Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
wolff 05.02.01 11:21
« Bez nadpisu
Na ten TUV 2000 sem se nedíval a sám Matus dobre ví, že 166 není šmejd...spíš jde o neschopnost servisu...Hej zkuste v Bratislavě ten novej, co ho tedˇotvírali, ten vypadá na úrovni...Jo přesně tak, to záleží taky na prodaných číslech a na tom, co do statistiky započítají...pochybuji o tom, že TUV má přístup k jednoletým autům!!!Nevím jak je to v německu, ale dost pochybuji o tom, že na povinou tech. prohlídku se musí jít po roce....A jestli chceš opravdu zažít problémy s autem...tak zkus třeba 607...ta jestli se s tou elektronikou nebude *, tak jsem čínskej Bůh srandy...A mimojiné - i TOYOTY se serou když do nich narveš trochu víc elektroniky.... -
matuS 04.02.01 23:20
« Re: alfa smejdy
shoga> sere sa aj po zaruke, a nechapem, co slovo nepodarok ma znamenat. vlajkova lod akejkokolvek automobilky nema co poznat slovo "nepodarok" a ak ho vo svojom slovniku ma, a nema dostatocnu vystupnu kontrolu, tak to nieje vyrobca, ale obycajny smejdak. wolff> mam to z posledneho tuv testu za rok 2000. -
Som si myslel ze TY mas ten "krap" zaparkovany za barakom A nakoniec je to tvoj tatko... nic to na veci nemeni 166 je vlajkova lod ALFY, a ze sa nieco posere to sa stava aj v "lepsich rodinach" je to krasne auto a nikto ma nepresvedci ze je to smejd, to by si si usel troska viac odlezat pod autami si ma presvedcil... -
matuS 02.02.01 19:18
shogan a mfilip> ked mas auto mesiac, tak tazko moze byt posrane z vodicovej viny. to ze je cca mesiac stare poznam podla SPZtky, lebo idu postupne.
wawrik> foter ma v alfe plnohodnotnu rezervu, akurat ze je na plechu a nie na elektrone.
to all: pozrite si TUV, ani v jednorocnych autach nieje 166tka ani 156 stale v rebricku. znamena to, ze je tak poruchova, ze sa do rebricka nevosla? nachadza sa tam len 145/146 a ta je na 76.miesto (t.j. horsia ako daewoo a citroen ax...) -
Ani nahodou by ma nikdy nenapadlo tvrdit o nejakom aute ze je smejd alebo krap, kazde auto sa ti odvdaci podla toho ako sa o neho staras a je uplne jedno aka je to znacka. V kazdom pripade su posledne Alfy jedny z najkrajsich aut co behaju po cestach.... -
Mily Matus. Tvoja averzia k alfam ti trochu zahmlieva rozum :-)) Pokial ten chlap jazdil tak, ako moj sef, tak ma rezervu vyfucanu az na rafik a rucnu alebo noznu pumpu videl naposledy v 89-tom v kolegovej skodovke.
Schvalne skus pozriet fotrovu rezervu, ci sa da na nej ist. -
pripada ti, ze delam z ridice * ? Mne pripada, ze delas z Alfy v kazdem, v kazdem pripade smejd. Vim, otec s tim ma obrovske problemy, ale pokud nevime, proc skutecne auto stalo, muze to byt treba 50 % vina ridice ( treba guma, dosel benzin ) nebo 50 % vina auta ( "zase se posralo" ). Souhlas ? -
matuS 01.02.01 11:35
« alfa smejdy
dneska som siel do Trnavy (dialnicou), a cestou tam som tesne pred trnavou videl za krajnicou krasnu novu alfu 166, striebornu metalizu. ked som sa o hodinu vracal, tak tam este stala, jej majitel stal vedla nej a telefonoval...nehovorte mi, ze sa mu ten krap nepokazil. -
« Re: Alfa 166 2.4JTD
Jasne ze to je rozdiel nejde iba o plechy ale aj o tie veci co su po kapotou... ale vazne, kto by vedel o takej Alfe tak sa urcite dohodneme odtahom nie je problem... dopyt plati cca 6-7 mesiacov dlhsie to drzat nebudem Scel som dat inzerat aj na nejaky web v IT, ale kua nnenasiel som ani jeden s takou tematikou co by bol po anglicky... Nevie niekto, z Vas po taliansky ze by mi helfol?? Bol by som neskonale vdacny...
Inac ta Alfa je krasna aj ked je rozbita :):):)
wolff: chyba servisu je, ked sa 3 krat za sebou posere servo, ked to tam stale vrzga a podobne.
ale nieje chyba servisu, ked sa posere servo prvy krat, pretoze sa po roku vobec nema co posrat! nieje chyba servisu, ze vlakovej lodi po roku zhrdzavie vyfuk! a nieje chyba servisu, ked sa poserie cidlo, ktore servis vymeni ako celok, neda sa co posrat, a potom sa to cidlo poserie zas! to nieje chyba servisu preboha.
a novy servis - neviem, mozno sa vyskusa. ale napr so servom sa stale jazdi este do stareho, pretoze to opravuju viacmenej v zaruke, len prkotinky okolo toho sa platia. (ako naposledy sa platil len olej, robota a tesnenia dali zdarma)