Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 04.01.01 08:39
« Re: 166 smejd
Matus, resp. jeho otec ma smulu ani ne v tom, ze se mu ta 166 tolik sere, ale v tom, ze je to Fiat, jehoz zastoupeni je zodpovedne za to, ze takovyhle povedeny kousek uz davno neni zpatky ve fabrice. Je to stejne v Cesku i na Slovensku. Ja osobne bych se pokusil kontaktovat primo vyrobce. Je to na dost dlouho, ale Italove maji jine predstavy o tom, co poskozuje jejich znacku, nez Cesi nebo Slovaci (i kdyz sefem je u nas Svycar). Zatim byla s vyrobcem vzdy lepsi domluva. Tento pripad je - spolu s pripadem 156 2.0 TS o nemz jsem zde jiz pred nejakou dobou psal - jasnym dukazem toho, ze vyrobky koncernu Fiat muze v Cechach a na Slovensku koupit jedine dobrodruh. Ne proto, ze by tyhle autaky byly v necem horsi, nez vyrobky konkurence (co jsem zazil treba s BMW M5 je proti tomuhle krvavy horor), ale proto, ze na zastoupeni sedi neuveritelna banda idiotu, ktera znacky patrici do koncernu Fiat snad vedome a cilene poskozuje!!!! -
matuS 04.01.01 00:00
« Re: MatuS
auto.sk :-)) veru, moc dlho im to tipkom neslo...
ale k tym porucham - ved prave to, ze odislo cidlo automatu - bolo ti cidlo seletronicu,ci ako sa to vola, takze v automatickom rezime to slo OK - dalo sa jazdit. servo - huci ale funguje - da sa jazdit, ICS - neslo ked mrzlo - dalo sa jazdit, vsetko tam vrzga - da sa jazdit.
proste vsetko viacmenej poruchy menej zavazneho charakteru, ale naseru ajtak. -
-
"-- skrytý --" 03.01.01 21:41
pokial si pamatam tie zavady z auto.sk, blahych casov funkcny server a podla toho co tu pises, takyto narok bol: napr. vytieklo servo, nemoznost jazdit, cidlo automatu (co konkretne sa stalo?), ak to nieco hlasilo typu error, check atd. (nebite ma, nie som alfista) tak je jasne, ze vozidlo nesplnalo funkciu tak ako malo podla beznych zvyklosti. trosku lepsi pravnik by z toho nieco vytrieskal, otazkou je, kolko by to trvalo, pretoze byt 1.5 roka bez auta, kvoli tomu, ze stoji u importera a sud sa taha to tiez nie je vyhra. Inak k tym bratislavskym cestam, nie je to ziadna hroza, niekolko mojich aut to preziva dennodenne bez ujmy na zdravi. Inak to co tu pise matus je bohuzial pravda. Ak by fungoval auto.sk, v jednej debate ste si tam mohli precitat "recenziu" majitela 156ky 2.5V6, no co vam budem hovorit, chvalit ju prave nechvalil. -
matuS 02.01.01 21:17
okolo 30.000, neviem presne.
vymena auta - nieje sanca. aj keby este bola v zaruke, tak ten predajca/importer by to urcite neurobili, pretoze uz su odvtedy citelne kurzove rozdiely a potom podla nasich zakonov moze zakaznik odstupit od kupnej zmluvy ak ma predmet 3 vady, ktore riadne prekazaju uzivaniu predmetu (toto nenastalo) alebo ak ma predmet 3x opravovanu tu istu vadu (ani toto nenastalo) takze niesu ziadne pravne paky na donutenie k vymene auta. -
JTF 02.01.01 09:21
« Alfa 156
Příští rok na jaře se objeví facelifrovaná 156 ka. Bude používat benzinové motory s přímým vstřikováním a konečně se v ní objeví velký displej pro navigaci jako má 147, také verze GTA s akcelerací 0-100km/h za 6 vteřin a max. rychlost elektronicky omezena na 250km/h. už se těším. -
matuS 30.12.00 21:21
« Re:
griff,wolf> nic si nevymyslam. prave asi pred hodinou som urobil mpgcko, kde budete pocut, ako to huci a je to pokazene. ja tu potom hodim adresu, ked to uploadnem.
co sa tyka jazdenia - otec je normalny sofer a jazdi po bratislave. neviem ci ste niekedy v blave boli, ale s trochou prehanania sa mozno da povedat, ze ta cesta je ako relly - ale to je jedno, pretoze nekvalita cesty nemoze predsa vplyvat na take nieco ako je servo, alebo cidlo automatickej prevodovky, alebo ICS system (ktory po vymene nastastie funguje OK, ale napr cidlo automatu menene bolo a znova sa serie)
vela ludi mi hovorilo, ze mame smolu, ze mame prave kazovy kus, ale co nas to ma co zaujimat? to auto stalo cca 1.3mil Sk, ako mohol taky smejd vyjst vystupnou kontrolou? alebo ked sa pokazilo par veci, tak mohli auto poslat importerovi a ten mal poslat nove, take iste. to by bolo riesenie hodne ucty, ale nie tento blabol, ktorym sa znacka alfa romeo iba strapnuje. a je to skoda, pretoze je to prekrasne auto. je to prekrasny srot... -
"-- skrytý --" 08.12.00 14:37
« Re: 147
Nevim, ale asi to bude obdobny jako u 156, tzn. kolem 255 Nm na cca 2000/min. Mozna spis trochu min, protoze v motorovym prostoru asi bude min mista na sani a vyfuk. Ale treba ne. O tom aute vlastne nevim vubec nic. Pristi rok by ale meli homologovat 147 KitCar, tak pak mozna...
Jarousy - tak ses dočkal na silnou 156!?