Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
wolff 20.02.01 19:24
« Bez nadpisu
Jo O.K. mne to bylo hned divný....Tak Matus co kdybych to zkusil příště extra slovensky pro tebe...no mluvit slovensky umím myslím docela dobře, ale ten psanej projev by byl asi o ničem...A co říkáte na novou Bravu (3D je bomba) A na novou Lancii (Jo bude mít Mercedes zas co dohánět)!!!!! -
wolff 19.02.01 15:09
« Bez nadpisu
No když už jsme v tom, tak ať to vysvětlí, ale nevím proč by Marea Weekend 2,4 JTD nemohla fungovat daleko lépe jako rodinný vůz než třeba E-čko... Za ty peníze máš tři Marey v plné výbavě. A mnoho lidí to pochopilo. Nebavím se o těch Němcích, kteří řeknou - Já bych nejezdil v ničem jiným než v mercedesu a pak chcípou hlady! -
"-- skrytý --" 19.02.01 08:57
« Re: Re:
Ono tu nejde zase tak o to, jestli da neco necemu na *. Italsky auta vzdycky oplyvaly temperamentem, a to jim asi nikdo ani neupira. Ale jde o marketing. Zabal Coca-Colu do lahve Agro-Cola a lidem prestane chutnat, dej hamburger od McDonald's do obalu Novak&Syn a deti te s nim poslou k sipku, prodavej kurata od KFC v prodejne s grilovanyma kuratama a nikdo to nekoupi, dej na BMW znacku AR a zkrachujes....image je nejpodstatnejsi faktor obchodu. Nemci nikdy nekoupi jiny auto, nez Nemecky, protoze po valce byli krmeny tim, ze budou-li kupovat jen Nemecke zbozi, zeme bude vzkvetat (coz se ukazalo jako fakt). A aby si to sami pred sebou zduvodnili, vymysleli si spoustu kecu kolem. Stejne je to ale s cokoladou, maslem, mlikem, nabytkem, atd. Je zvlastni, ze treba Svycari uz mnohem vic kupuji Francouzske a Italske zbozi a bez jakychkoliv predsudku. Ze by byli hloupejsi? A co se tyka Nemecke preciznosti, o niz ctu jenom v nasich novinach - ja si z porace v BRD pamatuju hlavne pracovni heslo "cak, cak und fertig!" Myslim si, ze jsme opet papezstejsi nez papez, jako pred valkou, jako po valce, jako za normalizace... -
« Re:
Je fakt, že auta od fašistů tady jsou přímo démonizovaný, ale když na věc přijde, tak i třeba taková MF Dnes, která k této démonizaci o výjimečnosti koncernu VW teď protestoval nový Passat se zázračným 1,9 TDI čerpadlo - tryska a výsledek ? Ve zrychlení by mu dala nejslabší 1,2 Brava na * (u Passatu naměřili 14,2 s !!!)a ať mě někdo říká, že spotřeba reálně naměřená během 1000 km 6,5l /100 km je něco výjimečnýho. Prodeje VW je u mě masová podlehlost propagandě. Ale ono je to tak všude, že kvalita nemusí davově vítězit, srovnám - li si třeba kvalitu Novy a ČT2 a jejich sledovanost.. -
wolff 16.02.01 21:53
« Bez nadpisu
Jo hezký články...S tím měřením výkonu...Škodovky a VW jsou měřeny dle DIN a na německých měřícíh přístrojích a to ještě s 98 oktanovým benzinem. Potom vyjde například dle tohoto měření výkon u Astry 86 kW, přičemž je uváděno 74. Setkal sem se i s případem, kdy údajně na Felici naprosto sériové naměřili 64 kW. Což sami uznáte, že je naprostá hovadina! Další věc k této otázce je jedna, které jsem si všiml. Vzhelem k tomu, že většina našich firem obchoduje s německými a němci sem jezdí v passatech, tak je pak jisté, že i naši podnikatelé budou kupovat passaty - no aby šli s davem! Je to prosté...