Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  10:59

« To Peter1

taky mam praskle sklicko na mlhovce...kdyb jsi sehanl nejaky dobry zdroj,tak dej vedet :)
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.06  10:56

« Alfa

Mam prasknute sklicko na hmlovke na 156 SW neviete kde by sa dalo zohnat a za kolko
    Dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.06  12:11

« Bez nadpisu

jo jeste jednu vec....uz jsem to tady psal...brumlal mi intercooler....tak jsme ho vyndali ven a na boku mel diru velikosti petikoruny....diru jsme zalepili a nasledne vyzkouseli tlakem 8 atmosfer jestli drzi....nikde neutikal....zamontovali jsme ho zpet a stale brumla....netusite nekdo cim by to mohly byt.....jeden kolega kamosovi rikal ze je mozny je se jedna z prepazek uvolnila a vzduch uz nechodi presne tudy kudy ma ale jde vic naprimo a tak to brumla...
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.06  12:04

« Bez nadpisu

mam otazecku ...koukal jsem na to oznaceni te vahy vzduchu co tam mam...je tam BOSCH02810021990 a na netu jsem nasel jeste jednu ktera ma oznaceni BOSCH0280218019 ...volal jsem do Bosche a tammi rekli ze je to asi jedno kterou tam dam...ze jsou obe pro ALfu 2.4 jtd z 97 ....jaky na to mate nazor? nevit nekdo jaka tam ma byt z vyroby?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.06  13:22

« Re:

Kdyz ji znicis, tak to sem dej vedet. At si muzu najit nahradni plan na ty Podebrady... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.06  12:36

« Bez nadpisu

no zkusim to....jen doufam ze to neznicim...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.06  12:17

« Re:

Otazka prave je, jestli ti neco reknou. Ja mam pocit, ze kdyz to jen staticky pripojis a koukas na seznam zavad, tak se vaha vzduchu ukazat nemusi... Aby si nejancil co s tim je a ono to stejne bylo tou vahou... Ja bych to urcite zkusil vycistit, pak musi bejt nejakej rozdil poznat. Nestoji to nic a kdyz budes opatrnej, tak ji ani neublizis... Ty ceny novejch sou ted dobry, ale pred par rokama byla jen Bosch za 11 litru. 8-s :?
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.06  11:38

« Bez nadpisu

dik...juknu na to jestli je nejak zasvinena nebo neco....za 2450 kc muzu mit novou...ne teda BOSCH a le nejakou nahrazku... z auto.klucka.cz ...tam maj toho bosche za 5600...ale myslim ze bude stacit za 2450 :-) jen nevim jestli to mam vubec rozdelavat dokud nezajedu na tu diagnostiku....nejspis pockam co mi reknou na diagnostice a pak se uvidi...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.06  11:23

« Re:

Ta vaha vzduchu to byt muze. Vic ti rekne diagnostika, ale opravdu diagnostika. Jestli ta vaha ukazuje bludy, tak pouhy pripojeni a precteni z chybovyho registru stacit nebude.
    Ted ji nekdo nabizi na Alfa klubu za 2300,- novou. Ja se na ni taky chystam, i kdyz ted sem spokojenej. Zkus mu zavolat odkud je a kdyz by to nebylo pres celou republiku, tak tam zajed a zkus ji vymenit. Kdyz to pomuze, das mu 2300 a hura domu. Nebo ji zkus vycistit, muze to pomoct, nebo ji pri neopatrny manipulaci zkurvis uplne a stejne budes muset koupit novou... Postup cisteni u 2.0 16V TS mam na webu, na 2.4 JTD by mela byt stejna. Kazdopadne kdyz to pomuze, vis na cem ses.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.06  10:32

« Re:

pamatuju si na diagnostiku na Felicii s novou tvari .. 60Kc .. a technik nad tim mavnul rukou ... :P
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.06  08:23

« Bez nadpisu

tak asi pojedu na diagnostiku do Nachoda....tam ve FIATU stoji diagnostika do 500kc ...v Hradci Kralove ve Fiatu stoji 1150+prace...krasa...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.06  20:33

« Re: pomoc :(

a co to takhle zavest na diagnostiku ... dedru jsi asi mohl zaplatovat .. tady budes hledat a vztekat se a pritom staci vysolit par stovek a hned bues vedet, co s tim je ... pokud budes setrit ... nakonec propalis mnohem vic .. jo .. prudky pokles ma za nasledej vetsinou spatne cidlo vahy vzduchu ... ale trebas to nebude ono . vymenis to a bum . zbytecna investice .. kazdopadne .. urcite ho majitel neprodaval, kdyz by bylo OK, ne? ;-) na to je potreba pamatovat
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.06  19:49

« pomoc :(

uz se asi pujdu objesit :(
    nedelam si srandu...uz fakt nemuzu..co jsem komu udelal ze se mi auto porad sere....diru na intercooleru zalepil a uz na 100% nikde neuchazi...prepazka v nem zrejme taky nerachta ,ale brumlavej zvuk se ozyva stale....!!!!!!!!!!!!! svody a sani je take v poradku.....ale co je nejhorsi ze vykonove "diry" tam jsou stale....proste to zacne vyborne zrychlovat a kdyz se to dostane do 3500-4500 tak tam to uplne ztraci vykon....pokazde jinde....jako kdyby jste lehce pousteli plyn.....nevite cim to muze byt?.....rikal neco o vaze vzduchu....myslite ze bo to mohlo todle delat ? pprosim pomozte....ja uz nemam silu porad neco shanet a opravovat...to jsem si mohl nechat dedru
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.06  15:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AR 156 SW

Vdaka za radu zajtra to rozoberiem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  15:21

« Re: Re: Re: Re: Re: AR 156 SW

Kdyz oddelas plastovy kryt u zamku dostanes se na machanizmus otevirani patych dveri, je tam elektromagnet, ktery je propojen tahlem k zamku. Vetsinou byva ulomeno prave to propojeni (plastova spojka) mezi elektromagnetem a tahlem. Bez rozdelavani to muzes zkontrolovat tak, ze zmacknes ovladac na klici a jestli uslysis odskocit elektromagnet, jedna se o prasklou plastovou spojku.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.06  08:54

« Re: Re: Re: Re: AR 156 SW

Ide mi o ten mechanizmus tam keby sa dal odfotit lebo potrebujem zistit preco mi to nefunguje.
    Alebo by stacilo napisat na akom principe to funguje
    Dakujem
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.06  23:01

« Re: Re: Re: AR 156 SW

156 SW 3/2000 před faceliftem a na klíči 2 tlačítka. Zadní dveře odskakují. Takže to má ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.06  20:11

« Peter1

Já mám r.v. 97-2001, kde byl dálkový klíč červený jen na otevření dveří, ale od 2001-facelift + facelift , měl černé klíče s vystřelovací planžetou klíče a měl i tlačítko na kufr. Kámoš má 2002 Sportwagon, tak se zítra zeptám.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.06  18:45

« Re: Re: AR 156 SW

No ja mam na kluci dve tlacitka
    1. central a 2. zadny kufor
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.06  18:05

« Re: Re: AR 156 SW

Mno ja myslim ze 156 nema otvirani kufru na klic
    dyk je to ciste mechanicky...
    Cudlem a klicem to ma 147
    Teda nevim jak 156 po faceliftu, ale pred to urcite nejde
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…