Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
« Bez nadpisu
no tak ten tvuj dotaz jsem teda nepochopil...jak by v nadobce mohly byt vsechna kapalina...asi jsi to blbe napsal....kapalinu nemusis menit uplne...nech si zmerit na kolik stupnu ji mas naredenou a podle toho pak dolejes nemrznouci smes....samozrejme budes muset pak nejakou asi upustit(pokud ti ji tam mraky nechybi :-) )....nechal bych to na nekom kdo tomu trosku rozumi ,protoze stejne asi doma nemas ten merak (hustomer myslim)....s destilovanou vodou by jsio pri prvnim mrazu dojezdil...a musel by jsi cekat na jaro :) -
« Bez nadpisu
v 156-ke 1.8 TS je nadobka s chladiacou kvapalinou...idu z nej 2 hadice...jedna zhora a jedna zdola....ked odmontujem tu hrubsiu co ide smerom dole a vytecie cely obsah co je v nadobke tak sa pytam....Je to cely obsah chladiacej kvapaliny v chladiacej sustave???...alebo to treba vypustit niekde zospodu...ha? A kolko tam ide litrov chladiacej zmesy...Musim na zimu vymenit lebo tam mam len destilovanu vodu...A rovno mi aj povedzte nejaky rozumny autoservis tuna v Prahe kde mi vymenia komplet gumy za rozumnu cenu...Lebo "užovka" tu pisala ze v prahe ma autoservis a komplet vymena za 400,- Kc ale ze uz neberie novych zakaznikov lebo ma uz vela. -
« Bez nadpisu
neda mi nezareagovat na tuto politicku temu :-!
huml76-WTC malo nosniky cisto ocelove a nie zelezobetonove-keby boli zelezobetonove WTC by skor nepadlo ako padlo
Videl si niekedy spadnute lietadlo na zemi?...lietadlo je len sendvicova stavba a ked sa zruti tak sa takmer cele rozbije na male kusky...takze by som sa necudoval keby z tych ludi a toho lietadla zostala len mizerna kopka popola -
« Bez nadpisu
no nech si zmerit vodu v chladici ...do kolika je stupnu....me se v zime udelal v trubkych rosol a malem jsem to uvaril.....taky si dej do ostrikovacu zimni ostrikovaci smes....taky doporucuju namazat tesneni dveri aby ses do auta v zime dostal....pripadne si dobij baterku a priprav si skrabku na led :) -
Ted 23.10.06 14:41
« Bez nadpisu
to magic: diky, radsi jsem toho nechal, kdyz jsem videl tu reakci hgt...
ten dokument doporucuju... behem 9/11 bylo dosazeno nekolika historickych prvenstvi... poprve v historii se zritili zelezobetonove budovy diky pozaru a to hned 3x, poprve v historii se po nehode na pevnine nenasly cerne skrinky letadel ac existuji svedci z rad hasicu, ze ano. poprve v historii se vyparila dve letadla a obeti ackoli teplota dosazitelna horenim paliva ani nemuze dosahnout teploty tani slitin titanu v motorech. ale to samozrejme nejsou pro nekoho dukazy.... skoda, ze uz tomu pry veri i 60% amiku... a ten medialni narez je prezentovan samozrejme ze strany vlady... v tom dokumentu je par ukazek a stejni panove moderatori byli nasazeni i na minuteman projekt... take ke sledovani na youtube... to si pak udelate predstavu o svobode slova v USA a medialni masazi, ktery jsou vsichni podrobeni...
protestujici studenti jsou oznacovani za rubbish a garbage... to bysme si jeste mohli pamatovat z nedavne minulosti, ale v USA se to deje nyni...
a ze nas bushova particka zatahla do potencialniho fatalniho celosvetovyho konfliktu je bohuzel taky skutecnost.
a kdyz si predstavim, jak to musi videt arabskej svet...
je to hnus a plody teto zaslepenosti budeme sklizet po desetileti... -
"-- skrytý --" 23.10.06 09:55
« Re: Re:
hgt: je asi nemístné sem míchat politiku, ale pokud to už začalo, tak se domnívám, že nemáš pravdu. I když jsem zmiňovaný dokument neviděl, celkem podrobně jsem studoval všechny analýzy, které dokazovaly, že činy spáchané 11. září 2001 na U.S.A. byly vedeny CIA.
