Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• 00 Reagovat !

foto

09.12.99  09:32

« Bez nadpisu

Ty auta byli testovací od Imofy/zastoupeni, o ty 166 jsem se dozvedel ze byla jedna z prvnich vyrobenych. Cislo podvozku 000001011 nebo tak nejak :-) stara pres rok. Jinak jsem mel 166 3.0 najeto 7000 naprosto v pohode a je to delo.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  00:00

« Re: spotreba

U me 2.0 jsem mnel v lete prumer pres 12L se stale zapnutym klima. Podotykam, ze klima zere tak 1L.
    Pri delsich cestach po dalnici tak 170km/h 9,5. Pri normalni (klidne) jizde i 7,2L.
    A romane - tvymu kamaradovi se nedivim - plouzit se s Alfou po silnicich proste nejde (aspon mne ne).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  14:25

« Re: Marco

To se docela máš, kamarád tvrdí, že má spotřebu tak 13l/100km,...no, je to možný - má totiž betonovou nohu.
    Jízda s ním je o život.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  14:23

« Re: King

No, já jen že je Ford Focus vyhlášený špatným dílenským zpracováním, vrzáním interieru a poruchovostí. O tý torzní tuhosti nic nevim, ale je to možný. Zkus se někdy postavit před Ford servis a uvidíš sám,...i když vyjimky existují jistě i tady...:))))
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 07.12.99  10:40

« Bez nadpisu

To by mě zajímalo od koho měl ten týpek ty Alfy. Nechce se mi tomu co napsal vůbec věřit, připadalo mi to jako bláboly. Další věc, která se mi nezdála bylo to, kdo jen tak půjčuje auto za 1,5 milionů? No to jen tak
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.99  10:17

« Bez nadpisu

Na toto diskuzní forum mě upozornil známý, jsem rád, že něco takového tady funguje, je tady spousta zajímavých příspěvků, ale taky hodně troufám si říci "blábolů". Já nejsem nějaký nadšenec Alfy, pouze se mi líbila, tak jsem si ji koupil. Jakou máte spotřebu? Já jezdím průměrně mezi 8-10l/100km.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  08:52

« Re: Co to je za nesmysl

romane, jak jsi to myslel s tím focusem? Vždyť se forďáci tak chlubí, že mají nejlehčí kastli s nejvyšší torzní tuhostí ve třídě. To by snad vrzat nemělo, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  02:23

Ty lidi maj ale smůlu. Já mám 156 2.0 najeto sice jen 20tis ale jeste jsem nemnenil ramena, ani tlumice, geometrie zatim kupodivu v poradku, vyfuk nerezne, plechy neodpadavaji a celkově rekl bych pojízdné - ze bych koupil zrovna dobry kousek ?
    Marco: tem antiAR to nevymluvis. Domnela poruchovost a nedokonale "dilenske zpracovani" je to jediny, ceho se vzdycky chytnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.99  14:41

No taky se tomu tady divím...buhví, čím ty lidi jezdili,..ale stát se může všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.99  14:32

« Co to je za nesmysl

Mám AR156 2.0 T.S. r.v. 2/98, mám najeto cca 74.200km,byl jsem v servisu(kromě pravidelných prohlídek)2x, jednou mi stávkoval centrál a podruhé mě vyzvali, abych se dostavil ke kontrole elektriky. Asi jsem jediný, kterému slouží ke spokojenosti. Ještě poznámka ke kvalitě, plasty O.K., pouze mi teď začalo vrzat sedadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.99  14:08

« king

no všemu zase nemůžeš věřit,..a pak, na naše silnice by se hodily spíše tanky, než sportovněji laděný auta. Za to, že byly tlumiče v háji alfa asi nemůže..:O),- tuším, že je nevyrábí...možná by je mohl někdo občas vyměnit, když jezdí autem pořád po poli. A co se týče vrzání, tak horký to zase neni. Pravda, sem tam něco vrzne,...ale to se stává u všech aut....ovšem absolutní lahůdka je Ford Focus-to ti Kingu doporučuju, proti tomu je alfa bezporuchový a bezvrzající auto....
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.99  12:07

« Re: Q4 ???

