Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
JTF 13.11.00 09:18
« Re: Motl
Zatím, co jsem měl možnost si přečíst první velký test v italském Quattroruote(mimochodem AR147 tam pro ně testoval Schumi), tak by to měla být bomba ve své třídě. Kvalita zpracování dle šéftechnika Alfy má být minimálně o třídu lepší než je tomu u 156ky. Podvozek téměř shodný se 156kou,prvotřídní materiály v interiéru a v základu přední,boční a okenní airbagy, spolu s ABS/EBD a za cenu cca 530t.Kč. V AutoTipu a ve Světě motorů jsem četl první jízdní dojmy a všichni se shodují v tom, že ve třídě kam 147ka patří(Golf, Astra...) nemá konkurenci co se týká jízdních vlastností. Také tam ale jízlivě dodávají, že pokud se italům podaří udržet kvalitu na úrovni předváděcích vozů, potom to skutečně bude "nářez". Také jsem četl test posledního Ska od Mercedesu, kde uváděli, že to je super auto, ale jakoby mimochodem jim vrzla pravá část přístrojové desky, což u auta za téměř 3.5 mil. Kč je vlastně nepodstatné. Kdyby to bylo u Alfy, napsali by to samozřejmě ve stylu "zlepšili se, ale stále mají co dohánět...". Úplně mě rozhodil test nového AUDI A2 také zveřejněný v AutoTipu, kde se zmiňují o různém drnčení, vrzání a skřípání, nehledě na nutnou opravu elektroniky motoru při jednom tisíci km!!!!!! Za cenu přes 600t.km - to se opravdu "vyplatí". -
"-- skrytý --" 10.11.00 09:11
« Re: AR 164
A co by si pod tim pojmem kamos predstavoval? Elektroniku + sani + vyfuk? Neni problem.Ceny priznive, ale dodaci lhuty delsi - jsou to preci jen Italove, ze? Ale ja bych zacal brzdama, nejsou nic moc a je otazka, ktery je to model, kolik ma nabehano, atd. U starsiho modelu uz budou v haji ramena i loziska. Nekdy je lepsi to vymenit i se silentblokama. Odkud je? -
matuS 31.10.00 21:39
« 166tka
otcova 166 prave pred tyzdnom oslavila svoj rok, a teda koniec zarucnej lehoty. na rozlucku sme teda dali vymenit ovladanie manualneho radenia rychlosti u automatu, nejaku cast serva a zkorovany vyfuk.
kedze je cca polka elektroniky auta vymenena, dufame, ze uz to nieco vydrzi.
PS: neslo nam zadne okno, spravili to a povedali, ze to preto, lebo ho nepouzivame -
« Re: chladenie/kurenie 164
2Lord: jasne, tie motorceky su Bosch. Aj vypinace, ktore stale opravujem su Bosch :-)/p
To cidlo si pochopil spravne. Vnutorne spatne zrkadlo, svetielka, mriezka. Ide lahko vylupnut. Inac by tusim este jedno cidlo malo byt niekde pod palubkou, ale to sa mi len tak zda./p
To Brno znie zaujimavo, aj by som sa prisiel pozriet. Kedy to je presne, pripadne nejake URL. BTW, ty si spominal, ze mas nejaku dokumentaciu. Vedeli by sme sa dohodnut na okopirovani? Popripade vidensky@hotmail.com Bye.
« Re: Jarous
hehe dívaj. Svědčí to přinejmenším o tom, že ani po třech letech 156ka ještě není "okoukaná" a to jsem rád. Já mám horní i spodní spoiler na zadku, to atraktivitě ještě přidává. A ty kola jsou taky super - prostě i vzhledově je to úžasný auto.V týhle cenový kategorii nevím o hezčím autě.
Doufám, že nástupce 156ky bude minimálně taky tak zajímavá ! BTW Jarouši kde se pohybuješ ? (já po Praze a okolí)