Nechci zde polemizovat o technických detailech jako "jak protáhnout B 757 dírkou průměru 5 m aby z něho nic nezbylo, atd.". To je nepodstatné.
Jako mnohem podstatnější vidím fakt, že celá Al-Kaídá není ničím jiným, než dítětem CIA a SIS (Pákistánská tajná služba). Že tito lidé byli funadamentalisticky vedeni v boji proti Sovětům, že v nich byl úmyslně pěstován náboženský fanatismus za dob studené války. Byla to SIS, která úmyslně nesmyslně vysvětlovala Korán a zejména jeho část o Džihádu. Porobnosti k této problematice najdeš na fakultě islamistiky UK. Že to byla SIS, která jim na pole zavlekla opium a řídila jeho obchod do asijských zemí SSSR, a že to jsou U.S.A., které nyní kromě zametání stop ždímají zmíněné "teroristické" země ekonomicky po všech stránkách.
Divadlo, které předvádí Bushova administrativa je hnus k poblití a jestli ta letadla na WTC poslala CIA, SIS nebo Al-Kaídá je naprosto nepodstatný technický detail. CIA o tom věděla, věděli o tom spekulanti na americké burze, věděli o tom všichni zaměstnanci všech Izraelských firem ve WTC působících a věděl o tom i Bush sám. Nezabránit zlu je totéž, jako jej šířit.
Myslím si, že kdyby po 11. září 2001 nešly události americké vlády v tom sledu, jak šly, nikdy by podobné dokumenty nevznikly. Nikoho by totiž nenapadlo, že tím, kdo nejvíc těží ze spáchání těchto hrůzných činů je právě Bílý dům.
ale opravdu si myslím, že je lépe se tomu složitému a pro slušného člověka asi nepochopitelnému tématu v diskusi o autech raději vyhnout. Je to opravdu na zblití. -
"-- skrytý --" 19.10.06 23:00
« Re:
ty vogo, zas jeden protiamericky zalozeny clovek, co skoci po prvni kachne ..
abych odpovedel na tvou otazku: jo videl, videl jsem toho mnoho a troufam si tvrdit, jelikoz se pohybuji v medialnim prostredi, cemu verit a cemu ne.
myslim si, ze je nejvyssi cas zavadet na skolach medialni vychovu ......
kazdopadne nevim co do tematu AR zavadis 9/11 .. to mi je zahada teda ..
vlastne ne ale ..
----------------------------------------… /> jinak tva slova:pak tu slintej
jsou docela mimo, protoze definuj mi na internetu pojem TU .. a kdyz bys ho uz definoval tak mi dokaz, ze jsem na to misto slintnul :-) -
Ted 19.10.06 17:03
« ekologie? nebo mame daleko zavaznejsi problem??
a jeste jedna vec k ty ekologii... pokud jde totiz o dopady na zivotni prostredi, musi se zvazovat zejmena energie potrebna k vyrobe cehokoli. potom rad posloucham, ze bych mel mit na strese solarni panely, kdyz na jejich vyroby je treba vic energie, nez vyprodukujou za svou zivotnost.... proste ve svete neni vule se ekologii zabyvat, protoze mocne lobbisticke skupiny to nedopusti. samozrejme tridime odpad a do prace dojizdim na skutru s 1/7 spotrebou oproti astre 1.6...
mimochodem videli jste na googlu 130timinutovej dokument o 9/11???
to je maso, co?? jak pak dneska chcete necemu verit a za neco bojovat??
kdyz muze skupina lidi kolem prezidenta spachat takovou vec na svym narode...a pak do toho zatahnout celej svet...
ale to uz jsem odbocil fakt hodne, tak se omlouvam alfistum.