Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
« prosba ma vychodoceske alfisty
mam velkou prosbu...shnaim nekoho kdo ma AR 156 2.4 JTD 100 kw a ma orignalni prevodovku a nema auto nachipovany....chtel bych totiz vyzkouset jak auto jede...hcci menit prevodovku a chtel bych zjistit jak to pojede s original prevodovkou.....naftu samozrejme zaplatim....nekdo nejlepe z HK -
"-- skrytý --" 05.10.06 08:10
« Bez nadpisu
Nazdar Magic! Takze ak som to spravne pochopil, tak na 155 je premenlivo casovana vacka a ten snimac tam sluzi na zistenie jej polohy? Vies niesom ziadny odbornik na problematiku motorov, len by ma zaujimalo, co vsetko sa deje v motore pri zoslapnuti plynu. Zatial mam vsetky informacie o alfach jedine z tohoto fora a od teba. -
"-- skrytý --" 04.10.06 16:15
« Bez nadpisu
V současný době není v nabídce žádný quattro s výjimkou nbenzinový 159 Q4/260 koní. Možná by se v doprodeji dala sehnat 156 ve verzi Sprtwagon s permanentním 4x4 s jedním samosvorem, motorem 1.9 JTDm/150 koní a vynikajícíma čtyřpístkovýma brzdama Brembo. Není to žádný závoďák, ale žít se s tím asi dá. V nabídce byl i Crosswagon s tímtéž motorem, ale byl o dost těžší, takže se dá označit za lenocha. -
« Bez nadpisu
Tak, a neobislo to ani mna...Vcera mi vykradli auto..."Nastastie" zobrali len autoradio...teda ho nechutne vypacili a dodrbali plasty dookola...Neviem naco je niekomu autoradio bez predneho panelu, pretoze ten si vzdy beriem domov...A stalo sa to za bieleho dna, ked som bol v robote...A tiez by ma zaujimalo ako ho otvorili, pretoze dotycny zjavne nemal problem otvorit central bez toho aby rozbil okno...
Takym zivlom by som dal verejne odtat ruku od pleca tupou sekerou >:-[]
Da sa nejak predist tu v Prahe pred takouto kradezou?...