Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
« COC
Chlapi neviete ako je to so zhananim COC na alfy 164 ci vobec sa da na taketo alfy zohnat COC a ak ano na ake roky vyroby pripadne ake motory rad by som si doviest 164 (motor este neviem ale favoritom je Q4) bez COC mi ju nedovolia prihlasit a taketo po slovensku nejazdia. Momentalne jazdim 164 2.5 TD -
« Re: Re: Re: AR 156 1.9 JTD 85 kW combi
No asi to nechat nekomu zkusenejsimu, jak pise Richie.
Ja to udelam tak, ze nejdriv vymontuju ramena z auta, proverim cep (jestli nema vuli, mozna sundam i prachovku jestli to pujde a mrknu, jestli neni vyrezlej) a pak teprve koupim bud silentbloky nebo cela nova ramena. -
« Re: AR 156 1.9 JTD 85 kW combi
Projdi si diskuzi ARC, resilo se to tam mockrat. Silentbloky by mely jit vymenit na hornim i spodnim ramenu. Maji je napr. v Autokelly. Zrovna se chystam, ze je tam koupim a pustim se do vymeny. Nicmene bez lisu je to pry dost blba prace... A jeste zkontroluj, jestli mas v poradku cepy, jinak se meni cele rameno. -
« Re: Re: LPG predsudky
Tak to mas dobry, me prezouvani na motokaru jeste ceka - gumy budu mit pristi tyden...
S tim LPG si myslim, ze jedinej skutecnej problem je v tech zaklepavajicich (a nasledne podpalujicich) se ventilech. Zrejme dost zalezi na materialu sedel, protoze u nekterych aut tento problem vubec neni, u jinych zase urcite je (nemam ted na mysli Schade 1xx), akorat se o nem moc nemluvi. Nevim, do ktere skupiny patri Alfa, ale treba kamos s tim ma problemy u Lancie Dedry. Ted dava Flashlube, tak jsem zvedav, jestli se to zlepsi... -
"-- skrytý --" 06.04.06 15:53
« Re: LPG predsudky
dnes jsem byl prezouvat kola (letni motokara :-) a kluk co to delal se ptal jak mi odchazeji svicky s tim plynem, pry se to kvuli tomu vubec nedoporucuje. ja zatim nevim, sice jsem menil, ale nevim kolik na nich bylo najeto a stavajici jsou zatim ok. -
« LPG predsudky
Co mate proti LPG? Pokud by to byly pripominky ohledne spolehlivosti, problemu se zaklepavanim ventilu, atd. tak to pochopim. Ale vykonove je to urcite lepsi volba nez treba JTD! Sekvecni vstrik plynu ma temer stejny vykon jako benzin a naklady na km jsou neoddiskutovatelne. -
"-- skrytý --" 06.04.06 00:56
« Re: 156
tady se o lpg moc nezminuj :-) mam 2.0ts na lpg sekvencni vstrik. oproti benzinu je samo poznat trochu mensi vykon, ale asi tak ze kdyz do toho sedne nekdo druhy tak to nepozna. problem byl kdyz jsem mel v haji svicky, na benzin ok ale na plyn to pri plnem plynu stavkovalo, typicky pri predjizdeni. ted uz ok. nejake strileni atd neznam. je to zastavba do noveho auta, uz ve dvou servisech nepoznali ze je to na lpg i kdyz se hrabali v motorovem prostoru :-) spotrebu nevim, dlouho jsem jezdil se jednim vadnym cidlem takze motor nejel optimalne a sledovat spotrebu by bylo nefer :-) ale urcite o neco vetsi nez benzin (i kdyz u tohoto systemu by to mel byt rozdil maly- udava se tak litr). plyn jsem puvodne nechtel, ale po tomhle uz z toho strach nemam. asi nejvic vadi nadrz v kufru, a mozna vic ta hmotnost nez velikost. -
« 156
Zdarec chlapy, potřeboval bych poradit,měl jsem nabídku na 156 1.8 na lpg, byl to rok 98 v plné palbě za 135 000,- Bylo to z německa, Mate nekdo skušenosti se 156 na lpg??
Vubec tady ty auta neznam, tak nevím jake jsou naklady na nahradni dily a poruchovost,jaka je spolehlivost a spokojenost uzivatele??,Díky za odpovedi