Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 06.10.00  09:58

« Re: RE : Motl

Tak to jo, já byl přesvědčenej, že sport. paket obsahuje i zadní křídlo. Bohužel žádný fotky jsem ještě nepořídil, ale napravím to. Včera jsem svezl kolegu z firmy, který nemá moc rád italy. Sám vlastní Octavii 2.0SLX. Řeknu Ti, při akceleraci se držel stropního madla, asi nečekal, že Alfa umí takhle "vyrazit". Jeho syn totiž vlastnil nějaký starý model Alfy 33 - takže jeho názor na Alfy byl poněkud zcestný. Taky se Ti stává, že hodně řidičů(a nejen řidičů) na Tebe/Alfu koukají?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.00  12:06

« Re: RE : Jarous - spotreba

viz nize, nebo "Spotreba paliva", nebo "Fiat Brava - zkusenosti".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.00  10:33

« Re: RE : Jarous - spotreba

:-) clovece, jak to delas??? co tam mas za motor??
    me to cuclo v tech 7676 uz 878,1l :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  21:46

« Re: chladenie/kurenie 164

Mc Stinger, dekuji Ti mockrat. Jak je videt dobry clovek jeste zije. Pokusim se na to podivat podle Tve rady. Jestli jsou ty servomotorky od Bosche, tak se vubec nedivim. Muj nazor nezmenim. Muzou za to Germani, pokud je elektrika od Magn.Marelli, je vse O.K. Doufam, ze jsem pochopil dobre umisteni cidla- je to nad zrdcatkem u svetel? Pokusim se to spravit. Pokud prijedes na sraz Alfa Romeo do Brna 28.10. na Masarykuv okruh rad Te uvidim a podekuji osobne. Lord
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  08:55

« Re: RE : Jarous

Jak se to da jinak pocitat. Natankujes plnou nadrz a pri dalsim tankovani vis, kolik si najel km a kolik si musel dotankovat zase do plna. Tyhlety vypocty spotreby na jednu nadrz muzou byt zatizeny urcitou chybou jako cerpani u jineho stojanu, nestejne dotankovani "doplna". V dlohodobejsim meritku jsem ale na 7936 km potreboval 503.82 l N95. Prumer na 100 km je 6.35 /100 km. Kdyz k tomu pripocitam, ze stojany davaji spise mene o par procent, nez kolik ukazuji nacerpanych litru, skutecna spotreba bude jeste mensi.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.00  20:49

« RE : Jarous

Ja jsem ale ve sport paketu zadní křídlo neměl.Byly tam postranní spodní spoilery,snížený sport podvozek, kožený volant,přístrojovka kevlar,sportovní sedadla,kola 16",příprava na radio a anténa mobil ... možná ještě další věci, už si nepamatuju :(
    Zimní pneu jsem mněl první rok a musím říct, že jsem byl velmi překvapen rozdílem, došlo mi, že to nejsou vyhozené peníze. Jake gumy jsou nejlepši těžko říct, jeden test chválí a druhý zase haní. S Goodyeary jsem spokojen, i když jak říkám, neměl jsem možnost porovnat. Máš někde fotku tvý alfičky ? Já se chystám něco naskenovat, dám sem potom link.
    TO mfilip : prosím tě jak počítáš tu spotřebu. Pořád mi to připadá neuvěřitelný . ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  08:23

« Bez nadpisu

Jak slimak asi ne, ale je fakt, ze kdyz vidim v zdaleka cervenou tak k ni zrovna nejedu na plny plyn. Myslim si, ale ze na spotrebe ma fakt lvi podil prave ten motor 1.8 83 kW, v rubrice o Brave, je taky nekdo s timhletim motorem, ktery taky nemuze spotrebu kolem 7 l vynachvalit. Kdyz jsem jezdil pred svatbou se spotrebou 6.45 /100 km zpusobem, ktery mel vest ke spotrebe kolem 9-10 l/100 km, bylo to super. Ted po svatbe jezdim zpusobem, ktery mi drive bral kolem 6l /100 km, ale spotreba je furt kolem 6,5 l/100 km. Zajimave.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 02.10.00  08:22

« Re: Motl

Já právě sportovní paket nemám. Proto si chci dodatečně nechat namontovat zadní křídlo. Jak jsi spokojen s zimními pneu? Musím ńějaké pořídit a vůbec nevím jaké(je takový výběr). Díky Jarous.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.00  14:10

« RE: Jarous

Ja vím, že ta spotřeba je u mně "vyšší", určitě se dá jezdit pod 10 l :-). Pneu mám jako ty - 16" 205, nyní obuto Firehawk SZ40, na zimu mám už z loňského roku Goodyear UltraGrip. --Jinak mám ten sportovní paket, ty taky?
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.00  14:54

« spotreba

ahojky, ja si take trochu prisadim, mam AR145 1.6 T.S. a moje prumerna spotreba je 10,3 na ujetych 14000km jezdim tak 60% praha a zbytek dalnice.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 29.09.00  09:35

« Re: RE: Motl

Ta Tvoje průměrná spotřeba se mi zdá "poměrně vysoká". Mám doma několik dlouhodobých testů na 2.0 T.S. a tam se pohybuje spotřeba od nějakých 6,5 - 11 l/100km. Asi jezdí jak hlemýždi. Jaké máš pneu - 15" nebo 16"? Mám 16" 205.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.00  23:22

