Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.07  14:07

« Bez nadpisu

magic: Super!Z těch schémat jsem nadšenej, dlouho jsem něco takového hledal...bezvadná práce.
    Docela rád bych ještě sehnal schema Viscomaticu z 164Q4(to už sme jednou řešili, ale nedobrali sme se toho jak je to s tou pumpou ke spojce) a z Integrale. Jak se přesně liší konstrukční uspořádání. Klidně bych to i s nějakými podklady nakreslil, tak jak to tam máš k fergusonu...
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.07  13:21

« to magic

to magic:
    pekny clanek....
    to all:
    mrknet na www.cuoresportivo.net
    rozjeli jsme web :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.07  13:13

« Bez nadpisu

Ne, ne, moje je ta sříbrná dole (dnešní update s naměřenými hodnotami). Tahle je opravdu od Pfeifera, který dělá jen zajímavý auta.
    Ostřik intercooleru skončil zřejmě proto, že od r. 1994 skončila AR 155 GTA v šampionátu C.I.V.T. a pro sériový to bylo úplně jedno. Smysl to má až při vyšších objemech vzduchu a vyšším výkonu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.07  16:49

« Re: Re:

To je bazar v Bolzane. Tato Q4 tam bola na predaj asi pred rokom. V tedy mi ju odporucal Magic. Inak velmi pekny clanok napisal.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.07  15:35

« Bez nadpisu

Magic: skusal som ti poslat mail na adresu pod ktorou si registrovany na tomto fore. Dosiel ti ten mail?
    Preco prestala ta alfa s tym ostrekovanim vodnou hmlou?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.07  10:14

« Re:

Tak to je slusny parkoviste. Vpravo od ty Q4 stoji Impreza a vepredu stoji Lancer Evo... :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.07  07:47

« Bez nadpisu

Magic: Jo, hezky stranky!!! Ta cervena, vedle te imrezy je tvoje?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.07  07:44

« Bez nadpisu

Magic: Dik. Ja som to myslel skor tak, ze by si mi dal tip na nejaky konkretny model, ktory stoji kdesi v taliansku... Ja poznam mobile.de a autoscout24. Verim, ze toho existuje daleko viac. Kamarat, ktory by mi mal nieco doviest, ide vo stvrtok do nemecka a v stredu dalsi tyzden do talianska, chcel by aby som mu do stvrtka nieco navrhol, co by mohol doviest. V prvom rade mi ide o auto na nahradne diely, ale potesim sa, keby bola ta alfa v dobrom stave a mohol som ju postavit na papiere, co by sa mi mozno viac oplatilo, ako opravovat tu alfu, ktoru mam.
    Zatial dik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  21:43

« Bez nadpisu

155 2,0: dovoz do ČR není problém, ale o dovozu do SR nevím vůbec nic, takže nevím, jestli ti můžu být něco platný. Pokud ano, klidně zavolej nebo napiš. Za 1000 Euro jich seženeš mraky, takže to není problém. Přemýšlím, jestli si tam nesjedu pro iMaca, mají je o dobrou 1/3 levněji než u nás.
    jo, jinak jsem byl v sobotu odpo za slaměnýho vdovce, tak jsem alespoň něco prsknul na www.quadrifoglio.wz.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  15:09

« Bez nadpisu

HAROUS: mam ju aj na internete, este pred tym nez rupol motor, som ju chcel predat. S tym zapalenim to asi budem musiet pozmenit, pretoze sa to nestalo pocas beznej prevadzky, ale rozbitim olejovej vane a naslednym unikom oleja, napriek tomu sa pokracovalo v jazde. Cize tento pripad by som nazval ako "nie typicky pre alfu a jej choroby".
    Kazdopadne by som to este raz skusil s tym druhym motorom, ktory sa mi dufam podari zohnat, este radsej celu alfu. Myslim ze za tych 1000 euro by to slo. Nemam vsak takmer ziadne skusenosti s dovozom a tak si neviem rady.
    Inac alfa je na www.autobazar.eu, to je ta za 95.000 Sk. To este ale bola v relativne dobrom stave......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  13:59

« Re:

O-ou... :'-(
    Nez to zapalis, tak dej vedet. Mozna by se mi hodili nejaky blbosti... ;-)
    Jinak ano - prodavam, ale doufam ze za vic nez 1000 ecek... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.07  13:51

« Bez nadpisu

co vim tak HAROUS prodava svou 155 2.0 TS..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  12:04

« Bez nadpisu

Tak to je nadherne, ze je to tu 3-krat. A hned je forum o alfach na prvom mieste.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  12:03

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  12:00

« Bez nadpisu

Takze moj motor na alfe to uz ma tiz za sebou. Nie vsak preto, zeby som na nom neukontroloval olej, ale preto, ze priatelka rozbila vanu a nejako nedokazala pochopit, ze motor bez oleja nedokaze bezat.
    Aj napriek tomu, ze som chcel nejake ine auto, pravdepodobne budem msiet obhliadnut sa znova po nejakej 155, samozrejme s dobrym motorom, v tom lepsom pripade by som ju postavil zasa na papiere, ak by to slo....
    Magic: prosim ta, ak budes mat cas, skus dohodit nejakeho tipa. Ja som cosi nasiel na autoscoute v taliansku za 1000 euro. 2,0 16V, 144.000km, siva metaliza. Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.07  19:30

« Re:

neni, ja mel sportovni podvozek uz od te doby, co jsem to kupil ...
    brzdy jsou vsechny kotoucove
    variator jak casto odchazi? to nevim, ja mel 90tkm a uz se ozyval 2sek. po nastartovani, pak byl klid (je to jako diesel) a stoji cca 5000,-
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.07  17:48

« Bez nadpisu

hgt: ako casto odchadza variator? Co stoji taky variator do puntasa? A co podvozok, nieje slaby na ten motor? Brzdy....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.07  11:24

« Re:

no, punto hgt jsem mel a bomba!
    jen variator odchazi, jinak nic
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.07  10:59

« Bez nadpisu

Magic: a co vravis na fiat punto HGT?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.07  08:18

« Bez nadpisu

Magic: ze DIK som zabudol
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…