TTman potvrdil moje obavy.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.12.99  13:44

wawrik> sakra, jasne ze som myslel 4matic. uz ma neposlucha hlava, mal som skusku z chemie vcera...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.99  13:10

2matus: no to by si tomu dal, 4motion... (g) Ale pokial si myslel 4-matic, tak to by bolo moje dalsie auto jasne :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.99  02:19

« Re: Na tema kvalita

no jo no, italský auto je holt italský auto :))), v tom je jeho kouzlo. člověk se alespoň o to auto více stará a tak nějak mu přiroste víc k srdci...Já teda problémy nemám, ale jak tak koukám, tak jsem asi skoro jedinej. No doufám, že zítra nastartuju. :O))) Jinak je to určitě škoda, ty auta jsou technicky velmi nadstandartní, podvozkově nedostižný...atd. Asi by je měli nechat vyrábět v japonsku. Jinak o tom, že by někdo chtěl Fiat koupit nic nevim... Kdysi, myslim že v roce 1985, když krachovala Alfa Romeo ji chtělo koupit BMW, ale italové ji nechtěli pustit za hranice a radši ji nechali Fiatu, ač nabízel nejmíň...pochybuju, že by Fiat stát nepodržel...Asi tam půjde jen o spojení...
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.99  01:27

« Na tema kvalita

Me se Alfy moc libi je to neco uplne jinyho nez VW apod s humpolackym designem. Jediny co me fakt mrzi a u ceho bych se rozmejslel je kvalita AR. Jezdil jsem s 156 2.5 najeto 20000 tlumice v haji a cely perovani divny rozhozena geometrie vsude neco vrzalo, ted mam na chvili 166 2.4 JTD najeto 40000 tlumice uplne cvakaj uvolneny zaves zadnich dveri a vsudypritomne vrzani. No nevim na tak drahy auto i kdyz pripustim ze s tim jezdilo naky prase stat by se to nemelo. Fakt skoda Italove na to holt kaslou.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.12.99  21:42

to roman: daimler-chrysler zevraj rokuje o kupe koncernu FIAT, takze mozno sa o par desiatok mesiacov dockame 4motion ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.99  13:44

« Q4 ???

Nemáte někdo zprávy, jestli udělá alfa konečně ty quattra ??? Jak u 156, tak 166 ???
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.11.99  08:45

« Bez nadpisu

No nejvíc, když jsem se tam díval na všechny typy Fiatů tak kritizovali servis. U Ullyse dokonce psali(vynikající auto, ale bohužel musí chodit k Fiatu do servisu. Já jsem v Anglii nikdy nebyl takže nemůžu posoudit v čem jsou servisy Fiatu tak špatné. Možná je to dané mentalitou tak odlišných národů jako je Anglie a Itálie. Dalším možným problémem je, že Anglie jakožto automobilový trh je velmi náročný pro všechny automobilky, které sem vozy pouze dovážejí a nikoliv je zde montují pro vnitřní trh.(to pravostranný řízení je potvora). Na elektriku si stěžovali. Nevím jak u Alf, ale u Fiatu jsem žádné problémy neshledal - a to máme v elektrice úplně všechno. Dokonce znám 20 let starý Mirafiory, kde el. ovládání okýnek furt funguje.
    Dalším problémem je otázka toho, že elektronika bývá ve Fiatech a Alfách a dalších zn Bosch a je pravda, že se v těchto autech(a nejen v nich, ale i Renaultech a p.) sere daleko víc než v německých vozech.
    Další věc, která by mě o JD zajímala je jak takovýto test probíhá. Když pominu, že je dost starý, tak zde není dost jasně napsáno jakým způsobem byly tyto údaje zjištěny.
    A dále říkám. Chtělo by to údaje všech automobilových st. zkušeben a ty pak porovnat sečíst a mohl by vyjít slušný výsledek. Budu se snažit adresy najít a vy ostatní hledejte taky.
    Mějte se.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 29.11.99  09:21

« Bez nadpisu

No teď jsem tady nějaký čas nebyl, protože jsem byl v Praze, ale docela se to rozjelo. Jen jak bude trocha času, tak se zapojím a rád.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…