Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 05.04.07 13:13
« Bez nadpisu
Ne, ne, moje je ta sříbrná dole (dnešní update s naměřenými hodnotami). Tahle je opravdu od Pfeifera, který dělá jen zajímavý auta.
Ostřik intercooleru skončil zřejmě proto, že od r. 1994 skončila AR 155 GTA v šampionátu C.I.V.T. a pro sériový to bylo úplně jedno. Smysl to má až při vyšších objemech vzduchu a vyšším výkonu. -
"-- skrytý --" 03.04.07 07:44
« Bez nadpisu
Magic: Dik. Ja som to myslel skor tak, ze by si mi dal tip na nejaky konkretny model, ktory stoji kdesi v taliansku... Ja poznam mobile.de a autoscout24. Verim, ze toho existuje daleko viac. Kamarat, ktory by mi mal nieco doviest, ide vo stvrtok do nemecka a v stredu dalsi tyzden do talianska, chcel by aby som mu do stvrtka nieco navrhol, co by mohol doviest. V prvom rade mi ide o auto na nahradne diely, ale potesim sa, keby bola ta alfa v dobrom stave a mohol som ju postavit na papiere, co by sa mi mozno viac oplatilo, ako opravovat tu alfu, ktoru mam.
Zatial dik. -
"-- skrytý --" 02.04.07 21:43
« Bez nadpisu
155 2,0: dovoz do ČR není problém, ale o dovozu do SR nevím vůbec nic, takže nevím, jestli ti můžu být něco platný. Pokud ano, klidně zavolej nebo napiš. Za 1000 Euro jich seženeš mraky, takže to není problém. Přemýšlím, jestli si tam nesjedu pro iMaca, mají je o dobrou 1/3 levněji než u nás.
jo, jinak jsem byl v sobotu odpo za slaměnýho vdovce, tak jsem alespoň něco prsknul na www.quadrifoglio.wz.cz -
"-- skrytý --" 02.04.07 15:09
« Bez nadpisu
HAROUS: mam ju aj na internete, este pred tym nez rupol motor, som ju chcel predat. S tym zapalenim to asi budem musiet pozmenit, pretoze sa to nestalo pocas beznej prevadzky, ale rozbitim olejovej vane a naslednym unikom oleja, napriek tomu sa pokracovalo v jazde. Cize tento pripad by som nazval ako "nie typicky pre alfu a jej choroby".
Kazdopadne by som to este raz skusil s tym druhym motorom, ktory sa mi dufam podari zohnat, este radsej celu alfu. Myslim ze za tych 1000 euro by to slo. Nemam vsak takmer ziadne skusenosti s dovozom a tak si neviem rady.
Inac alfa je na www.autobazar.eu, to je ta za 95.000 Sk. To este ale bola v relativne dobrom stave...... -
"-- skrytý --" 02.04.07 12:00
« Bez nadpisu
Takze moj motor na alfe to uz ma tiz za sebou. Nie vsak preto, zeby som na nom neukontroloval olej, ale preto, ze priatelka rozbila vanu a nejako nedokazala pochopit, ze motor bez oleja nedokaze bezat.
Aj napriek tomu, ze som chcel nejake ine auto, pravdepodobne budem msiet obhliadnut sa znova po nejakej 155, samozrejme s dobrym motorom, v tom lepsom pripade by som ju postavil zasa na papiere, ak by to slo....
Magic: prosim ta, ak budes mat cas, skus dohodit nejakeho tipa. Ja som cosi nasiel na autoscoute v taliansku za 1000 euro. 2,0 16V, 144.000km, siva metaliza. Dik
Docela rád bych ještě sehnal schema Viscomaticu z 164Q4(to už sme jednou řešili, ale nedobrali sme se toho jak je to s tou pumpou ke spojce) a z Integrale. Jak se přesně liší konstrukční uspořádání. Klidně bych to i s nějakými podklady nakreslil, tak jak to tam máš k fergusonu...