« RE: Jarous

promin dlouho jsem tu nebyl
    -jak jinak, IMOFA. Ale servis si u nas nevyberes.
    S nekterou zavadou jsem tam byl i 3x nez je odstranili.
    Hlavne mam vzdycky strach jestli opravdu kontroluji a serizuji to co je potreba (treba pri garancce).
    S dilenskym zpracovanim jsem spokojen take.
    A kdyz se podivam napr. na kvalitu a zpracovani ostatnich evropskych vyrobcu, myslim ze alfa ma v tomhle i navrch.
    Spotrebu uz jsem tu kdysi zminoval -
    staly prumer 11 l, pri delsi ceste napr.nemecko 9-10.Kdyz jsem jel se znamym minuly rok do chorvatska tak to jsem mnel rekord neco kolem 8 l.
    Ale rychlost sneku.
    Zadni kridlo mam to nizsi,zaoblene ne original-vypada lip.
    To RP:co myslis too vyssi teplotou/kolik ji mas?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  23:02

« Re:mfilip

tak nevim s tou spotrebou 6,45l na 1.8benzin
    -budto jsi to spatne spocital
    -anebo jezdis jak slimak
    hehe :o)
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.00  21:57

« PÓMÓC

Lidi akutně scháním hlavu na motor boxer 1,7 16V, prasknul mi rozvoďák a potkali se mi ventily, a nebo alespoň jakž takž běžící celý motor, bez dokladu na číslech mi nezáleží, hlavně to potřebuju co nejrychlejš zprovoznit, a taky co nejlevnějš, díky mailujte mi na petrasmartin@volny.cz nebo volejte na 0608172522 p5edem díky je to 33tka z 91 roku
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.09.00  10:43

« Bez nadpisu

A STEJNĚ SE TĚŠÍM NA 147!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.00  12:30

« Re: RP

To ano. Jsem rad, ze mi moje 1.8 83 kW umi jezdit i za 5.8 l. Kdyz jsem pred tydnem rozvazel kolace, pujcoval saty, shanel myrtu, atd. No zkratka jsem najezdil 684 km stylem rozvazeni kolacu, asi 60 zastavek a popojizdeni po Havirove, Karvine, Ceskem Tesine. Pro kolace jsem domu jezdil 7 km usek 160 km/h. 4 krat. V Polsku jsem do plna dotankoval 44,4 l. Prumer vychazel kolem 6,45 l/100. Sam jsem byl hodne prekvapeny.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.00  11:45

Když už si někdo koupí Alfu tak musí počítat s tím, že sportovní auto se sportovním stylem jízdy bere víc.Taky by se mi líbilo aby to jezdilo jako drak a pilo vodu,ale to jen tak nepůjde.Myslím že do těch cca 12l/100 a dynamické jízdě je to OK.Jinak mám takový zajimavý poznatek - ta moje se dlouhodobě nesnese s V-POWER od Shell, nejdřív se zdá zlepšení výkonu a spotřeby,ale po delší době roste spotřeba při stejném způsobu jízdy.Nesetkal se s tím někdo u 156/2.0?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.00  11:08

Panove, mne by se z te spotreby tocila hlava. Uz dnes pri 6 litrove spotrebe platim mesicne 3500 Kc, a kdybych mel platit 7 000 mesicne jen na benzin, tak nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.00  10:51

Problémy byly s elektrikou - vysoká teplota a spotřeba,vysazování výkonu,žralo to i 17l/100 při klidné jízdě.Po několika opravách elektriky je současný stav docela slušný - kolem 12l/100.(Samozřejmě záleží na stylu jízdy).Co bych ale doporučil všem - dal jsem tam sportovní výfuk NOVITEC - je to vše v nerezu už od katalyzátoru,zvuk perfektní a výrazně se zlepšila dynamika auta.Výfuk montovali v IMOFA,v současné době mají sortiment od NOVITEC k dispozici.Další drobné problémy jsou s vrzáním palubky a bylo pár malých drobností s osvětlením palubky.Zatím zůstal problém s vrzáním palubky a ještě se trochu doladí ta ŘJ.Jinak jsem s autem spokojený.
    Docela by mně zajímala spotřeba u ostatních 156 2.0 a kam až kosílá teplota. Co názor ostatních na sportovní filtry? Díky za info.
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.00  10:24

« chladenie/kurenie 164

Ktosi sa tu pytal, ze mu nekuri 164. Mal som rovnaky problem, podla vsetkeho je to u 164 klasika. Pokazeny servomotor (alebo vydrate jeho prevody) ovladania miesacej klapky. Ked je pokazeny, zostane to odvisnute na chladeni. Ked otvoris kastlik pred spolujazdcom a das dolu ten maly cierny deklik, tak uvidis konektor motorcekov aj motorceky. Jeden ovlada rozvod vzduchu a druhy kurenie/chladenie. Malo by byt vidiet, ci sa hybu alebo nie. * je, ze tie motorceky vidis, ale pre vymenu musis rozobrat celu palubku :-) Pol dna prace. Inac ja mam na mojej 164/92 cidlo teploty interieru pod tou mriezkou pri osvetleni interieru.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…