Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

31.01.00  14:23

« Re: znacky - loga

2camajda: vyrezat si z folie cokolvek podla vlastneho napadu. To obycajne ludi nebere. Logo Alfy to sice nie je, ale ani prazdny flek ti tam kricat nebude.
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.00  14:06

« znacky - loga

hmmm tak mi na me nove alfince vydrzely znaacky AR vepredu a vzadu prave tri dny :-((( mate nekdo tip jak je zabezpecit, ono preci jenom davat kvuli nejakejm * dva a pul litru kazdou treti noc, neni moc prima predstava :-). ... zabezpeceni tipu - nedavat je tam nechci ....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:06

« Re: CD-ROM s podrobnými údaji ke všem typům vozů Alfa Romeo

Charakteristiky motorů na tom CD nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  12:38

« Re: CD-ROM s podrobnými údaji ke všem typům vozů Alfa Romeo

jsou na tom CD i napr. charakteristiky motoru, nebo - nejsou nekde na webu charakteristiky AR motoru???
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  16:28

« CD-ROM s podrobnými údaji ke všem typům vozů Alfa Romeo

Dnes jsem si v prodejně náhradních dílů Autocentrum Dojáček koupil CD-ROM s údaji ke všem vozům Fiat za posledních cca 20 let. Funguje to pod Windows95, 98 a víceméně i pod NT. Obsahuje podrobně rozkreslené skupiny vozu včetně českého popisu a včetně cen u firmy Dojáček. Když jsem se před časem náhodou dozvěděl, že jsou ochotni takovou věc prodat, tak jsem se dost divil (s ohledem na konkurenci). Nicméně teď jsem do toho investoval 550,- Kč a už ho zkouším na svém PC v práci. Jedno CD mají na Fiaty a druhé na Alfy a Lancie. Zhruba po čtvrt roce dostávají "updatované" verze. Ahoj Pavel.

Protože to nemusí mít na prodejně, tak je lepší si to telefonicky objednat - telefon k nim je 02-67216720.

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.01.00  10:40

« Bez nadpisu

at nezamrzne
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.00  16:59

« to jarous

diky za tip, byl jsem tam, svezli me, bohuzel ne v 1.4 ale 1.6, takze dojem malinko zkreslenej, jinak super, jenze mouchy clovek nepozna behem hodinky, to jsem se spis kochal ...
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.00  16:57

« auto motor a sport

ahoj alfisti, nemate nekdo prosim naskenovany clanek z ams - cisla 6/98 a 3/97 o AR???meli by to byt testy a nejak to nemuzu po znamych sehnat .... byl bych vam moooc zauzlickovan
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.00  21:53

« Jak jsem spokojenej se 156...

156 2.0 mam temer rok a jsem stale maximalne spokojeny. Mam 20tis km, zatim se delala jen geometrie, jinak zadna vaznejsi porucha. I kdyz klepu ted na drevo - podelat se ti muze kazdy auto, at je to Alfa nebo VW. Kdybych se ted rozhodoval co koupit, volba by byla stejna,
    jen motor bych dal 2,5 V6.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.00  17:11

« Hm

Tak, a je po diskusi? :-(
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.00  14:42

« Jak jsem spokojenej se 156...

Trochu moje odpoved souvisi s tim, co jsem psal v predeslem prispevku. Auto pochazi z Belgie, bylo bourane na pr. predni roh. Koupil jsem je opravene za 600 pul roku stare s 24 tis. Bylo nutno povymenovat kladky pohonu serva a klimy. V chladnu lehce pod nulou a suchu povrzavaji silentboky prednich tlumicu nebo ceho. Udajne je to materialem, ze nehoz jsou vyrobeny, u nas Alfa provadela vymenu na rocniku 97, od 98 jiz material jiny. Motor 2.4 JTD vynikajici - prvni diesel, ktery mi neleze na nervy. Podvozek a jizdni vlastnosti - uzasne. Auto zataci jak po kolejich, limitujici jsou gumy, podvozek dovoli strasne moc. Rizeni velmi presne, a velice strme, kdyz presednu do jineho auta, dela mi problem toceni volantem. Razeni ryhle, presne, nekompromisni. Svezl jsem se i v Selespeedu, tak to je opravdu bomba! Ve meste je sice spis pomalejsi nez ruka, ale jak vyjedes ven a motor zacnes vytacet, dela to uzasne veci. Ja jsem spokojenej. Mozna , ze Passat je komfortnejsi, Audi tissi /ale za ty prachy/ ale Alfa je Alfa.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.00  14:24

« Re: Alfa 164

Kdyz jsme u tech "zajimavych cen". Ja myslim, ze to je velice obecny pojem. "Zajimava cena" je vzdycky riziko, jako s kazdym ojetym autem, vubec to nemusi byt Alfa. Kolega koupil za zajimavou cenu Xedos 9 a nastrkal do ni tolik prachu, ze uz ani nestoji za to ji prodavat. Je to doklad toho, ze Xedos je spatne auto? Domnivam se, ze je to jenom doklad toho, ze kdyz koupis auto, na kterem je 180 tis., muzes se dockat ledasceho. Vcetne toho, ze ti bude dobre slouzit.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.00  10:35

« Alfa 164

Kdosi tady psal, ze Alfa je o pocitech. Varuju kazdeho, kdo by chtel stosedesatctyrku za zajimavou cenu (pro pocit z jizdy i kastle), aby peclive zkoumal, zda to neni slepenec po totalce. U nas se snad solidni alfa za niskou cenu nesezene, nebo snad jo? Ja mam mizerne zkusenosti.
    Suchou trat!
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 10.01.00  16:13

« Re: AR 75 2.0TS r.v.89

Jak jsi spokojen se 156kou?Bohužel jsem na ní neměl.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 10.01.00  16:08

« Re: AR 145

Pokud jsi z Prahy,zajdi k nějakému prodejci,nejlépe: Auto Vavřinec,nebo IMOFA,ochotně Tě svezou a hlavně nechají řídit,potom si uděláš obrázek sám,ale myslím,že budeš mile překvapen
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.00  10:18

no jo, jenze ta 145 je trochu jina i prostorem vevnitr, a krome toho je tam o neco slabsi motor, takze jsem se chtel zeptat i na to jak to jezdi s 1.4? jak se hodi do mesta, jestli do ty 145ky nekdo cpe i rodinku, nebo jezdi sam, a tak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 10.01.00  09:18

Mám 146 1,6 T.S.,najeto něco málo přes 2t.km,co by tě zajímalo?Zatím jsem maximálně spokojen!
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.00  08:52

« AR 145

ahoj alfisti
    chci si koupit 145 v zakladni vybave s 1.4 motorem, a chtel bych o tom slyset o neco "vic" nez je na firemnim webu a plakatech. nemate nekdo nejaky prima tip ci osobno zkusenost ???
    diky
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.00  00:00

Lepsi nez zenska...:-)) Ja mam rok 156 2.4 JTD a mam tytez pocity. Treba dreveny volant, takovou babu nenajdes, ktera by ho mela :-) Ale vazne, je to SUPER, je to pocitovy auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.00  00:00

Kotouce u diferaku, mel je v F1 Lotus, tusim 72, to bylo to auto, co se s nim zabil Jochen Rindt, pak s nim jezdil jeste Fittipaldi, mel vpredu i vzadu brzdy 30 cm od kol, melo to snizovat neodpruzeny hmoty, ale vpredu musela bejt hridel, zrejme i problemy s chlazenim, neujalo se to.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…