Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 30.10.06  12:40

« Bez nadpisu

takze vysolis prachy za auto, ktery si nevidel na vlastni bulvy?? no to potes...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  11:10

« Re: Re: Re:

Jenže u těch dealeru není to co chci..tak jsem nakonec zvolil ten dovoz z Itálie a myslím, že ty alfy tam jsou když už né levnější tak alespon v lepším stavu.... Nicméně od eurokáru to není:-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 30.10.06  09:38

« Re: Re:

komu není rady, tomu ........ Pak dej vědět jak si pořídil. Nedomluvil sis v tom eurokáru snad dovoz z venku ? Si to užij.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.06  22:13

« Re:

Dík, nakonec jsem si domluvil dovoz z ITA..:-)
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 29.10.06  17:40

« Bez nadpisu

dealer se vetsinou nemuze chovat jako naprostej gauner :)
    v bazaru na tebe poslou velky hochy, ktery ti vysvetli, ze na to, co mas s autem zaruka neplati
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.06  10:13

« Re: Re: Alfa 147, roční záruka od eurocar

Díky za radu..už jsem něco našel:-) Jaký je hlavní výhoda koupě ojetiny od dealera na rozdíl od bazaru?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 29.10.06  10:06

« Re: Alfa 147, roční záruka od eurocar

Prosím tě, proč uvažuješ o koupi auta z bazaru, když projdeš stránky dealerů AR a určitě tam něco najdeš a věřím že na to auto bude spolehnutí, rozhodně větší než z bazaru i se zárukou. Nejmenovaný dealer na pankráci nabízí cca 5 ks 147 od 200-360. Tak proč ten blbej bazar, jo a technická, záruka se vztahuje jako na co ? na tapecírung? určitě nebude na ty spotřební věci, který odchází.
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.06  09:14

« Alfa 147, roční záruka od eurocar

Zdravím,
    dal jsem si tu práci a prošel všech 114 stran této diskuze. Zabralo to docela dost hodin:-) Důvodem byla a stále je koupě ojeté AR 147 kolem cca 300tis..
    Zjistil jsem, že nejlepší volbou je dovoz ze zahraničí. Nicméně jsem narazil na Brněnskou firmu EuroCar a začal jsem o ní uvažovat jelikož nabízí roční záruku na vůz. Máte s ní někdo zkušenosti? Má nyní v nabídce 3 AR 147 ale jelikož autům moc nerozumím a technika jenž by bazar se mnou navštívil nemám byl bych rád za jakékoliv hodnocení těch vozu. Nejlépe samozřejmě byl-li se na ně někdo podívat nebo pokud někdo má kontakt na mechanika (nejlépe z Brna) jenž by byl ochoten (za uplatu) auto v bazaru ohodotit budu štastný:-). Díky...
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 28.10.06  19:06

« Bez nadpisu

auta mistru sveta!!! >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.10.06  14:39

« Bez nadpisu

Není to ta značka, co dvakrát po sobě vyhrála F1 ? :P
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 28.10.06  00:55

« Re: Problém se vstřkováním nafty

Co to je Renault ?
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.06  19:26

« Problém se vstřkováním nafty

Zdravim,
    mam takovy problem.Mam Renault Laguna r.v.2001 s motorem 1,9 dCi 88kW/121k.Kdyz jedu za dva a plynule zvyšuji otáčky od 1000/min s plynem asi ve 1/4 své dráhy začne najednou v 1900/min cukat a toto trvá skoro až do 3000/min. Když ovšem otáčky zvyšuji rychle, třeba i pod plným plynem, necukne. Projevuje se to při všech rychlostbích stupních ale při dvojce nejvíc.Četl jsem o tom v různých testech bazarových aut, je to prý častý problém. Jestli víte co s tím, prosím poraďte. Děkuji všem za odpověď.
    Petr P.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  19:01

« 1552,0

Doporučuji lít do Alfy, co jí patří. Tedy Selenia Parafla. V létě jsem ji dával. Mimochodem je tmavě zelená.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 27.10.06  14:39

« Re:

Do chladící kapaliny jsou přimíchány barviva aby byl vidět únik ze soustavy. Nemají žádný hlubší smysl, myslím. My musíme používat chladící kapalinu pro celohliníkové motory.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  07:46

« Bez nadpisu

gtv6: Myslis, ze ruzova, alebo cervena chladiaca kvapalina, G 12, ma nejaky hlbsi vyznam prave pre alfy? Dostal som odporucanie, ze je nutne davat do alf prave takuto chladiacku. Neviem vsak koli comu. Napadlo ma, ze by to mohlo byt koli hlave, alebo vodnej pumpe....
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.06  16:44

« Bez nadpisu

gtv6-dik 8)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 26.10.06  16:35

« Re:

Nádržka chladící kapaliny je pouze vyrovnávací a doplňovací místo pro chladící soustavu vozu. 156 má myslím kolem 8 litrů chladící kapaliny, napsáno to máš v knížce o údržbě. Vypouštění soustavy má svoje úskalí. Nikdy nevyustíš všechnu vždy někde něco zbyde, typicky 10-20% celkového objemu. Vypouštění je následovné, odmontuješ hadici na spodní přírubě chadiče, vytáhneš hadici a vodu vyleješ nejlíp do potoka se pstruhama ;o), odděláš víko nádržky, odšroubuješ zkřehlý a rádo se lámající odvzdušňovací plastový šroub u vstupu do topení ( měl by být před stěnou mot. prostoru a kabinu ) možná je ještě šroub na termostatu, až všechno vyteče, tak to horší tě čeká. Opačný postup je při plnění typycky 1 díl chladící směsi na 1 díly vody tj typycky kolem -30 C, prostě 3 litry na 3 litry, postupně nalejváš a ucpáváš zátky, jakmile z nich začne vytíkat voda, no jakmile máš vodu i v expanzce tak ti většinou zbyde, nastartuješ motor zapneš topení naplno a budeš čekat než se to ohřeje a vyžene bubliny, no a někdy to bubliny samo nevyžene a různejma grifama je musíš po hadicích nahánět, no ale lepší by to měl dělat kdo to už aspoň párkrát dělal.
    No teď z jineho sudu: Po honbě za vyšším výkonem jsem si pořídil na to moje GTV klapku váhy vzduchu ze BMW633, která je o 50 % větší než původní a mám s tím takovej malinkej problémek. Na volnoběh je klapka zavřená díky pružině která ji tlačí, po přidání plynu na plnej se klapka otevře na 75% a dává málo benzínu - nejede to, no a když pružinu povolím, tak na volnoběh je klapka otevřená na 20% a na plnej plyn jde do maxima a auto valí na plnej kotel, ale po přidání plynu mám díru, něco jako 1 sec. lag u turbíny. Je nějaký řešení kromě zvýšení objemu motoru ? Mám zvednout tlak benzínu ? nebo mám nějak ošálit ŘJ. Dík za radu.
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.06  14:52

« Bez nadpisu

pokial je toto tvoja rada ako si sam vymenit chladiacu kvapalinu tak si ju nechaj pre tvoju staru mamu, ok? Nie som zvedavy na tvoje blbe reci.
  • 00 Reagovat !

foto Ted

Ted 26.10.06  14:44

« Bez nadpisu

no tak promin... myslet si, ze je veskera chladici kapalina v ty nadrzce...
    to se bere i v autoskole.
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.06  14:00

« Bez nadpisu

huml76 - teba museli uz raz pasovat za majstra sveta ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…