon a to i barvu je to dané tím že Octavie i Punto mají jestli jste si všimli na pravo takovou jako kdyby skleněnou lupu a to je Ono je rozdíl jen v tom že je tam H3 a H7
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  22:27

« Bez nadpisu

To jse mi stalo taky Nějaký frajer když jsem čekal na silnici tak mě objel přes chodník a jak se nakonci otočil tak zajel na chodník přede mě a vypl světla krom jeho EXCELENTNÍCH PARKOVAČEK smazřejmně modrých!! No inu myslí si že to vypadá efektně ALE MŮJ NÁZOR JE!!! že modré parkovačky vypadají DOST vyblutě !! hlavně v noci jako tehdy !!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.00  12:20

« Re: mfilip - travexr

zadny strachy.... ted jsem jel takovej malej poskok po Praze a zase jsem potkal dva ortodoxni mlhovkare..(prece jenom dnes sviti slunce trochu moc...)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.00  12:15

uff, uz jsem mel strach, ze mne nekdo nepochopil.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.00  09:42

ja jsem ale prase, napsat prYspevek..... stydim se
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…